Saç Ekimi Sonuçları
Evet çizgimi Ahmet Bey yaptı. Ekimden bu yana 7 aya yakın bir süre geçti. Sonuçtan gayet memnunum. Ben unuttum saç ektirdiğimi. Ekim sonrası yeni gören arkadaşlarım önce bir şaşırıp , ne yaptın saçların çıkmış diyorlar. Ektirdim diyorum , "Ekim böyle mi oluyormuş ? Belli değil diyorlar." . Birde bakışlardan da belli oluyor hemen lafa başlayıp maşallah de diyorum. Ara sıra oğlum bile şaşırıyor eski resimleri görünce. Etrafımda saç ekimine şüpheyle yaklaşanlar bile artık bende yaptıracağım demeye başladı. Saç ekimi süreciyle alakalı şöyle bir yorum okumuştum. 3 aya kadar etrafınızdakiler dahil siz de olmadı galiba , saçlar tutmadı dersiniz. 6. aydan sonra sizden aracı olup ekim için yardımcı olmanızı isterler. Hakikaten bu durumu yaşadım. Şimdi bir çok kişi kendini ayarlayıp saç ekimi için hazırlık yapıyor. Ahmet Bey'in ve ekibinin tekrar tekrar eline sağlık. Ön çizgim olsun, saçların görünümü olsun düşündüğümden de iyi sonuç aldım. Son olarak kliniğin verdiği losyon ve vitaminden başka herhangi bir takviye , ilaç kullanmadım. Onların da hepsini bitiremedim zaten Artık ilaç vs. kullanmak gibi bir niyetimde kalmadı. Sadece şampuan olarak ne kullansam diye bakınıyorum o kadar. Vallahi sonuçtan çok memnun kaldım , aynada olsun , fotoğraflarda olsun verilen emeğin karşılığını gördükçe daha da mutlu oluyorum. Kliniğini de kesinlikle tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz.
Tepeden atılmış bir foto koyabilir miisniz