Merhabalar. 30 Ekim 2021tarihinde The Hair saç ekim merkezinde Ahmet TOSUN ve ekibi; Buse Hanım, Cansu Hanım ve Ercan Bey 4000 greft ile saç ekim işlemini gerçekleştirdi. Daha önce 3 arkadaşım da burada saç ekimlerini yaptırmıştı. Yaptıranların önceki halllerini bilmesem ektirmiş demezdim. O kadar müthiş bir sonuç aldılar. İnşaallah bende de böyle sonuçlanır. İnsanı memnun etmek zordur. Heleki estetik açıdan daha da zordur.Şimdiye kadar herşeyden memnun kaldım. Ön çizgim olsun , ekim olsun gayet memnunum.Ekip, benimle operasyonun başından sonuna kadar çok güzel ilgilendiler. Ne sorduysam hepsini nazikçe açıkladılar. Düşünün yüzlerce kişi sizlere farklı cümlelerle hep aynı soruları soruyor ve cevap veriyorsunuz. Bir süre sonra bıkkınlık olur yada robotlaşır insan aynı cümleleri kurmaktan. Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Gayet samimi ve açıklayıcı oldular , güzel bir süreç yaşadım.
Operasyon sırasında neredeyse hiç ağrı,acı hissetmedim. Uzun ve sabır isteyen bir uğraş. Bunu kendilerinede söyledim tebrik ediyorum.Sonrasında kullanmam gereken ilâçlar,şampuan, vitamin verildi. Yıkamanın nasıl yapılacağı anlatıldı.
1. Resim berberden yeni çıkmıştım. Ekim öncesi kısa hali.Donör alanı.
2. Resim ekim yapılan alan.
3.Resim ilk yıkama sonrası.
4. Resim donör alanı
Telefondan girdiğim için konu ve fotografları bilgisayara geçince güncelleyeceğim. Aylık olarak konuya yeni resimler atıp hep beraber aşamaları görüp bilgi alışverşinde bulunuruz. İnşallah Allah verilen emeği de gösterilen sabrıda istediğimiz gibi sonuçlandırır. Herkes istediği sonucu alır.