Halacboy,
Dostum bak öncelikle dönür bölgene harbiden güzel masallah!Dönür bölgesinden alinan saclar saginda ve solundaki saclar operasyondan dolayi soka giriyor malüm bunu hepimiz biliyoruz.öncelikle bunu göz önününe al kardes ve mevsimsel degisiklik ve su an icin ereken bi sürec oldugu icin moralini bozup kafa yapma derim-
Konumu en basindan beri takip eden Iron arkadasim ve diye arkadaslarimda bilmektedir ki benim dönürden 4,000 üzeridnen greft alinmasi riskliydi ama aciklik oranida fazlaydi bunuda göz önüne alarak cikabilecek max.seviyede alim yapildi.
en son sayfama yorum yapan bi üye arkadas ve öezellikle dönür bölgesi icin yazdiklarindan dolayi kafam bulandigi icin,kii zaten kafama takitigim seydi! Ekim yapan Hocamla görüsüp durumu izah ettim.bana yazdigi yukarda bahsettigim gibiydi.haaa suda var kimi insanda metopolizmadan dolayi ve dönürün cok iyi olmasiylada alakali tabi 5ayda süper görünebiliyor.anladigim sudur ki... mevsimsel degisklik,metepolizma soktan dolayi uyu evresini gec atlatan kisiler mevcut.dönür bölgesinin tamamen cevap vermesi biraz erken giibi düsünüyorum.onun icin kafa yapip canini sikma derim dostum sabirla bekleyip hep birlikte görecegiz insallah