dostum sen Alp Hocaya mı ekim yaptırdın. ay olmuş ekimin alp hocaya yaptırdıysan ekimini görmek isterim. Benim toplam PRP dahil 5000TL ' ye mâl oldu. MEmnunmuyum şuan daha kendi saçlarım geri geldi zarar görmemiş pek vertekse yakın üst kısımlar çıkmadı sadece onlarda geç çıkıyorumuş. Benim memnunum demek için en azından 5-6. ayı görmem gerekir. Evet Fiyat konusunda yurtdışına farklı verdiğini duydum. Şuanda 3000-3500 greft civarına 6 - 6,5 bin söyluyormuş benim ekimden sonra fiyat alan oldu. Ben 2 sene öncede fotoğraflarımı göndermiştim ekim için o zaman minoxil kullanıyordum. Bana şuan sana ekim yapmam yaparsam sadece maddiyat için yapmış olurum dedi. Yapmadı ilaçları kullanmamı söyledi. ve samimi davranışları beni ona itti açıkcası. Bunun haricinde koray ile görüştüm 3500 greft falan dedi ama finas. kullanacaksın dedi. Bende kullanmayacağım için ona gitmedim.
3 seçenek vardı. Erkan Demirsoy (1,25 Avro), HLC (1,5 Avro), yalnız hlc 2500Greft vermişti o yüzden biraz maddiyat birazda 2 sene boyunca destek aldım görüştüğüm için alp hocaya ekim yaptırdım. Sonuç olarak memnunmuyum cevabını 3 ay sonra inş. Memnunum diyerek cevaplarım. Şuanda mümküğn değil bişey demek için çok erken