Halacboy saçlar geliyor kardeşim . O kızarıklıklar o sivilceler onun göstergesi .
Seni özellikle takip ediyorum çünkü bu sıkılaştırma ekimini yaz sonunda bende yaptırıcam dolaysıyla senin saçlarının çıkması benim içinde çok önemli.
Sadece sana tavsiyem yanları makinayla üstleri maksala kestirmen kendi saçlarında uzamış ekilenlerin durumu önemli fotolarından bunu anlamak zor.
Yanları kestirecem ama berber baya samimi arkadaşım noldu kel gel traş edeyim falan diyor
o yüzden biraz toplasın üst taraf diye bekliyorum ama bugun yarın olacam artık aslında kardeş bende sıklaştırma ekiminde yaptırdıktan sonra farkına vardım riskli olduğunu ama şükür şuanda geri taraftaki saçlar hariç yerine geldi. saçlarım kalın telli sürekli uzun tutunca baya kapatıyordu kısa olunca belli oldu açıklık hele ki ekim merkezine önce 3 e vurdular perişanmış saçlar dedim
Birde benim saçlarım sağdan sola doğru yatkın yani hep sola tarardım ilk ekilenlere baktım sanki sağa meyilli gibiydi ama şuanda 2-3 greftler ekim olduğu için sola doğru yatırıyorum yatıyor. ilk başta ekim yönü neyse o olmuyormu ?