Gönderen Konu: DR. ALP ASLAN (ESTE CERRAHİ ) SAÇ EKİMİ 3780 GREFT 08.10.2015  (Okunma sayısı 128776 defa)

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Verdiğin linkteki yorumları okudum. Yazılanlar J ve L şeklinde dökülme normaldir. En geç ekimden 15. gün sonra kökler tümüyle tutmuş olur dökülmenin köke zararı olmaz demişler. Eywallah dostum içimi rahatlattın :)

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardesim hayirli ugurlu olsun sonuctan mutlu olursun insallah, hocayla kanka olduk soracaginiz soru varsa soyleyin diyince sormak istedim:) finasterid 1 mg kullanmaya basladim bunun yaninda biotin kullanmanin bir sakincasi varmi merak ettim , biotin kullanma suresi varmi gunluk dozu nekadar ogrenebilirsen sevinirim :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bilal_350

Biotin kullanmanın bir zararı bulunmuyor, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin..Ortalama 5mg biotin kullanman etkili olacaktır. Biotinin fazlasının da bir zararı olmaz, vücut fazlasını atıyor..5 mg ortalama olarak gayet yerinde bir oran.

Biotin kullanımının süresi kişiye ve saçtaki gelişmeye bağlıdır, Örneğin 4 ay kullandın ve saç tellerin kalınlaştı, bu süreçten sonra 1-2 ay ara verip, tekrardan saç tellerinin durumuna göre başlayabilirsin.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah kardesim bilgi icin ;)

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Biotinin vücuda karaciğeri yormaktan başka bir zararı yoktur. Finasterid te karaciğeri baya bir zorlar biotin bunun yanında devede kulak ben 3 sene felan kullandım biotin bir zararını görmedim dökülmeden ziyade sac kalitesini artırıyor bunun yanında ellerim ve kollarımda ki kıllarda biraz kalınlaşıyor. Birde tırnak kalitesini muazzam artırıyor tırnak problemi olan kişiler kullanmalı Çelik gibi yapıyor valla ;)

bilal_350

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid basladim zaten  yaninda biotin 5mg da baslayalim bakalim ise yarar umarim

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Aynı yerde ekim yaptırdığımızdan dolayı özellikle seni takip altına aldım :D Güzel görünüyor maşallah

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR. ALP ASLAN (ESTE CERRAHİ ) SAÇ EKİMİ (SIKLAŞTIMA) 3780 GREFT
« Yanıtla #38 : 21 Aralık 2015, 22:16:34 »
Son durum nedir Halacboy, 2.5 ayı devirmek üzeresin.
  • Greft Miktarı 3100

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 21 Aralık 2015, 23:11:40 »
73. Gün ! Aslında senin tavsiyene uydum. Minox kullanmadım. :)  iron on hatta en azından bekleyeyim diye düşündüm. Ama süreç cok uzayacak heralde mevcut saclarım bile tam çıkmış degil belkide kısa olunca öyle görünüyordur. Fotolar 1. Normal ışık 2. Gün ışığı direk ışıkta çekilmiş
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 23:26:41 Gönderen: halacboy »

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 21 Aralık 2015, 23:48:53 »
Sende de mevcut saçların şok dökülmeye girmiş. Benim mevcut saçlarda saç ekiminden sonra ekilen saçlarla birlikte şok dökülmeye girmişti. 4.aya doğru tekrar yerini almıştı. Mevcut saçların artık yavaştan çıkmaya başlar ve 1,5-2 aya kadar en geç yerini alır.

Sıklaştırma ekimlerinde mevcut saçlarda şoka girdiğinden ve mevcut saçların bile tekrar çıkması 4 ayı bulduğundan, ekilen saçların çıkması biraz geç olabilir. Geç olmaktan kastım, bazı ekimlerin 5-6 ayda iyi sonuçlar vermesinden dolayı beklentiler arttı, bizlerin sonuçları 9 ay, 1 yılı bulabilir diye düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 3100

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 21 Aralık 2015, 23:49:34 »
Benim ilk ekilen saclarda büyük oranda sok oldu yaklaşık ilk ekim saçlar imin yüzde 80 ni sok dökülme ile döküldü hemen hemen hepsi geri çıktı sayılır 70.gun deyim yalnız tabi güçten düşmüş ve renk olarak biraz daha soluk çıktılar yeni yeni kendi hacım ve renk ine dönüyor 1.aya kadar eski formuna girer sanırım seninde 1.aya eski saçların eski formuna girecektir yeni ler se 1.aya kadar hız kazanır merak etme

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 21 Aralık 2015, 23:54:53 »
Sağlam hocam, sıklaştırma ekimlerinde özellikle saç çıkışları sence ne zamana kadar devam eder? Mevcut saçların zaten yerine gelmesi 4 ayı buluyor..Benim 5,5 ay oldu biraz moralim bozuldu ama bir yandan da sabırlı olmaya çalışıyorum.
  • Greft Miktarı 3100

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 22 Aralık 2015, 00:11:28 »
Valla formda bi arkadas daha vardı onun da saçları 5.aydan sonra çok daha hız aldı büyeden bünyeye değişiyor ama 8.ay genellikle yüzde 90 .sonuç cikiyo yüzde 10 luk sonuç da 1.5 seneyi bulabiliyor ama benim 2.ekimde ilk ekim deki saçlar çektiğim fotolar a bakınca acayip bi sac kaybı yaşamış im aslında yerine geliyor ama hem güçten düşmüş hemde rengi sol mus bir şekilde assa bir foto mu atıyorum sok mevcut saçlarİda nasıl etkilediğini gosteriyor

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 22 Aralık 2015, 00:22:42 »
Aynen hocam sizin ikinci ekimde şok dökülmenin boyutu baya bir moral bozucu düzeyde oldu..Ama yerine tekrar geldiği için sıkıntı yaratmıyor.

Sizin ikinci ekim süreci ve saçların tekrar kalınlaşıp form kazanması da 9 ayı bulur gibi..Sizde ekilen saçlarda 2.defa dökülenler oluyor mu? Halacboy'unda başına gelebilir. Onunda sıklaştırma..Saçlar şoka uğruyor dökülüyor ve tekrar çıkmak üzereyken küçük boyutlarda yine dökülüyor..Benim saçların en az yarısı 2. şoka girmiş olabilir. Acaba tutmadı mı, yoksa ikinci bir şokla tekrar mı çıkacak onu kestirmeye çalışıyorum.
  • Greft Miktarı 3100

Facebook Twitter Instagram