Halac tekrar baktığımda senin ekimde aslında sık bir ekim planlaması yapılmamış..Sıklaştırma ekimi olduğu için zaten mevcut saçlarında var ve birbirine çok yakın şekilde sık bir ekimde zaten zor olurdu..Son koyduğun fotoğraflara da bakınca saçlar arası boşluklar fazla..Ama sende şöyle bir durum var, saç tellerin kalın ve greftlerin çoklu, bunlar baya bir kapatıcılık sağlar ve saç derin elbette görünmeyebilir..Benim 6.aydan sonra memnuniyetim artmaya başladı..Seninde öyle olacak merak etme..Ama çok sık bir ekim beklentin olmasın, bu biraz zor..Bende çok daha sık olacağını düşünüyordum ama aslında normal bir ekim sonucu da bu..
Birde şöyle bir durum var, mesela bazı saçların uzamadığını düşünüyorsun ya, o saçlar bir anda öyle bir atak yapıyor ki, diğer saçlardan bile daha uzun hale geliyor..Şuanda benim saçlardan bazıları bir atak yapıyor, bir bakıyorum upuzun olmuş
Birde böyle burgulu makarna gibi çıkıyor bazıları, kıvrımlı..Bazılarının uçları baston şeklinde çıkıyor..O uçlardaki yamuklukları makasla kesiyorum..Saçları berberde eşit bir şekilde kestiriyorum ama bir hafta sonra saçların yine bir kısmı uzun bir kısmı kısa kalıyor..2 hafta sonra ise bu durum daha abartıya kaçıyor..2 hafta önce eşit kesilmiş saçlardan bazıları diğerlerinin iki katı uzamış oluyor..2 kat hızla uzayan saçlarda ekilen saçların bir kısmı..Yani bu uzamama meselesine fazla takılma, seyrine bırak zamanla atak yapıyor.