Merhaba
Bilgi kirliliği olduğu çok doğru,Artık sorular klişe olmuş sorular ucuz olsun güzel olsun,şu olsun bu olsun.Öncelikle her saçı dökülen saç ekimi yaptıramaz , saçının dökülmesinin kaynağını bilmek gerek öncelikle kan testi,bir yere gittiniz saç ektirmeye karar verdiniz size kan testi yapmadan gel saçını ekelim diyen yer DİREK PARA AVCISI neye göre ekim yapıyor ? vitamin eksikliğinden mi veyahut başka bir şeyden mi dökülme yaşadığını bilmesi gerek.
1.16 yıldır bu işi yapıyorum 1 veya 2 kişi dışında doktoların saç ekimine girdiğini görmedim,uzman kişiler saç ekimine giriyor( bazı yerlerde muhasebeci bazı yerlerde ayakkabıcı artık kim yetişmiş ise )
2.Doktor tabi ki önemli fakat Doktorun değil Ekibini çok iyi seçmesi gerekiyor saçını ektirecek kişi mutlaka 6 yılını geçmiş uzmanlara ( ve buda hemşire olmak zorunda sağlık çalışanı laborant vs vs değil ) yaptırmasını tavsiye ediyorum.
3. Ektireceğiniz yerde mutlaka ve mutlaka ekibin diplomasını sorun arkadaşlar diplomasını görmek istiyorum ,kaç yıldır bu işi yaptığını bilmek istiyorum mutlaka bu tür soruları sorun,ekiminize doktor girmeyecek ,girse bile sürekli başınız da olmayacak bu konulara dikkat ederseniz sağlam bir şey olmuş olur
Burada açık ve dürüst ve sade şekilde yazmaya çalıştım,umarım yaptırdığınız her yerde mutlu olursunuz.