Gönderen Konu: Ekimden Sonra Maksimum Başarıyı Yakalamak İçin Ekstra Neler Yapılmalı?  (Okunma sayısı 2669 defa)

|Logan|

• Hero Member
Öncelikle jöle sprey falan bunlardan saçım döküldü demişsin ama o olay tamamen yalan. Sprey ve jöleler saç uçlarına zarar verir yıpratır evet ama saç köklerine zarar verip köklerin incelmesine asla sebep olmaz. İkinci olarak prp ve mezoterapi işe yarıyor evet ancak sürekli yaptırman gereken bir işlem ve her seans başı ücret ödüyorsun. Ha dutasteridli mezoterapi diye bir şey var bunu yaptırırsan gayet genetik dökülmeyi de yavaşlatabilirsin ancak her klinikte olan bir şey değil ve seans başı baya pahalı olduğunu duymuştum. Önce sen git bir vitamin testi falan yaptır ayrıca saçında kepek, kaşınma, kızarma falan var mı şu an? Önceden var mıydı?

Nationalkey

• Yeni üye
  • *
Öncelikle jöle sprey falan bunlardan saçım döküldü demişsin ama o olay tamamen yalan. Sprey ve jöleler saç uçlarına zarar verir yıpratır evet ama saç köklerine zarar verip köklerin incelmesine asla sebep olmaz. İkinci olarak prp ve mezoterapi işe yarıyor evet ancak sürekli yaptırman gereken bir işlem ve her seans başı ücret ödüyorsun. Ha dutasteridli mezoterapi diye bir şey var bunu yaptırırsan gayet genetik dökülmeyi de yavaşlatabilirsin ancak her klinikte olan bir şey değil ve seans başı baya pahalı olduğunu duymuştum. Önce sen git bir vitamin testi falan yaptır ayrıca saçında kepek, kaşınma, kızarma falan var mı şu an? Önceden var mıydı?

Usta niye yalan söyliyim ya :))) Haklısın genetikte olabilir ama sülalede öyle saçı dökülen pek kimse yok amcamın saçları sırma gibi babamında öyle belki bana özel genetiktir benden sonrakilere yansır o beni ilgilendirmez. Vitamin testi yaptırmayı bende düşünüyorum. Kepek, kaşınma, kızarma gibi bir durum yaşamadım.

Nationalkey

• Yeni üye
  • *
Günde 2 kere 5’er dk falan baş aşağıda olacak şekilde kanepeden sarkmak  :) kanlanmaya bire bir.

Çok mantıklı hocam. Amuda kalkıncada güzel oluyo :D

|Logan|

• Hero Member
Usta niye yalan söyliyim ya :))) Haklısın genetikte olabilir ama sülalede öyle saçı dökülen pek kimse yok amcamın saçları sırma gibi babamında öyle belki bana özel genetiktir benden sonrakilere yansır o beni ilgilendirmez. Vitamin testi yaptırmayı bende düşünüyorum. Kepek, kaşınma, kızarma gibi bir durum yaşamadım.

Sana yalan söylüyorsun demiyorum yanlış anlama :) Halk arasında çoğu kişi sprey ve jölelerin kelleştirdiğini söyler bunun yalan olduğunu böyle bir şey olmadığını söylüyorum. Bu arada sülalede kimsede kellik yok diyorsun ancak bu genetik dökülme sana dedenin dedesinin dedesinden bile geçebilir yani genetikten bahsediyoruz.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
 gözenekleri tıkarsa doker.bizde zaten genetik var bunları surunce iyi arındırmazsak saç daha çabuk dokulur jole vs.. urunlerde.3 gobekten dededende gecebiliyor genetik.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Nationalkey

• Yeni üye
  • *
Tamam genetik arkadaşlar genetik döküldü benimki inanıyorum size. Şimdi konuya dönelim düzenli bakım vs varsa yaptığınız, kullandığınız ahanda güzel sonuç aldım dediğiniz şeyler nedir acaba?

Fenerbahce19070

• Full Member
Tamam genetik arkadaşlar genetik döküldü benimki inanıyorum size. Şimdi konuya dönelim düzenli bakım vs varsa yaptığınız, kullandığınız ahanda güzel sonuç aldım dediğiniz şeyler nedir acaba?

Sabirli olmak
MD Plus bio Sampuan
MD Plus bio Tablet, sabah aksam
MD Plus bio Sprey, aksam
Balik yagi kapsulu, hafta da 2/3 defa
Multivitamin tablet, hafta da 2/3 defa
Keciboynuzu özü, hafta da 3/4 defa
Kabak cekirdegi yagi, hafta da 2/3 defa
Bol bol Nar suyu

|Logan|

• Hero Member
gözenekleri tıkarsa doker.bizde zaten genetik var bunları surunce iyi arındırmazsak saç daha çabuk dokulur jole vs.. urunlerde.3 gobekten dededende gecebiliyor genetik.

Saçlar dökülür ama tekrardan normal çıkar. Jöle veya fön saçları minyatürleştirmez. Ancak genetik dökülmede bildiğin gibi saç git gide incelir
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member

Öyle saçıma argan yağı döktüm saçlarım dökülmesi durdu diye bir şey yok önce onu söyliyeyim. Genetik dökülme için onaylanmış 2 ilaç var finasterid ve minoxidil bunları internetten araştır kolayca her şeye ulaşırsın.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Nationalkey

• Yeni üye
  • *
Öyle saçıma argan yağı döktüm saçlarım dökülmesi durdu diye bir şey yok önce onu söyliyeyim. Genetik dökülme için onaylanmış 2 ilaç var finasterid ve minoxidil bunları internetten araştır kolayca her şeye ulaşırsın.

Hocam onları doktorda önerdi. Fakat şöyle bir durum var, kullandıkça işe yarıyor ondan eminim çok araştırdım fakat kullanmayı bırakıncada sağladığı tüm verimi öldürüyor. Yani doktora dedim ki; ''Ben ömür boyu bunları kullanacak mıyım?'' Nasıl ki diş macununu ömür boyu kullanıyorsun, bunlarıda kullanmanda bir sakınca olmamalı. Desede.. Ben kalıcı yöntemler araştırıyorum. Fakat son çare tabi ki bunlar..

Nationalkey

• Yeni üye
  • *
Birde arkadaşlar merak ettiğim Rogaine Minoxidil kullananlar var mı? Yan etkileri, yaşam tarzını etkileyen faktörleri var mı? Bazı videolar gördüm adamın tepe komple yok, ama ay ay kullanım sonucunu gösteriyor resmen dudluk oldu adamın kafa. Ama işte saçlarım yeterli diyip bırakıncada hadi kendine iyi bak diyor saçlar öyle mi?

|Logan|

• Hero Member
Hocam onları doktorda önerdi. Fakat şöyle bir durum var, kullandıkça işe yarıyor ondan eminim çok araştırdım fakat kullanmayı bırakıncada sağladığı tüm verimi öldürüyor. Yani doktora dedim ki; ''Ben ömür boyu bunları kullanacak mıyım?'' Nasıl ki diş macununu ömür boyu kullanıyorsun, bunlarıda kullanmanda bir sakınca olmamalı. Desede.. Ben kalıcı yöntemler araştırıyorum. Fakat son çare tabi ki bunlar..

Kalıcı yöntem olsa sence insanlar o yöntemlere başvurmaz mı? Dediğim gibi finasterid ve minoxidil  var. Hangisini istiyorsan sürekli kullanman lazım. Sen diş fırçalarken ya dişlerimi fırçalamazsam dişlerim çürüyecek o zaman dişlerimi fırçalamim kalıcı değil ya falan diyor musun? Aynı mantık işte
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Genetik bir problemim yok. Çok genç yaşlarda saçları çok hırpaladım spreyler joleler o şekilde bozulmasın diye yatmalar derken baya bi döküldü ama yıllar önceydi şimdi dökülme yok bende. Bu ay ekim yaptırdım, şimdi korumaya çalışıyorum.
Genetik problemi olmayan birinin genc yssta jöle falan la  alakali sorunlari ilerleyen yaşlara hissettirmez. Demekki erkek tipi dokulmen var
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Nationalkey

• Yeni üye
  • *
Kalıcı yöntem olsa sence insanlar o yöntemlere başvurmaz mı? Dediğim gibi finasterid ve minoxidil  var. Hangisini istiyorsan sürekli kullanman lazım. Sen diş fırçalarken ya dişlerimi fırçalamazsam dişlerim çürüyecek o zaman dişlerimi fırçalamim kalıcı değil ya falan diyor musun? Aynı mantık işte

Anlıyorum ama işte şöyle bir şeyde var ilacın asıl kuralı şu; Senin güçsüz saçlarını döküyorum, sonrasında kendi ölçülerimde daha sağlam çıkarıyorum. Bu yüzden ilacı kullanmayı bırakınca insanlar daha fazla saç döküldüğünü söylüyor sebebi güçsüz saçları minoxidilin bünyesine katması. Diğer yönden saç ekimi sonrası saçlara iyi bakılırsa gerek var mı bu tür ilaçlara? Olduğu kadar, olmadığı kader.

|Logan|

• Hero Member
Anlıyorum ama işte şöyle bir şeyde var ilacın asıl kuralı şu; Senin güçsüz saçlarını döküyorum, sonrasında kendi ölçülerimde daha sağlam çıkarıyorum. Bu yüzden ilacı kullanmayı bırakınca insanlar daha fazla saç döküldüğünü söylüyor sebebi güçsüz saçları minoxidilin bünyesine katması. Diğer yönden saç ekimi sonrası saçlara iyi bakılırsa gerek var mı bu tür ilaçlara? Olduğu kadar, olmadığı kader.

Minoxili bırakıcaksan kullanmamanı öneririm zaten. Ama finasterid kullanman lazım
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram