Gönderen Konu: Saç ekimi yardım lütfen  (Okunma sayısı 851 defa)

Can13

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi
« Yanıtla #15 : 31 Ekim 2021, 14:06:43 »
Asuman hair saç ekimi için danışan herkese xpecia ve finasterid öneriyor sanırım.Sizin saçınızın yapısı oldukça sık ve canlı duruyor.Ben 2 yıldır finasterid kullanıyorum bir zararını görmedim ama neden durduk yere vücuda farklı bir madde girişi olsun ? Bence iyi araştırın veya direkt gidip Asuman hanımla görüşün.Suan için finasteride ihtiyacınız yok bence.
Hocam dediğiniz gibi gereksiz vücuda sokmaya gerek yok ekime kadar az az kullanacam sonra kullanmam belki sadece xpecia kullanirim

Can13

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi
« Yanıtla #16 : 31 Ekim 2021, 16:25:07 »
Kardeşim önden daha net kafanı hafif eğerek bir foto atar mısın attığın fotoda saç ekimi çok gereksiz duruyor
Hocam on kısmı ben saça şekil vererek kaptiyom geri çekince ortada zaten
Ben bu şekil iyi olacağını düşünüyorum kaç greft gider tahmini
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2021, 13:08:35 Gönderen: Can13 »

slade23

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi yardım lütfen
« Yanıtla #17 : 31 Ekim 2021, 17:15:36 »
evet şakaklar ve temple gitmiş ama maşallah geri kalan saçın çok güçlü duruyor.

saç ekim konusundan pek anlamıyorum tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır ben sadece saç tarama stilin ve fotoğraf açına bakarak saçlarını sorunsuz gördüğümden foto istemiştim ki yorum yapacak arkadaşlar daha sağlıklı fikir beyan edebilir şimdi
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 31 Ekim 2021, 17:46:01 »
Teşekkür ederim kendi saçım iyi ama dökülen yerler on kısımdan görüntü kötü oluyo

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 31 Ekim 2021, 19:04:16 »
 şu resmi at bir dra ön çizgiyi nasıl yapıcağını gostersin o zaman o ekimci yanlıştır.resmin tam olması gerek cene ile alın saç çizgisi ölçülür biçilir yüz hatları hesaplanır ön çizgi belirlenir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2021, 19:36:51 »
Ön çizgini ileri sldırma 1 cm yeter
Global Moderator

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2021, 20:06:08 »
Bana yeni saç çizgisi oluşturacaz ve 3000 3500 arası greft gider dediler ne yapmaliyim

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2021, 21:54:06 »
Bana yeni saç çizgisi oluşturacaz ve 3000 3500 arası greft gider dediler ne yapmaliyim
  3000-3500 nereye ekeceklermiş. Muttalip hoca bile ekmez okadarını .🤗🤗
   Kardeşim genetik olarak sadece ön kısmın dökülecek gibi . Çünkü diğer saçların çok sık görünüyor .
 İnaşllah da öyle olur . Kaşlarını yıkarı kaldır be çıkacak son kas çizgisi altına ekim yaptırma . Orası senin doğal saççizgindir .
  Çok ekecek yerden uzak dur . Sağlıklı ve doğal olacak yerlere bak

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 31 Ekim 2021, 22:05:03 »
Hocam babamın ve kardeşimin saclari çok şık benim zaten ergenlikten beri on kisimda problem vardı dedigim gibi ama dediğiniz gibi yapınca ekilecek alan büyüyor😂 ama ben öndeki sacimla aynı hizaya getirtmek planım onlar öne almak istesede zaten bire bir görmediler
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2021, 13:08:49 Gönderen: Can13 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 31 Ekim 2021, 22:09:25 »
 asuman hair iyi gidiyordu son zamanlar saçmaladı bakıyorum bazen ekim gerekmeyen hastaya ekiyorlar bakıyorum sanada saçma sayı solemişler.acaba az sayının maliyetide azmı olur diye çok kazanmak içinmi dediler.bu saçın nesin 3 5 bin saçmalamışlar resmen
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 31 Ekim 2021, 22:14:50 »
Kardeşim öndeki saçından birazcık daha öne alınsa zaten Alnın kalmıyor maşallah kaşlarla birleşir :))
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 31 Ekim 2021, 23:06:01 »
İyice kaldirdim kasları ondan öyle sağolasın😂

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 31 Ekim 2021, 23:07:10 »
asuman hair iyi gidiyordu son zamanlar saçmaladı bakıyorum bazen ekim gerekmeyen hastaya ekiyorlar bakıyorum sanada saçma sayı solemişler.acaba az sayının maliyetide azmı olur diye çok kazanmak içinmi dediler.bu saçın nesin 3 5 bin saçmalamışlar resmen
Hocam siteden baya takip ediyorum Asuman Hairi ben dedim Asuman hanima gösterinn o söylesin dedim kaç greft olcagini

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 31 Ekim 2021, 23:12:41 »
hocam izmirdeyim acaba Sibel ulusan ilede konuşsam ne dersiniz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 31 Ekim 2021, 23:47:02 »
 eskiden beğenmezdim ama son zamanlar toparladı galiba ama tam bilmiyorum sibel ulusanı

Facebook Twitter Instagram