Gönderen Konu: Verteks Bölgesi ve Ön Hat Saç Ekimi / Goldcity Hair/ 5165 Greft  (Okunma sayısı 3957 defa)

Ernest

• Yeni üye
  • *
Ynt: Verteks Bölgesi ve Ön Hat Saç Ekimi / Goldcity Hair/ 5165 Greft
« Yanıtla #16 : 19 Kasım 2021, 02:12:53 »
Ekiminiz hayırlı olsun takipteyim.
Teşekkür ederim hocam. Ara ara fotoğraflar koyup, değerli yorumlarınızı bekliyor olacağım.
Saygılarımla,

Ernest

• Yeni üye
  • *
Ynt: Verteks Bölgesi ve Ön Hat Saç Ekimi / Goldcity Hair/ 5165 Greft
« Yanıtla #17 : 19 Kasım 2021, 02:28:45 »
şok  dökülme başlamış yeteri kadar bastırarak maksaj yapmanın bir anlamı yok
Umarım güzel süreç olur şimdilik normal süreçtesin
Merhaba Hintell.
Ara ara girip forumda diğer üyelerin son durumlarını okuyorum. Her konuya mutlaka yorum yapıyor ve de herkesle aynı hassasiyetle ilgilenmeye çalışıyorsunuz. Göstermiş olduğunuz bu nezaketli tutumunuz için teşekkür ederim. Sizin yorumlarınız bizleri bilgilendirici ve de moral verici oluyor.

Ernest

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba,
Saç ekimimden itibaren 82 gün geçti. Ön hat kendini göstermeye başladı. Burun hizamda fazla bir açıklık vardı kapanmaya başladı ama verteks bölgesi için herhangi bir değişiklik şu anda yok. Ama verteks gölgesinde baya sivilcelenmeler oluyor. Bu iyiye işarettir diye düşünüyorum. Hareketlilik varsa saç da çıkacaktır diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Kerimm34

• Hero Member
verteks geç gelişir çıkışların başlaması bir iki ayı bulabilir ön hat içinse ekim öncesi görüntün olmadığı için yorum yapmak zor.

Ernest

• Yeni üye
  • *
verteks geç gelişir çıkışların başlaması bir iki ayı bulabilir ön hat içinse ekim öncesi görüntün olmadığı için yorum yapmak zor.
Ön hat için Ekim öncesini ekledim 😀

Ernest

• Yeni üye
  • *
Ekim öncesi ve ekimin 82. Günü fotoları.

Ernest

• Yeni üye
  • *
Ekim öncesi ve ekim sonrası 82. Gün ön hat.

baldman

• Hero Member
şu anda pek bir fark yok gibi ama sen tabi bakınca kendin daha iyi anlarsın tüylenme varmı yokmu önemli.

Ernest

• Yeni üye
  • *
şu anda pek bir fark yok gibi ama sen tabi bakınca kendin daha iyi anlarsın tüylenme varmı yokmu önemli.
Haklısın hocam biraz beklemek gerek.

Ernest

• Yeni üye
  • *
Herkese Merhaba,
Verteks bölgesi ekim sonrası 102. günümdeyim. Ekim öncesi çektiğim fotolarla aynı açı ve ışıkta çekmeye çalıştım. Galiba sonuç alacağım arkadaşlar verteksten :) Sizin görüşleriniz neler?  Verteks beni hep korkutmuştu.
Fotoğraf sırası, ekim öncesi sonra aynı açından 102. Gün fotoyu paylaştım.

Ernest

• Yeni üye
  • *
102 gün elim öncesi ve sonrası devamı.

xshot

• Jr. Member
  • **
Güzel ilerliyor maşallah.

slade23

• Hero Member
Doktorun dediği gibi öncesinden çok iyi olmuş ama süreç daha çok erken vertex için bence çok başarılı bir sonuç alacaksınız hayırlı olsun saç kalitesi de fırça modunda duruyor maşallah :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Ernest

• Yeni üye
  • *
Güzel ilerliyor maşallah.
Çok teşekkür ederim hocam.

Facebook Twitter Instagram