Gönderen Konu: Bu Aylarda Saç Dökülmesi  (Okunma sayısı 1150 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bu Aylarda Saç Dökülmesi
« Yanıtla #15 : 30 Ekim 2021, 20:58:52 »
Başkanım 9 sene oldu çok şükür 3 tane çocuk var artık hayat benim isteklerimi son sıralara atıyor :))
ALLAH bağışlasın başkan.hayat istekleri ne zaman vericek hiç belli olmuyor ne zaman alakasızca basa ne gelincek  olumlu yada olumsuz ne gorucez hiç bilinmiyor tuhaf dunya baskan

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 30 Ekim 2021, 20:59:06 »
Başkanım 9 sene oldu çok şükür 3 tane çocuk var artık hayat benim isteklerimi son sıralara atıyor :))
Maşallah, ben de kriptodan kazanıyorum. Babanın yolladığıyla bırak keyif yapmayı boğazıma zor yetiyor. 😁😁

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 30 Ekim 2021, 21:00:59 »
Büyük bir ihtimalle evlenince arada kaçamaklar, ufak eğlenceler olur hocam 😁
gecti o zamanlar şimdikiler kaçamağı anında seziyor bilimsel ispatlanmış aldatılmayı sezme var aman derim.malın yarısını alıp boşar karı .sen sağlamına tovbe etmeden capkınlığa evlenme.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Ekim 2021, 21:01:21 »
ALLAH bağışlasın başkan.hayat istekleri ne zaman vericek hiç belli olmuyor ne zaman alakasızca basa ne gelincek  olumlu yada olumsuz ne gorucez hiç bilinmiyor tuhaf dunya baskan

Gönül yarasında Şener şenin bir repliği vardı Başkan “hayat son ana kadar sürprizlerle dolu” diye aynen öyle

Ölmedikçe umut kesmek yok :))
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 30 Ekim 2021, 21:02:19 »
Maşallah, ben de kriptodan kazanıyorum. Babanın yolladığıyla bırak keyif yapmayı boğazıma zor yetiyor. 😁😁

Allah bereket versin kardeşim darısı başınıza inşallah :)

Azıcık daha karda oturmaya çalış o zaman :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 30 Ekim 2021, 21:09:08 »
gecti o zamanlar şimdikiler kaçamağı anında seziyor bilimsel ispatlanmış aldatılmayı sezme var aman derim.malın yarısını alıp boşar karı .sen sağlamına tovbe etmeden capkınlığa evlenme.
Haklısın hocam. Bizim ki gençlik kanı. Sağlam tovbe gerekiyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 30 Ekim 2021, 21:10:28 »
Gönül yarasında Şener şenin bir repliği vardı Başkan “hayat son ana kadar sürprizlerle dolu” diye aynen öyle

Ölmedikçe umut kesmek yok :))
oylede baskan 98de 23 sene once evliliğin ucundan dondum o gun bugun sıcak bakamıyorum.kim denk gelse binde bir ihtimallerden bozuluyor iş gene bozuluyor bozanlar bile itiraf ediyor filmlerde olur ancak diyor bu tesadüfler normaldir iç istemiyor yalan bağdattan doner isteksiz iş olmuyor iyide oluyor olmadığı.inan millet diyor denk gelen güzel hatuna ben yuva yıkarım diyor ama öküzün trene baktığı gibi bakıom hatuna.bekarlık sultanlık.evlilikte şey gibi kıçına guvenmeyen girmesin patlıcan tarlasına derler onun gibi guveniyorsan adam akıllı kendine o zaman olcak yoksa gerek yok
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 30 Ekim 2021, 21:11:47 »
Haklısın hocam. Bizim ki gençlik kanı. Sağlam tovbe gerekiyor.
hocam can çıkar huy çıkmaz sen 80e gelsen bastonla kovalarsın biraz tanıdıysam seni ondan elini kitaba basıp çok sağlam bir tovbe etcen.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 30 Ekim 2021, 21:25:57 »
hocam can çıkar huy çıkmaz sen 80e gelsen bastonla kovalarsın biraz tanıdıysam seni ondan elini kitaba basıp çok sağlam bir tovbe etcen.
Doğru tanımışsın hocam :D
Kendimi reklam etmem milletin ağzına, bundandır çabam aileme laf getirmiyim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 30 Ekim 2021, 21:39:04 »
 hocam sağlam ve tek bir tövbe ile evlen derim .

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 30 Ekim 2021, 21:52:51 »
İnşallah hocam

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Ekim 2021, 21:59:05 »
 İnşallah hocam.Çapkınlığı bırakcağından yüzde yüz emin olmadan evlenme derim.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 30 Ekim 2021, 22:03:55 »
İnşallah hocam.Çapkınlığı bırakcağından yüzde yüz emin olmadan evlenme derim.
Abim şöyle söyliyim.
İlişki hayatında sessiz sakin kalıyorum kimseyle işim olmuyor.
Onlar beni buluyor, aklıma giriyorlar. Onlar böyle yapınca heyecan hepimiz sevdiği duygu, aksi takdirde iyi bir çocuğum.
Her şeyin hayırlısı diyelim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 30 Ekim 2021, 22:07:42 »
 bizede denk geliyorlar yoldan çıkarmaya ısrar ediyorlar ama uymuyoruz onlara.meşrulaştırma yapma aklıma giriyorlar deyip benim aklıma giremiyorlar ısrar ediyorlar gene giremiyorlar.once beyninde net kararlar al uymucam onlara de.ısrar edicekler gene uyma.sevme ole şeleri.net çizgilerin olsun.negatif kabul et o işi.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 30 Ekim 2021, 22:20:22 »
sonuna kadar haklısın hocam

Facebook Twitter Instagram