Öncelikle bu siteyi kuran Hintell Bey ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu forum sayesinde isabetli bir tercih yaparak saç ektirme şansına sahip oldum. Bu sebepten saç ekim sürecimi paylaşmamın bir borç olduğunu ve ileride saç ekimi yaptıracaklara sürecimi anlatmak için bu paylaşımı yapmaya karar verdim.
Bu site sayesinde Şahin Çelik ve ekibi hakkında olumlu izlenimler edinerek canlı muayene bile olmadan ekimi orada yaptırmak istediğimi söyleyerek Ergin Bey'den 25.10.2021 tarihine saç ekimi işlemine randevu aldım. Süreç öncesinden başlayarak bugüne kadar iletişimi sağlayan ve en ufak sualimde bile yakından ilgilenen Ergin Bey'in yaklaşımları da, bu merkezin her türlü sorununuzla her zaman yakından ilgileneciğinin en net göstergesidir.
Yapılan muayenenin ardından açık alanın fazla olduğu ve tek ekimle açık alanların kapanamayacağı Şahin Bey tarafından bana söylendi. Donör bölgeden 8000 greft saçın rahat çıkabileceği söylendi. Daha önce görüştüğüm üç yerde zaten aynısını söylemişti. Böylelikle ilk ekimde tepe bölgesine kadar olan yerin ekimi için 25.10.2021 tarihine karar verdik. Sonradan ikinci ekim planlanacak.
Operasyonda kanal açma ve donör bölgeden greft alma işlemi Şahin Bey tarafından sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Saç ekim işlemleride saç ekim uzmanları tarafında sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Operasyon günü tüm ekip muazzam bir ilgi gösterip saç ekiminin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için çok büyük bir çaba gösterdiler. Bu vesileyle Şahin Bey'e, Ergin Bey'e ve tüm ekibe teşekkür ediyorum.
Bu merkezde insan hayatı kesinlike çok değerli. Herşeyden önce insan hayatına değer veriliyor ve ekimin kusursuz geçmesi için tüm detaylar bir nakış gibi işleniyor. Şahin Bey en ufak detayları bile gözünden kaçırmıyor.
Bugün operasyonun 4. günü sona erdi. Dün ilk yıkama işlemi tamamlandı. Şu ana kadar olumsuz olabilecek bir durum saptanmadı.