Gönderen Konu: Kreatin Yasaksa Nasıl Gelişeceğim?  (Okunma sayısı 1246 defa)

|Logan|

• Hero Member
Kreatin Yasaksa Nasıl Gelişeceğim?
« : 27 Ekim 2021, 20:38:44 »
Saçı dhtye duyarlı olanlar için kreatin hiç iyi bir şey değil bunu biliyoruz ama ben zayıf birisiyim ve artık biraz kilo almak istiyorum yani 70 kilo olsam gayet iyi. Şu an 54 kiloyum  178 cm boyum ve iştah olarak da kötüyüm yani pek iştahlı sayılmam, bunun için de bir şey yapamıyorum zaten doktora gittim b12 hapı yazdı gönderdi iştah açma yan etkisi varmış ve cidden iştahımı açmıştı ama yine öyle çok yiyecek kadar değil. Kreatin ile kilo almamı çok kolay halledebilirdim ama yapamıyorum işte. Fitnessa biraz daha kilo aldıktan sonra gitmeyi düşünüyorum yani 65 70 olunca gitmek istiyorum. Bana lütfen çok ye sürekli ye falan demeyin o öyle olmuyor mide istemiyor ben de istemiyorum. Mesela karnım acıkıyor çok aç hissediyorum diyorum ki ben 2 büyük tost yapim yanına da bisküvit falan hepsini yerim baya açım diyorum ama öyle olmuyor hepsini yiyemiyorum. Bana içinde kreatin falan olmayan bir ürün önerebilir misiniz gainer gibi kalori desteği sağlayan bir ürün olabilir. Ya da bir ilaç olabilir büyük oranda iştah açan. İnternette bir ton ürün var ama bilmiyorum hangisi gerçek hangisi sahte.

Trevor

• Hero Member
Ynt: Kreatin Yasaksa Nasıl Gelişeceğim?
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2021, 21:15:30 »
Kreatin kaslarda sıvı tutulumunu sağlayan bir suplement ,kalıcı olarak kilo almak kreatin ile nasıl mümkün olur bilemeyeceğim.
Sana tavsiyem kilo almak istiyorsan önce mideni büyütmelisin ,bunuda en az bir kaç hafta kendi kapasitenin üzerine çıkarak yemek yemeni arttırmanı tavsiye ederim.Böylelikle mide hacmi büyüyecek hem iştahın artacak hemde yeme kapasiten artacağı için hızlı bir kilo alma dönemine girebilirsin.Bol kalorili ama iştah kapatacak yiyecekleri seçmektense bu yolla kilo almak çok daha kolay.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 27 Ekim 2021, 21:29:39 »
 zayıflığı takıyorsan yatmadan once çikolata ye ekmeğe surulen bal ye falan ye tatlıyı yat kilo aldırır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2021, 21:31:08 »
Kreatin kaslarda sıvı tutulumunu sağlayan bir suplement ,kalıcı olarak kilo almak kreatin ile nasıl mümkün olur bilemeyeceğim.
Sana tavsiyem kilo almak istiyorsan önce mideni büyütmelisin ,bunuda en az bir kaç hafta kendi kapasitenin üzerine çıkarak yemek yemeni arttırmanı tavsiye ederim.Böylelikle mide hacmi büyüyecek hem iştahın artacak hemde yeme kapasiten artacağı için hızlı bir kilo alma dönemine girebilirsin.Bol kalorili ama iştah kapatacak yiyecekleri seçmektense bu yolla kilo almak çok daha kolay.

Söylediğin şeylere katılıyorum ancak kendi kapasitemin üzerinde yemek yemeye çalıştığımda cidden çok zorlanıyorum. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Buna kolaylık sağlayacak ek bir takviye olsa iyi olur iştah açması için falan. Peki bir şey soracağım kaslarda sıvı tutulumunu sağlayan başka supplement var mı ama saç dökmeyen?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2021, 22:34:40 »
fıstık ezmesi bas derim de şuan alacağın 15 kilonun çoğu yağ olacak. sporda ağırlık antremanına başlayıp o şekilde yemeni öneririm. spor acıktırır. istemesen de yiceksin zaten
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2021, 22:54:38 »
Bombax diye bir şey var sağlıklı ve güvenilirmi bilmiyorum ama kilo almak için kullananlar var işe yaradığını söylüyorlar.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2021, 01:48:28 »
Yediğin yemek miktarı ve yaşam şeklin çok önemli. Arkadaşım korona zamanı evden çıkmadığı için 2 yılda 15-20 kilo almıştı. Kimse kusura bakmasın ama kilo almak isteyip alamayan kimi görsem çok geziyor ve kilo alacak kadar da hiç yemiyor.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 28 Ekim 2021, 16:56:08 »
Saçı dhtye duyarlı olanlar için kreatin hiç iyi bir şey değil bunu biliyoruz ama ben zayıf birisiyim ve artık biraz kilo almak istiyorum yani 70 kilo olsam gayet iyi. Şu an 54 kiloyum  178 cm boyum ve iştah olarak da kötüyüm yani pek iştahlı sayılmam, bunun için de bir şey yapamıyorum zaten doktora gittim b12 hapı yazdı gönderdi iştah açma yan etkisi varmış ve cidden iştahımı açmıştı ama yine öyle çok yiyecek kadar değil. Kreatin ile kilo almamı çok kolay halledebilirdim ama yapamıyorum işte. Fitnessa biraz daha kilo aldıktan sonra gitmeyi düşünüyorum yani 65 70 olunca gitmek istiyorum. Bana lütfen çok ye sürekli ye falan demeyin o öyle olmuyor mide istemiyor ben de istemiyorum. Mesela karnım acıkıyor çok aç hissediyorum diyorum ki ben 2 büyük tost yapim yanına da bisküvit falan hepsini yerim baya açım diyorum ama öyle olmuyor hepsini yiyemiyorum. Bana içinde kreatin falan olmayan bir ürün önerebilir misiniz gainer gibi kalori desteği sağlayan bir ürün olabilir. Ya da bir ilaç olabilir büyük oranda iştah açan. İnternette bir ton ürün var ama bilmiyorum hangisi gerçek hangisi sahte.
Sen sporunu yap protein sentezini arttır kilo artışını görürsün illa supplement almana gerek yok kreatin olmazsa kilo alamam diye bi şey yok

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2021, 21:27:14 »
fıstık ezmesi bas derim de şuan alacağın 15 kilonun çoğu yağ olacak. sporda ağırlık antremanına başlayıp o şekilde yemeni öneririm. spor acıktırır. istemesen de yiceksin zaten

Evvet aynen böyle. Niye kilo alıp spora gitmeyi düşünüyorsun ki? Spor iştahı ciddi arttırır.

Ben de arkadaşla benzer durumdayım, 180 boy ve 62ye kadar düşmüşüm pandemide. Pandemi öncesi hayatımda maks 69 gördüm, 70 görmedim.

4-5 yıldır süper düzenli olmasa da spor salonuna gidiyorum. Bazı aylar 3-5 antrenman ç, bazen 20 antrenman.

Aynı işhtah durumundayım, ama 2 ayda yani60 günde 40 antrenman yapmışımdır. İştah iyi toparlıyor. Ekim yaptırmıştım 5 ay oldu, günaşırı finas kullanımı var, spor performansı artsın diye kreatine de bailadım bir iki haftadır. Ama keramet kreatinde değil, yoğun sporda. Kreatin spor performansına etki ediyor, kiloya su tutarak etki eder.

2 ayda +5.

İkinci tavsiyem de ortalama kalori ihtiyacını internette hesaplatmak çok kolay. Üstüne 200-300-400 fzlakalori ekleyecek şekilde, hergün yediğini kaydetmek. Yaklaşık 7700 fazla kalori 1 kilo demek kabaca. Misal 1800 kalori ise tahmini kalori ihtiyacın 2000-2200 almaya çalışacaksın. Tek oturuşta yemeğe yumulmana gerek yok. Öğünleri 4-5-6 ya böl. Ana öğünler arasına kuruyemiş biraz meyve vs ara öğünler ekşe.

Bunu sporla birlikte yapar biraz da makrolara dikkat ederek yaparsan belden kalınlaşmadan üstüne koya koya yaza makine gibi olursun. Makine.

hepsini geçtim stres atmak için, ağırlık çalışmak birebir.

Spor spor spor dostum. Genç adamsın yardıırr.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2021, 21:32:09 »
Bu arada kreatin in genetik saç dökülmesini hızlandırdığına dair kesin bulgular yok. Dht yi arttırıyor olabilir ama artan dht senin saç dökülmeni hızlandıracağı kesin değil. Dhtyi arttırdığını söyleyen çalışmalardan birisi bir üni rugby takımı oyuncularında, günlük 20-25 mglar gibi yüksek doz verilerek yapılmıştı. Orada dht de biraz artış olduğu söylenmişti. Senin kullanacağın 3-5 gram fark ettireceğini sanmıyprum.Şehir efsanesi olması da yüksek olasılık.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 02 Kasım 2021, 21:45:27 »
 bu işlerde deneyim onemli calısmalardan çok etrafımda vucut geliştirme yapanlarda abartanların genetik dokulmesinin hızlandığını bir çok kere yıllardır gordum.dht salgılıyor vucut doker normal bişi.o dısardan alınan takviyeleri bilmem bende vucut geliştirme yaptım halen dambıl calısıom ama dısardan takviyelerede karsıyım besinler varken.gerci onlarda hormonlu.vucut için dısardan alınan takviyelerden saçı dokende var.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 02 Kasım 2021, 22:17:45 »
Bu arada kreatin in genetik saç dökülmesini hızlandırdığına dair kesin bulgular yok. Dht yi arttırıyor olabilir ama artan dht senin saç dökülmeni hızlandıracağı kesin değil. Dhtyi arttırdığını söyleyen çalışmalardan birisi bir üni rugby takımı oyuncularında, günlük 20-25 mglar gibi yüksek doz verilerek yapılmıştı. Orada dht de biraz artış olduğu söylenmişti. Senin kullanacağın 3-5 gram fark ettireceğini sanmıyprum.Şehir efsanesi olması da yüksek olasılık.

genetik dökülmesi olup kreatin kullanan kimi gördüysem saçının dökülmesi hızlandı. ben kesinlikle ilgisi olduğunu düşünüyorum hatta ağırlık antremanı bile dökülmeyi arttırıyor. deli gibi testo artıyor çünkü. ama tabii spor yapılmalı, döküyor diye uzak durmamak lazım
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Kasım 2021, 23:33:12 »
Ayarında bacak çalışın. Deli gibi ağır kiloların altına girmeyin. 16 yaşımdayken 80-90kg leg curl, leg ext yaptığımı hatırlıyorum. O zamanlarda da saç dökülmem başlamıştı. Genetiğinizde varsa kötü etkiler.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 17 Kasım 2021, 11:20:22 »
Peki fin kullanırken kreatin almak yine saç dökülmesini etkilermi? Çünkü neredeyse kreatin içermeyen protein tozu yok.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

birzamanlarsirma

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 17 Kasım 2021, 13:34:03 »
Şöyle bir durum var eğer saç köklerin testoya duyarlı ise etkiler degil ise testo artışından ne kadarı dht ye dönüşecek buradan bir etki alırsın . Genetik dökülme varsa bende tavsiye etmem pişman olma ihtimalin yüksek

Facebook Twitter Instagram