fıstık ezmesi bas derim de şuan alacağın 15 kilonun çoğu yağ olacak. sporda ağırlık antremanına başlayıp o şekilde yemeni öneririm. spor acıktırır. istemesen de yiceksin zaten
Evvet aynen böyle. Niye kilo alıp spora gitmeyi düşünüyorsun ki? Spor iştahı ciddi arttırır.
Ben de arkadaşla benzer durumdayım, 180 boy ve 62ye kadar düşmüşüm pandemide. Pandemi öncesi hayatımda maks 69 gördüm, 70 görmedim.
4-5 yıldır süper düzenli olmasa da spor salonuna gidiyorum. Bazı aylar 3-5 antrenman ç, bazen 20 antrenman.
Aynı işhtah durumundayım, ama 2 ayda yani60 günde 40 antrenman yapmışımdır. İştah iyi toparlıyor. Ekim yaptırmıştım 5 ay oldu, günaşırı finas kullanımı var, spor performansı artsın diye kreatine de bailadım bir iki haftadır. Ama keramet kreatinde değil, yoğun sporda. Kreatin spor performansına etki ediyor, kiloya su tutarak etki eder.
2 ayda +5.
İkinci tavsiyem de ortalama kalori ihtiyacını internette hesaplatmak çok kolay. Üstüne 200-300-400 fzlakalori ekleyecek şekilde, hergün yediğini kaydetmek. Yaklaşık 7700 fazla kalori 1 kilo demek kabaca. Misal 1800 kalori ise tahmini kalori ihtiyacın 2000-2200 almaya çalışacaksın. Tek oturuşta yemeğe yumulmana gerek yok. Öğünleri 4-5-6 ya böl. Ana öğünler arasına kuruyemiş biraz meyve vs ara öğünler ekşe.
Bunu sporla birlikte yapar biraz da makrolara dikkat ederek yaparsan belden kalınlaşmadan üstüne koya koya yaza makine gibi olursun. Makine.
hepsini geçtim stres atmak için, ağırlık çalışmak birebir.
Spor spor spor dostum. Genç adamsın yardıırr.