Saç Ekimi Sonuçları
Protez saç düşünüyorum. Bu kafa yapısına nasıl olur önerir misiniz ?
olur ama eziyeti çok olur evinin yakınlarında bakımlarını düzenli yapabileceğin bir kuaför varsa olur ama evde yapacağım diyorsan uğraşılmaz hocam.
başka şans kalmamış gibi zaten hocam çok zahmetli iş ama sizi mutlu edecekse deneyin
29 yaşındayım.Benim çok erken dökülünce malasef psikolojik olarak etkiledi ve daha 18-19 yaşımda ilk ekimi yaptırdım. Şuan kellik filan çok umrumda değil de doğal bir görüntü olsun istiyorum.Diğer arkadaşlarında önerileri için teşekkür ederim. Açıklığı komple kapatmak gibi bir gayem yok zaten. Doğal görünüm olması için ön saç çizgisinin geriye alınması ve doğal açıklık oluşturacak şekilde belirli bölgelere ekim olabilir mi diye fikirlerinizi almak istedim.
Ne gibi zorlukları var hocam ?
Paraya kıyarsınız bu saçlar çok çabuk uzamazlar zaten 30 günde bir bakım gerektiren protezler ver ekime vereceğiniz parayla 9-12k arası sağlam bir protez 3-4k harcayarak 2-3 yıllık bakım kiti ile tertemiz saç ile dolaşırsınız ama kesinlikle çok sık fırça gibi protez tercih etmeyin biraz daha minimalize incelmiş olması sırıtmaması açısından önem arz ediyor.
kazıtınca nasıl duruyor bence bir dene
3 haftada bir mi protez benim bilgiğim kadarıyla haftada bir bakıma ihtiyaç duyuyor
+1