Gönderen Konu: 8 ve 10 yıllık saç ekimi. Daha ne yapabilirim ?  (Okunma sayısı 2984 defa)

MuzminRahTs?z!

• Jr. Member
  • **
Ynt: 8 ve 10 yıllık saç ekimi. Daha ne yapabilirim ?
« Yanıtla #15 : 28 Ekim 2021, 12:01:38 »
Hiç dert etmene gerek yok ozguven sorunu yaşıyorsa şayet arkadaşlar gerekli cevapları vermişler zaten yerinde olsam doğal görüntü olsun diye bu kadar eziyete girmem,olup olmayacagida belli değil.Al bi moser haftada bir on dakikani ayırıp bir numara tras et kuaförde para verme.

moby

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 28 Ekim 2021, 19:14:58 »
20li yaşların başında seç ekimine bulaşmak isteyen arkadaşlara örnek olarak gösterilmesi gereken bir konu. Hem testesteron seviyesi, hem saç köklerinin şuanki teknoloji ile tutunabilme yılı yüzünden Asla 25 yaş öncesinde ekim yapılmamalı zannediyorlar ki ee ben 30 yaşından sonra saçı napıcam? Arkadaşlar 30 yaşına gelince böyle demiyorsunuz:)

+1

Fenerbahce19070

• Full Member
« Yanıtla #17 : 29 Ekim 2021, 06:40:31 »
Sapkali bir stil yap kendine
MD Plus bio Sampuan
MD Plus bio Tablet, sabah aksam
MD Plus bio Sprey, aksam
Balik yagi kapsulu, hafta da 2/3 defa
Multivitamin tablet, hafta da 2/3 defa
Keciboynuzu özü, hafta da 3/4 defa
Kabak cekirdegi yagi, hafta da 2/3 defa
Bol bol Nar suyu

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2021, 09:12:10 »
Hocam siz artık bu ekim işinde hepimizden tecrübelisiniz . Sakal destekli falan 1500-2000 ekilirse belki saçların emanet durmasını engelleyebilirsiniz ama sıklık vs beklemeyin bence .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 29 Ekim 2021, 09:18:19 »
Dönor bolgede artık bişi kalmamış pek ekim için.  Bence ya  sakal + göğüs bölgesınden alan uzman bır doktor bulup 4. ekimi deniyceksiniz ya da protez yaptırıcaksınız

nosac

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 13 Aralık 2021, 13:21:50 »
Saç dökülmesi çok erken yaşta başlamış biri olarak 8 ve 10 sene önce. Toplam 4 seans(3ü farklı doktor olmak üzere) saç ektirdim. Şuan bu görüntüyü nasıl toparlayabilirim ? Sakaldan ekim gibi ekimlerle toparlanabilir mi ? Ya da ekim dışında farklı alternatifleremi yönelmeliyim ?
Saçlarımı sıfıra vurdurduktan 1 ay sonraki görüntülerde bunlar. Bu fotoğrafları son ekim yaptırdığım yere atınca ulaştılar. Daha sonra konuya ilk attığım saçların biraz daha uzun halini attım ve bunlar daha anlaşılır diyerek. Kulak arkası ve enseden 1500 , sakaldan 1500 greft alınarak üst bölge biraz toparlanabilir dediler. Yorumlarınızı almak istedim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 14 Aralık 2021, 00:05:53 »
 donore sakaldan ektiren var.donor alanı once homojenleştirsinler.sonra saçına daha ne ekilirlki az biraz toparlama yapılır sayı eştileme falan
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nosac

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 14 Aralık 2021, 01:15:55 »
donore sakaldan ektiren var.donor alanı once homojenleştirsinler.sonra saçına daha ne ekilirlki az biraz toparlama yapılır sayı eştileme falan
donör alan aslında biraz uzayınca belli olmuyor ama ilerisi için problem olur mu acaba ?
Birde üst tarafa sakaldan ekilince absürt durur mu ? Benim sakallarımda çok sert.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 14 Aralık 2021, 02:12:03 »
FUE izleri belli olmuyorsa kazıt hocam, sizin için daha iyi olur inanın bana. Ekime sakal destekli de girmeyin, değmez alanınız çok geniş. Eğer yine de saçlı gezmek istiyorum diyorsanız, saç sistemlerine bakın.

Ama en iyisi kısa tutun saçlarınızı 1 mm, üst tarafı da kazıtın, yoksa aldırın oraları, ama kesinlikle ekime girmeyin. İyi bir berbere gidin, güzelde sakal kesimi yapsın, tmm dır.
Sizi daha özgüvenli gösterir.

nosac

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 14 Aralık 2021, 10:13:21 »
FUE izleri belli olmuyorsa kazıt hocam, sizin için daha iyi olur inanın bana. Ekime sakal destekli de girmeyin, değmez alanınız çok geniş. Eğer yine de saçlı gezmek istiyorum diyorsanız, saç sistemlerine bakın.

Ama en iyisi kısa tutun saçlarınızı 1 mm, üst tarafı da kazıtın, yoksa aldırın oraları, ama kesinlikle ekime girmeyin. İyi bir berbere gidin, güzelde sakal kesimi yapsın, tmm dır.
Sizi daha özgüvenli gösterir.
zaten açıklık kapansın değil derdim hocam. Biraz donör bölgeye , birazda üst tarafa takviye yapıp doğal görünüm kazandırılabilir mi diye düşündüm ama son çare dediğiniz gibi kazıtmak. Teşekkür ederim yorumun için.

çellini

• Full Member
« Yanıtla #25 : 14 Aralık 2021, 10:57:07 »
ilk yorumu ben yazmıştım size tekrar yazıyorum ekim işine girmeyin...bir arkadaş yazmış şapkalı ve kirli sakallı bir model bulun spor yapın...ben yinede size bırakıyorum

nosac

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 14 Aralık 2021, 11:19:10 »
ilk yorumu ben yazmıştım size tekrar yazıyorum ekim işine girmeyin...bir arkadaş yazmış şapkalı ve kirli sakallı bir model bulun spor yapın...ben yinede size bırakıyorum
Sağ ol hocam yorumun için. Düşüneceğim

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 14 Aralık 2021, 12:23:45 »
20li yaşların başında seç ekimine bulaşmak isteyen arkadaşlara örnek olarak gösterilmesi gereken bir konu. Hem testesteron seviyesi, hem saç köklerinin şuanki teknoloji ile tutunabilme yılı yüzünden Asla 25 yaş öncesinde ekim yapılmamalı zannediyorlar ki ee ben 30 yaşından sonra saçı napıcam? Arkadaşlar 30 yaşına gelince böyle demiyorsunuz:)
+1000

nosac

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 20 Nisan 2023, 16:17:46 »
Protez saç düşünüyorum. Bu kafa yapısına nasıl olur önerir misiniz ?

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 21 Nisan 2023, 00:50:11 »
Protez saç düşünüyorum. Bu kafa yapısına nasıl olur önerir misiniz ?

olur ama eziyeti çok olur evinin yakınlarında bakımlarını düzenli yapabileceğin bir kuaför varsa olur ama evde yapacağım diyorsan uğraşılmaz hocam.

Facebook Twitter Instagram