Değerli Arkadaşlar,
The Hair Clinic'te 23.10.2021 Cumartesi tarihinde 4150 greft saç ekimi Ahmet Tosun ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.
''Duyumlar, varsayımlar ve güvensizlik nedeni ile 10 yıla aşkın çeşitli firma ve uzman saç ekimi operasyonlarındaki çalışmaları izliyorum.
Araştırmalarımın esnasında tesadüf olarak ''Ahmet TOSUN'' a ait firma ile karşılaştık,
http://thehairclinicc.com/İlk etapta ve operasyon öncesi ile sonrası gerginlik üzerimde vardı, aslında o günü ve bir kaç günü nasıl geçireceğimdi. Acaba rahatlık ve ergonamik olarak çok ciddi acı yaşanacak mıydım ve bu nedenle belirsizlik vardı. Belki hemen vaz geçebilirdim.
23.10.2021 Cumartesi öncesi '' Ahmet TOSUN'' beni 23:00'de arayarak rahatlatıcı bilgiler verdi. Sonuç olarak çevrede olumsuz yaşanan vakalar oldukça fazla buda herkes tarafından duyulup bir şekilde bu bilgiler size aktarılmış oluyor.
23.10.2021 Cumartesi herkes hazır, motive edici iletişim ve hijyen olarak ta gayet güzel bir ortamda kendimi buldum.
Operasyon alanında Ergonomik bir Hasta Sedyesi ile başlayıp tam uyum şekilde ; ekiplerin hazır ve işlerinde profesyonel olduklarını anladım.
Çalışma öncesi planlama,hazırlık ve çalışma sonucu mükemmeldi.
Tüm The Hair çalışanlarına teşekkür eder. Kaliteli ve özverili çalışmalarını devamı diler ve taktir ederim.
Tüm süreç fotoğraflarını paylaşacağım.
Sevgilerle..