Gönderen Konu: Ankara Aydın Arslan Klinik 2 Gün 2 Seans 4000 + 3000 (7000 Greft) 20.10.2021  (Okunma sayısı 12144 defa)

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Selamın aleyküm. 7. Ay fotoları aşağıda

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
Selamın aleyküm. 7. Ay fotoları aşağıda

Hocam Siz nasıl değerlendiriyorsunuz ? memnun musunuz ?
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi

Hocam Siz nasıl değerlendiriyorsunuz ? memnun musunuz ?

Olumlu yorumlar alıyorum bu yüzden mutluyum. Ön kısımda bilhassa ikinci, üçüncü kökler çıkıyor. Onlar çıktıktan sonra net yorum yapacam.
Ancak ilk 7 ay için beklentim daha fazlaydı. Süreci bir yıl daha buradan paylaşacağım. Açıklığım fazla olduğu için beklentimi çok yüksek tutmamaya çalışıyorum  :D
  • Ekim Tarihi: 20.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ankara Aydın Arslan Klinik
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

baldman

• Hero Member
saç çıkışı 7000 grefte göre yeterli değil umarım zamanla daha iyi olur ama çok fazla olumlu değişiklik bence beklemeyin.
ayrıca saçları ekerken çok kırmışlar galiba aşırı dalgalı olmuş bu yüzden.

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
saç çıkışı 7000 grefte göre yeterli değil umarım zamanla daha iyi olur ama çok fazla olumlu değişiklik bence beklemeyin.
ayrıca saçları ekerken çok kırmışlar galiba aşırı dalgalı olmuş bu yüzden.

çıkışlardan bende çok memnun değilim. Saçlarım orjinal de maalesef çok dalgalı
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

Laz61

• Full Member
Yaklaşık 100 gün önümdesin hocam, çıkışlar yeterli değil şuan için ama 1 yılı doldurmak önemli. İlk Kel haline göre iyi sayılır şuan için ama yetersiz.

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Yaklaşık 100 gün önümdesin hocam, çıkışlar yeterli değil şuan için ama 1 yılı doldurmak önemli. İlk Kel haline göre iyi sayılır şuan için ama yetersiz.

umudum hala küçük küçük kökler geliyor ve ikinci, üçüncü kökler geliyor. Bir yılı bence de beklemek gerek.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Doğallık olarak biraz ön çizgş ve saç yökleri nedeniyle sıkıntılı
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2023, 01:01:32 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Doğallık olarak biraz ön çizgş ve saç yökleri nedeniyle sıkıntılı

Çizgiden ziyade ön kısımda köklerin görünüyor olması beni rahatsız ediyor. İnşallah sıklaşır
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2023, 01:01:52 Gönderen: Hintell »
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Selamun Aleyküm.

SON foto.
Ekim üzerinden 1 yıl geçti. Bundan sonra çok fazla değişiklik olacağını sanmıyorum.
Sürecimin ekim düşünenlere faydalı olması adına son paylaşımı yapmak istiyorum.

Süreç beni tatmin etmedi.
Çıkışlar zayıf, Seyrek olduğu içinde ön çizgi fazlasıyla belirgin.
Benden sonra 2 arkadaşım daha ekim yaptırdı aynı mekezde. Maalesef hepsinde gördüğüm saçların çok seyrek olduğu.

Kel olmadığım için mutluyum ancak hayalimden çok uzak sonuç.

Ekim kararı aldığım gün istanbulda bir merkezi istemiştim ama şehirdışı olması sebebiyle, birazda üşengeçlikle Ankara da yaptırma kararı almıştım.
Keşke o merkezi deneseydim.
Olmuşa çare yok, çok daha kötü olabilirdi.
Belki üçüncü ekime nasip olur :)

Bir not daha. Eğer bu forumda bir konu eksik kaldıysa, çok yüksek ihtimal sonucun kötü olduğu için paylaşımı kesmiştir. ( Kendimde bu mücadeleyi verdim :) )
Merkezleri araştırırken buna da dikkat edilmeli diye düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çim adam yapmış hocam seni bu adam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
dostum çok kötü bir saç ekimi yapmış saç yönleri dik doğallıktan uzak evet çim adam tabiri saç yönlerine bakılırsa kötü
Global Moderator

furkancolak9109

• Jr. Member
  • **
Hocam saç yonlerını çok yanlış yapmışlar ve çok seyrek tı en başından. Ama donorunuzda tek atımlık kurşun var gbi iyi araştırıp güzel bi ekimle sıklaştırın toprlayabilirsiniz en azından
  • Ekim Tarihi: Bilgi

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
dostum çok kötü bir saç ekimi yapmış saç yönleri dik doğallıktan uzak evet çim adam tabiri saç yönlerine bakılırsa kötü

Saçım doğal olarak çok dalgalı benim. Ben buna bağlıyordum ama. Saçlarım oldukça seyrek ve 7 bin greftin doğru olmadığından neredeyse eminim. Saçımda 4500 greft dahi olduğunu düşünmüyorum. Bu bir sonraki ekim şansım için iyi bir durum aslında ama keşke böyle olmasaydı.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Hocam saç yonlerını çok yanlış yapmışlar ve çok seyrek tı en başından. Ama donorunuzda tek atımlık kurşun var gbi iyi araştırıp güzel bi ekimle sıklaştırın toprlayabilirsiniz en azından
ortalık biraz düzelsin inşaAllah medekste yaptıracam tekrar bir ekim. Bu sefer erinmeyip gidecem İstanbula.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram