Gönderen Konu: Ankara Aydın Arslan Klinik 2 Gün 2 Seans 4000 + 3000 (7000 Greft) 20.10.2021  (Okunma sayısı 12122 defa)

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
  • trabzon imperial saç ekimi merkezi
Şu anlık görüntüye göre donör düzelecek gibi gözüküyor şu an bile 7000 greft alınmış gibi durmuyor bu sevindirici kısmı. Merakla beklenen kısmı ise ekilen alan. Ekim sağlıklı duruyor ama planlama sizin ikinci ekime müsait olmamanızdan dolayı yanlış. Bu konuda bir şey diyemeyiz o yüzden. On orta kısmı sizi mutlu edecektir bence tepe kısmı ikinci bir ekim isteyebilir veya sizin için yeterli olabilir. Ben olsam beklentiyi ön ortaya veririm bu şekil de ekim sizi daha mutlu edecektir diye düşünüyorum.

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Şu anlık görüntüye göre donör düzelecek gibi gözüküyor şu an bile 7000 greft alınmış gibi durmuyor bu sevindirici kısmı. Merakla beklenen kısmı ise ekilen alan. Ekim sağlıklı duruyor ama planlama sizin ikinci ekime müsait olmamanızdan dolayı yanlış. Bu konuda bir şey diyemeyiz o yüzden. On orta kısmı sizi mutlu edecektir bence tepe kısmı ikinci bir ekim isteyebilir veya sizin için yeterli olabilir. Ben olsam beklentiyi ön ortaya veririm bu şekil de ekim sizi daha mutlu edecektir diye düşünüyorum.
Vertex ile ilgili beklentim açık kalmasın yeter 😄
  • Ekim Tarihi: 20.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ankara Aydın Arslan Klinik
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok sökülmen başlamış ufak ufak hadi hayırlısı olsun
Global Moderator

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Şok sökülmen başlamış ufak ufak hadi hayırlısı olsun
İnşallah şok dökülmede minumun saç gider :) Şuan mutluyum, görenlerden olumlu dönüş alıyorum bu durum bozulmaz inşallah :)
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
İnşallah şok dökülmede minumun saç gider :) Şuan mutluyum, görenlerden olumlu dönüş alıyorum bu durum bozulmaz inşallah :)

Umarım sevgili dostum ama pek sanmıyorum tamamı gidicek gibi :)
Global Moderator

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Umarım sevgili dostum ama pek sanmıyorum tamamı gidicek gibi :)

Pek bu duruma alışmayayım o zaman 🙂 teşekkür ederim
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Selamun Aleyküm. 35. Gün. Şok dökülme en üst seviyeye ulaştı 3 gün önce. Şimdi yavaşlama eğiliminde. İnşallah 5-6 güne biter diye umut ediyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Hairtransplant

• Hero Member
Artık biraz daha sert yıkayın kafanız biraz siyah acaba saç dövmesi mi var? Var olan saçlarınız için medikal bir ürün kullanıyormusunuz?

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Artık biraz daha sert yıkayın kafanız biraz siyah acaba saç dövmesi mi var? Var olan saçlarınız için medikal bir ürün kullanıyormusunuz?
Evocapil Vitamin günde 1,Nutraxin Keratin Formula günde 1 , Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan kullanıyorum.
21. günde merkeze PRP için gittim. Orada Aydın hoca saçımı sert yıkamam gerektiğini söyledi. Hatta orada kendisi de yıkama yaptı.
21. günden itibaren günde bir kez sert şekilde yıkama yapıyorum.
Kafam orjinal hocam :)
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Jokers

• Full Member
Prp ücretli mi, ücretliyse ne kadar

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Prp ücretli mi, ücretliyse ne kadar

Ekim yaptırdığım için ücretsiz hocam.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Selamun Aleyküm.

63. Gün fotoları aşağıdadır. Döner bölgede ve ekim yapılan bölgede yoğun olmasa da sivilcelenme oluyor. Duramayıp patlatıyorum. Bir sıkıntısı olur mu?

Süreçle ilgili değerli yorumlarınızı bekliyorumç
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Yorumlarınızı bekliyorum
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Benkeldeğilim

• Jr. Member
  • **
Sağlıklı duruyor hocam çıkan sivilcelerin bir iğne yardımıyla patlatılması ve sıkılmaması önerilmişti. Gidişat güzel 👍🏻
  • Ekim Tarihi: 24.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi AKL saç Ekim Hasan AKIL
  • Greft Miktarı 4605
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Booster şampuan, Booster saç serumu 5 Fıs, Multi vitamin hap.( Hap 5. Ayda bitti ), Günlük çiğ badem ve kabak çekirdeği, Ocean 1000lik D vitamini 5. Aydan sonra

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Sağlıklı duruyor hocam çıkan sivilcelerin bir iğne yardımıyla patlatılması ve sıkılmaması önerilmişti. Gidişat güzel 👍🏻
Bilgi için teşekkür ederim. Elime ayağıma sahip çıkmam gerekecek o zaman :)
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram