Merhaba dostum. Konuyu yeni gördüm ve naçizane fikirlerimi paylaşmak istedim. Daha önce 3 kere saç ekimi yaptırmıştım ve 20 gün önce 4. cü (ve sonuncuyu) yaptırdım. Dolayısıyla tecrübelerime dayanarak fikir verebilirim diye düşünüyorum
En önemli ve kimsenin farketmediği konu şu: çoğu saç ekim merkezi gerçek olmayan greft sayıları veriyorlar ve bu benimde başıma geldi. Ekiminin ilk gün fotolarına bakarsan greftleri üşenmezsen sayabilirsin bile ve orada 2 günün toplamında 7bin değil 5bin greft bile olduğunu düşünmüyorum. Ben olsam üşenmez ilk fotolardan sayardım biraz
önlere sıkı bir ekim yapılmış ama tepelere ve verteks e çok az ekim yapılmış. Hatta bikaç arkadaş donör bölge ne güzel hiç 7000 greft alınmış gibi değil demiş, bu garipliği farketmiş ama üst tarafı farketmemiş.
Sonuca gelirsek yinede açıklığın çok olduğu için fena değil bir sonuç çıkıcaktır ve seni mutlu edicektir diye düşünüyorum. Lütfen kötülediğimi düşünme, bunları yazıyorum çünkü greft sayılarında ki yalanlar kimsenin aklına gelmiyor. Bizzat 2 kere çok fena kandırıldım bu konuda
Kaldı ki 5aylık süreçte gidişatın gayet iyi gözüküyor. Umarım beklentinin de çok çok üzerinde bir sonuç çıkar ve çok mutlu olursun