Gönderen Konu: Ankara Aydın Arslan Klinik 2 Gün 2 Seans 4000 + 3000 (7000 Greft) 20.10.2021  (Okunma sayısı 12338 defa)

Ercn_45

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun saç ekimin kardeşim. 7000greft ciddi bir rakam. İnşallah hayal ettiğin saçlara kavuşursun.

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Hayırlı olsun saç ekimin kardeşim. 7000greft ciddi bir rakam. İnşallah hayal ettiğin saçlara kavuşursun.

Teşekkür ederim. Güzel olacağını umut ediyorum, çevreden olumlu tepkiler almaya başladım :)
  • Ekim Tarihi: 20.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ankara Aydın Arslan Klinik
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
S.a. 90. Gün fotoları aşağıda. Ekim bölgesinde sivilcelenme devam ediyor. Aydın hoca çıkış aşamasında saç uçlarının takılması durumunda bu şekilde olabileceğini söyledi.
Süreçten memnunum, çevremden güzel yorumlar geliyor.
Hintell ve Dr.Hair başta olmak üzere değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

Dr.hair

• Hero Member
S.a. 90. Gün fotoları aşağıda. Ekim bölgesinde sivilcelenme devam ediyor. Aydın hoca çıkış aşamasında saç uçlarının takılması durumunda bu şekilde olabileceğini söyledi.
Süreçten memnunum, çevremden güzel yorumlar geliyor.
Hintell ve Dr.Hair başta olmak üzere değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  90. Güne göre süreciniz önde gidiyor .
 Norw 7 açılıklıklarda süreç her zaman dahabhızlı ilerler .
 Ekim alanın geniş olmasından dolayı kan dolaşımı daha  az grefti beslediği için süreç hızlı ilerleyecektir.
 Minoxil in etkisimden dolayı da süreç hızlanmış .
 Aradaki mevcut saçların daha kalın olduğunu sizde göreceksiniz.
 Minoxil başlarda güzel gelir ama ilerleyen süreçte bırakılınca saçlar seyrelmeye başlayacak . Ve üzüleceksiniz .
 Önde 1 parmaklık kısım güzel olacak geri kalan kısım seyrek kalacaktır . Sonuç sizi tatmin edecektir .
  Ben 7000 Grefleri minımum 8 ay ara ile 2 seans olunca daha sağlıklı olacağı kanısındayım .
 Donör maşallah çok iyi toplamış . Alan kişinin eline sağlık.

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
  90. Güne göre süreciniz önde gidiyor .
 Norw 7 açılıklıklarda süreç her zaman dahabhızlı ilerler .
 Ekim alanın geniş olmasından dolayı kan dolaşımı daha  az grefti beslediği için süreç hızlı ilerleyecektir.
 Minoxil in etkisimden dolayı da süreç hızlanmış .
 Aradaki mevcut saçların daha kalın olduğunu sizde göreceksiniz.
 Minoxil başlarda güzel gelir ama ilerleyen süreçte bırakılınca saçlar seyrelmeye başlayacak . Ve üzüleceksiniz .
 Önde 1 parmaklık kısım güzel olacak geri kalan kısım seyrek kalacaktır . Sonuç sizi tatmin edecektir .
  Ben 7000 Grefleri minımum 8 ay ara ile 2 seans olunca daha sağlıklı olacağı kanısındayım .
 Donör maşallah çok iyi toplamış . Alan kişinin eline sağlık.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Minoksil kullanmıyorum. Ekimden önce 20 gün kadar ekim merkezinin haberi olmadan kullanmıştım o kadar.
Evocapil' in etken maddesi prokapil, minoksidil gibi olmadığını söylemişti Aydın hoca.
Prokapil'in etkisinin uzun süre koruyabileceğini ve mevcuttaki saçlara da zararı olmayacağını söyledi.
Net bir şekilde minoksil kulanmamamı söyledi.
Daha önce yaklaşık 3 yıl aralıksız minoksil kullanmış biri ve kullanımı bıraktıktan 1 yıl sonra kel kalmış biri olarak söyledikleri bana mantıklı geldi.
Evacapil' in etkilerini ise daha uzun zamanda bilhassa bırakınca görecem.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Merhaba,

Son zamanlarda bu şekilde çok fazla saç geliyor elime. Sizce sorun var mıdır? Yaşayan oldu mu benzer süreci?
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

The Cebelebettin

• Hero Member
Kendi var olan Minyaturlesmis saclarinizda dökülme devam ediyor olabilir
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Kendi var olan Minyaturlesmis saclarinizda dökülme devam ediyor olabilir
kendi saçlarımda son 1 yılda dökülme yok denecek kadar azdı.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Ekimden onceki haline göre gelisim ortada bence  iyi gelismis 90 a gore.. evocapil spreyler va ben cesaret edemedim birakinca dokulur tedirginligi vardi hic bulasmadim. Bende de dokulme devam ediyor muhtemelen kendi saclarimiz . Fin yada proscar kullanmamiz lazim.aslinda ama o da sakat is .. evli barkli olsam  cocugum vs olmus olsa denerdim.hayirlisi bakalim sureciniz guzel
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Ekimden onceki haline göre gelisim ortada bence  iyi gelismis 90 a gore.. evocapil spreyler va ben cesaret edemedim birakinca dokulur tedirginligi vardi hic bulasmadim. Bende de dokulme devam ediyor muhtemelen kendi saclarimiz . Fin yada proscar kullanmamiz lazim.aslinda ama o da sakat is .. evli barkli olsam  cocugum vs olmus olsa denerdim.hayirlisi bakalim sureciniz guzel

Evocapilin etken maddesi prokapilin minoxidil gibi olmadığı söyleniyor. Minoxidili en az 3 yıl kullandım ve çok memnundum bırakınca saçlarım çok hızlı bir şekilde gitti. Aydın hoca minoxidil kullanımına bu yüzden karşı. Prokapilin var olan saçlara zararı olmadığı ve etkisinin daha uzun sürdüğü söyleniyor. Prokapil için minoxidil kadar klinik testlerin olduğunu sanmıyorum ama. Hormana etki edecek ilaçlarda aynı mantık. Bırakınca çok hızlı etkisi biter, ömür boyunca da kullanılmaz. Hormanları etkileyip vucüt dengesini bozmak benimde asla yapmayacağım bir şey.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Selamun Aleyküm.

120. Gün fotoları aşağıda.

• Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

slade23

• Hero Member
Aleyküm selam

Donör şahane hiç alınmamış gibi neredeyse tebrik ederim alanı.

Ben olsam antiandrojeni düşünürdüm bunca zahmete çünkü sonuç güzel olacak gibi duruyor bir de fin&dutla desteklesen coşar bu saç bence
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Aleyküm selam

Donör şahane hiç alınmamış gibi neredeyse tebrik ederim alanı.

Ben olsam antiandrojeni düşünürdüm bunca zahmete çünkü sonuç güzel olacak gibi duruyor bir de fin&dutla desteklesen coşar bu saç bence

Teşekkür ederim. Vitamin takviyesi ve spreyi hiç bırakmadım. Hormonal ilaçları kullanmayı istemiyorum.
Sonuç İnşallah güzel olacak :)
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Selamün aleyküm.
5. Ay fotoları.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram