Gönderen Konu: Ankara Aydın Arslan Klinik 2 Gün 2 Seans 4000 + 3000 (7000 Greft) 20.10.2021  (Okunma sayısı 12117 defa)

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Hayırlı olsun .kafada aşırı minyatür saç var aslında tam tedavilikmiş durumun.Umarım ekimle istediğin sonucu alırsınız eşzamanlı olarak etkili tedavilerde yaparsanız güzel bir sonuç neden olmasın.

İnşallah takviyeyede başlayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim

Dr.hair

• Hero Member
Ekiminiz hayırlı olsun . İnşallah sizi tatmin edecek bir sonuç alırsınız.
  Yorumlarımı yanlış anlamayın . Ne sizi ne de Aydın beyi tanıyorum .
    Keşke 8 ay ara ile 2 seans şeklinde bir planlama yapılsa sanki daha sağlıklı olurdu. Norw 7 düzeyinde bir açıklık için ekim tatmin edecektir . Her türlü bından daha iyi olursunuz.
  Sizi asıl donör bölge düşündürmez inşallah . Saçlar ince telli ve kulak üsteleri çok seyrek .
  Kök alımındaki punchları inceymiş . Bu donör bölgenin daha çabuk toplanmasını sağlayacaktır . Kabuklar döküldükten sonra daha sağlıklı bir yorum yapabilirim .
 Tekrardan hayırlı olsun

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
    Keşke 8 ay ara ile 2 seans şeklinde bir planlama yapılsa sanki daha sağlıklı olurdu. Norw 7 düzeyinde bir açıklık için ekim tatmin edecektir . Her türlü bından daha iyi olursunuz.
  Sizi asıl donör bölge düşündürmez inşallah . Saçlar ince telli ve kulak üsteleri çok seyrek .
  Kök alımındaki punchları inceymiş . Bu donör bölgenin daha çabuk toplanmasını sağlayacaktır . Kabuklar döküldükten sonra daha sağlıklı bir yorum yapabilirim .
 Tekrardan hayırlı olsun
Sizin yorumunuz benim için çok değerli teşekkür ederim. 8-10 ay arayla 2 seansı ben hiç istemedim. Mesai olarakta, aile olarakta musait olamam maalesef. Kulak üstlerinden oldukça az alındı zaten. İkinci gün 3 bin greft alınırken saydım, 600 civarı anca alındı kulak üstünden. Arka kısımdan alınan greftlerin oldukça kaliteli olduğu söylendi. Çabuk uzaması ve sıklığından dolayı bende o bölgeye zaten güveniyordum.

Ekim sıklığı sizce nasıl?
İnşallah cumartesi kabuk dökümünden sonra foto yine paylaşacam.
  • Ekim Tarihi: 20.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ankara Aydın Arslan Klinik
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
 Tekrardan hayırlı olsun

+1 güzel bir yorum
Global Moderator

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Ekiminiz hayirli olsun bende ayin 23.de ektirdim ki sikinti şu ben artik ekimden çok boyun agrilariyla ilgilenir oldum asla uyuyamıyorum, boyin yastigi yada havlu kullaniyorum ama artik hissetmiyorum boynumu tepede de ekim olunca tam sirt ustu de yatamiyor insan siz bi cozum buldunuz mu ne zaman geçti acaba? Ben hala agri kesici kas gevsetici aliyorum yatmayi da birakacagim ayakta bile durunca daha az agrim var valla 😅
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Ekiminiz hayirli olsun bende ayin 23.de ektirdim ki sikinti şu ben artik ekimden çok boyun agrilariyla ilgilenir oldum asla uyuyamıyorum, boyin yastigi yada havlu kullaniyorum ama artik hissetmiyorum boynumu tepede de ekim olunca tam sirt ustu de yatamiyor insan siz bi cozum buldunuz mu ne zaman geçti acaba? Ben hala agri kesici kas gevsetici aliyorum yatmayi da birakacagim ayakta bile durunca daha az agrim var valla 😅

Teşekkür ederim. Sabahları bir geceyi daha geride bıraktık şekilde uyanıyorum. Geceler boyun yastığı dan dolayı çok rahatsız geçiyor. Boynumu ağrıyor. Ama diğer ağrılarım pek yok şükür. Bazen ekilen kısımda iğneleme ve kaşınma olabiliyor. Sizde yarına daha rahat etmeye başlarsınız.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Samimi bir arkadaşım burada ekim yaptırmış, o çok tavsiye etti. Tevafukken tanıdım merkezi.
Daha sonra aynı merkezde ekim yaptıran 2-3 kişiye daha ulaştım.
Aydın hoca bana samimi geldi. Çok yerle görüştüm ama maalesef genel tavır daha çok esnaf havası vardı.
Ankarada Şahin hoca ve Aydın hoca daha samimi geldi.
Şahin hoca ekmek istememişti geçen yıl.
O yüzden Aydın hocaya ekimi yaptırdım.
Allah utandırmasın.

Anladım umarım hayırlısı olur kardeşim
Global Moderator

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
10. Gün kabuk dökümü oldu. Bundan sonrası sabır ve tevekkül. Bugün itibariyle evacopil sprey ve vitamine başlayacağım. Ekim sıklığı vs hususunda yorumlarınızı bekliyorum.
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Yorumlarınızı bekliyorum sayın hintell, dr.hair ve diğer üstadlar
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Dr.hair

• Hero Member
Ekilenler firesiz çıkarsa mutlu edecektir .
  Daha önce dediğim gibi donör bölgede sıkıntı yaşamaz iseniz seyrekde olsa eski halinizden iyi olacaktır . Tabiki beklentinizi bilmiyorum ama kel olmaktansa seyrek saç her türlü insanı mutlu eder .
 Bundan sonrası sabır artık düzenli fotoğraf paylaşırsanız takip edelim hocam

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Ekilenler firesiz çıkarsa mutlu edecektir .
  Daha önce dediğim gibi donör bölgede sıkıntı yaşamaz iseniz seyrekde olsa eski halinizden iyi olacaktır . Tabiki beklentinizi bilmiyorum ama kel olmaktansa seyrek saç her türlü insanı mutlu eder .
 Bundan sonrası sabır artık düzenli fotoğraf paylaşırsanız takip edelim hocam

Düzenli paylaşacağım inşallah. Vitamin, sprey ve şampuan olarak evacopil kullanıyorum. Xpecia kullanmak konusunda kararsızım? Tam olarak neye etki ettiği, fireyi azaltmada ile yarayıp yaramayacağını bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz?
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Sonn 2 günde bu şekilde 5-6 parça elime geldi. Sizce greft mi bunlar? Kayıp mı?
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
19. Gün. Şok dökülme tek tük oluyor. Günde 5-6 tane gelmeye başladı. O da spreyi saçıma elimle yedirdiğim zaman oluyor çoğu zaman. Günde 1 kez düzenli yıkıyorum. Bazen 2 defada yıkadığım oluyor. Bir tanıdığımın şok dökülmesi çok az olmultu. Sonrasında saçlarıda 4 ayda mükemmel bir görüntüye ulaştı. İnşallah bende de öyle olur 🙂
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Foto devam
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Yorum bekliyorum üstatlar
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram