Gönderen Konu: Ekim Planlaması hakkında yardim  (Okunma sayısı 342 defa)

Yasin Gökmen

• Yeni üye
  • *
Ekim Planlaması hakkında yardim
« : 26 Ekim 2021, 04:25:46 »
Herkese merhabalar. 27 yaşındayım.Minoxil hair spray ve tabletleri bırakalı 1 sene oluyor. Ve 1 sene sonunda kafa bu şekli aldı. Artık spray kullanmak riskten dolayı istemiyorum. ilaçların kardiyal anlamda kalbe zararlı olduğu söyleniyor. Sizce ekim için uygun zamanda mıyım ? Ekim planlaması için sizlerden yardim bekliyorum arkadaşlar. Doğru karar vermek ve doğru ekim doktoru önemli. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ali Kemal

• Sr. Member
Ynt: Ekim Planlaması hakkında yardim
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2021, 20:53:59 »
Önden ortaya kadar 3000 greft kadar ektir ,vertexe şimdilik dokunma  biraz daha dökülmesi tamamlanınca ektirmen daha mantıklı olur ,şimdi ektirirsen hem dökülme sınırlarıı belli olmadığı için hemde var olam saçların ekilenleri engelleyeceği için o bölgede ekim başarısız olabilirsonuçta vertex zor bir bölge bence şimdiden donör bölge rezervlerini orası için kullanma.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2021, 22:46:44 »
Saçları 0 yapıp güzel bir sıklaştırma düşüne bilirsin ana minoxil bırakınca biraz bekle öyle ekim düşün 1/2 ay kadar
Global Moderator

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Ekim 2021, 00:13:01 »
Hocam sıklaştırma  yaptıracaksan ekim merkezini çok iyi araştırıp karar vermelisin çoğu ekim merkezi sıklaştıracağım derken ekim öncesine bile aratacak şekilde berbat sonuçlar ortaya çıkarıyor.

Facebook Twitter Instagram