Gönderen Konu: Ekimden 4 gün sonra Dis Implanti Yaptirmak ???  (Okunma sayısı 1040 defa)

M K

• Yeni üye
  • *
Ekimden 4 gün sonra Dis Implanti Yaptirmak ???
« : 24 Ekim 2021, 22:55:03 »
Merhaba arkadaslar,

yurtdisinda yasiyorum haliyle Türkiyeye geldigimizde fazla vaktimiz olmuyor. 4 ay önce iki disime implant vidasi atildi kemikle kaynamasi yaklasik 3-6 ay sürdügü icin 2021 aralik ayinin ortalarinda o vidalara dis protezlerinin yerlestirilmesi gerekecek. Aslinda ciddi bir operasyon degil dis eti acilacak kemikle kaynasan vidalarin üstüne tac dedikleri kaplamalar takilip yara iyilesince gercek protezler takilacak. 3 haftalik bir sürec yani kisaca.

Soruma gelecek olursak aralik ayinda da ekim icin Türkiyeye gelecegim ekimden 4 gün sonrada disimin implantini yaptirmak istiyorum. Sizce ekimden sonra böyle bir kücük operasyonun ekimin kalitesine herhangi bir zarari olur mu? Eger disimi yaptiramazsam en erken 1 sene sonrasina ertelemem gerekecek oda yandaki dislere agir zarar verdiginden acikcasi cokta ertelemek istemiyorum geldigimde hem saci hem disi halledip döneyim istiyorum biraz kararsiz kaldim sizlerin fikrini almak istedim. tesekkürler iyi forumlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekimden 4 gün sonra Dis Implanti Yaptirmak ???
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2021, 03:03:48 »
hata olur kabuklarınızı dökün öyle yaptırın
Global Moderator

Kalkonlarma

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2022, 23:11:36 »
Hocam merhabalar diş hekimiyim. Hiçbir sıkıntısı yok oraya çok ufak bi kesi atılıp iyileşme başlığı takılıyor. Sonra da ölçü alınıp diş koyuluyor. Yaptırabilirsiniz. Sorunuz implant değil de implanüstü protez yapılacak sadece

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2022, 03:49:56 »
Hocam merhabalar diş hekimiyim. Hiçbir sıkıntısı yok oraya çok ufak bi kesi atılıp iyileşme başlığı takılıyor. Sonra da ölçü alınıp diş koyuluyor. Yaptırabilirsiniz. Sorunuz implant değil de implanüstü protez yapılacak sadece

Yapılmasına yapılır evet ama kafa hassas durumdayken bu işlemlere girişmek doğru olmaz
Hekimin eli çarpar agzını açar kendini sürekli kasar vs.

Daha rahat bir durumda yaptırmak en doğrusu
Global Moderator

M K

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2022, 09:54:33 »
Merhabalar tekrar, ekim bitti 4.aya girecegiz. Implantida aynen dedigim gibi yaptirdim. Operasyon öncesi doktoru uyardim oda daha öncede sac ektiren birine implant yaptigini durumu bildigini söyledi. En ufak bir sürtme carpma olumsuz bir durum olmadi şükür. Ama ben mecbur oldugum icin yaptirdim. En guzeli riske atmamak tabiki de. Bu arada implantin zor kismi ilk vidalarin atildigi islem orda doktorun kafaniza carpmama sansi yok benimki sadece takma islemi oldugu icin sorun olmadi. Ama ilk islemde kesinlikle tavsiye etmem doktor agzinizda bayagi calisiyor cunku.
Tesekkurler.

Facebook Twitter Instagram