Merhabalar tekrardan.Doktora gittim,tahliller sağlam,taş gibiymişim,kendisi genetik dökülmem olduğunu söyledi.Rogaine ama yurtdışından getir dedi ,androvium,minoxil,xpecia hapı falan önerdi.Çok fazla çakma sprey varmış dikkat et dedi.Finasteride önermiyorum,yaşın genç ama çok kafaya takarsan kullan dedi.25 yaşında önce ekim önermedi.Bursa da olan Murat Küçüktaş diye bir doktoru önerdi.Fitnessı sordum.Eğer protein tozu tarzı supplementleri kullanmazsam dökülmeyi hızlandırmayacağını söyledi.
Maddiyatten ziyade,kabullendim artık.Eskiden çok kafaya takardım.İşte sevgilim olmuycak,kızlar bana bakmaz vs.Artık takmıyorum vuruyorum 3 e geçiyorum.Özgüven kaybı falan yaşamıyorum artık.İllaki üzülüyo insan 21 yaşında herkesin fışkırıyo saçlar:).Senin kafa parlıyo,bi de benim kaşlar maşalahh otoban(siz yine şanlısınız).Özellikle benim gibi genç arkadaşlar kendinizle barışık olun,kimseyi takmayın,hayat devam ediyo.Sonuçta bu insanın elinde olan bir şey değil.Ve elimiz kolumuz tutuyo,saç varsın olmasın.Burada okuyorum,kendini soyutlayan,bunalıma girenler.Değmez valla.Ayırca yalnız değilsiniz merak etmeyin.Bak ben spora başladım,aynı zamanda bağlama kursuna gidiyorum.Kelliğim aklımda bile yok.Bizi seven böyle sevsin.İlla ki akrabalar falan laf ediyolar yok büyük gösteriyosun,yaşlanmışın falan(bizzat yaşadım)he deyip geçin.İlerde uygunsa ekim yaptırırsınız.Yıl 2021 rahat olun.
Şu an uygulacağım tedavi sadece saç masajı olacak.Dün başladım.Baya saç teli geldi elime ama artık üzülmüyorum alıştık.Burada okumuştum scalping masaj falan.Günde 15 dakika uyguluyorum ve de sert şekilde tarıyorum.Zaten dökülceği kadar döküldü,ne kaybedebilirim ki?Gelişmeleri buraya atarım.Belki minoxil kullanırım 3 4 aya bilmiyorum.Ama burada ekim yaptırmadan kulanmayın diye yazı okumuştum.Bilmiyorum ne kadar doğru.Onu da araştıracağım.İyi forumlar,21lik kel:)