Gönderen Konu: Ahd - Hakan Doğanay Ekibi 1700 Greft Sıkılaştırma Ön Çizgi Düzeltme 22.10.2021  (Okunma sayısı 13258 defa)

beyoglu

• Full Member
61.gün kalan son söküm ve şakak ekimi.

150 greft (75 sağ 75 sol) küçük alanı traslayip alım yapıldı.1.5 saatte işlem tamamlandı.

Neden daha yüksek greft calisilmadi için ise söküm işlemlerinden kaynaklı iyileşme süreci, aynı zamanda süregelen şok dökülme kaynaklı saç kaybı, üst üste saç binme problemi yaşanmaması adına risk alınmadı.Aygül hanim duruma göre 4.veya 5.ayda tekrardan gelebileceğimi söyledi.

beyoglu

• Full Member
64.gun fotoğrafları, şakaklar, ve tepeden.

Herkese mutlu günler dilerim 🤗🙏

Rezzak

• Full Member
Bir bir buçuk aya başlar çıkışların dostum hayırlı olsun beğendim ekimini

beyoglu

• Full Member
Bir bir buçuk aya başlar çıkışların dostum hayırlı olsun beğendim ekimini

İns dostum beklemedeyiz, teşekkür ederim

Naveran

• Yeni üye
  • *
Selamlar,
Son durum nedir?

beyoglu

• Full Member
Merhaba;
Ekimin üzerinden 91 gün geçti.
Şakak girdisi üzerinden de 30 gün geçti.

Bilgilendirmek adına yandan tepeden ve ön kısımdan fotoğraflar paylaşmak istedim.

Hakan Beyin solüsyona 2 hafta önce başladım.Onun dışında da günde 2 kez Xpecia, Solgar Biotin aynen devam.Ek olarak da Coraspin kullanmaya başladım.Beklemedeyiz :)

beyoglu

• Full Member
Sökülen kısımlar son durum.

Sağ kendini topladı gibi, hafif kırmızılık kaldı.
Sol taraf biraz daha geç toplayacak sanırım.Şerit halinde kırmızı durum devam ediyor şimdilik, beklemedeyiz :)

Kayser Soze

• Hero Member
Hakan bey 'in losyonunun içeriği nedir dostum

beyoglu

• Full Member
Hakan bey 'in losyonunun içeriği nedir dostum

Vallahi bilmiyorum Kayser, şurup şişesinde sıvı, lokal olarak, minoxil, finasterid tarzı bişey sanırım.Aksam diplere yedirip sabah yıkıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saçların yeni gelişim aşamasına gşrmiş sürecin gayet sağlıklı
Global Moderator

Guardian

• Yeni üye
  • *
Sol şakakta hala alınması gereken kökler var gibi ne dersin bu arada iz kalmamış gibi bu durum senin adına sevindirici dostum

beyoglu

• Full Member
Saçların yeni gelişim aşamasına gşrmiş sürecin gayet sağlıklı

Teşekkür ederim Hintell hocam, beklemedeyiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Rica ederim dostum takipdeyiz :)
Global Moderator

beyoglu

• Full Member
Sol şakakta hala alınması gereken kökler var gibi ne dersin bu arada iz kalmamış gibi bu durum senin adına sevindirici dostum

Bu söküm işi o kadar belalı bir işmiş ki anlatamam sana :) Tamam diyorsun kalmadı hafiften uzamaya bi başlıyor aradan sıyrılıveriyor :) Fotoğrafta görünenlerden bir kısmı üst saçlar aşağı inmiş ama bende detaylı baktığımda 3-5 tane kalan kök var.Rahatsiz edici boyutta değil kesinlikle ama 2-3 ay sonra belki onlar için söküm işlemi yaptırabilirim :) İz konusunda da bana da kalmayacak gibi duruyor hafif kırmızılıklar da kaybolunca daha iyi olacak gibi, micromotor konusunda dikkatli davranmaları yegane sebep

beyoglu

• Full Member
126.Gün fotoğrafları

Facebook Twitter Instagram