Gönderen Konu: Ahd - Hakan Doğanay Ekibi 1700 Greft Sıkılaştırma Ön Çizgi Düzeltme 22.10.2021  (Okunma sayısı 13638 defa)

Edgar X

• Hero Member
Bende şuan hakan beye ekime gidiyorum havalimanındayım, canın çok yanmadı değil mi kral  ;D

hayırlı olsun azıcık serin takıl bro  :)

beyoglu

• Full Member
Ekimi ekibinden kimler yaptı?. Ahmet beymi yoksa Aygün hanımmı?.

İsim olarak bilmiyorum ama ekip komple hanimefendilerden oluşuyordu

beyoglu

• Full Member
Bende şuan hakan beye ekime gidiyorum havalimanındayım, canın çok yanmadı değil mi kral  ;D

Geç oldu bildirimlere bakmayı unutmuşum, muhtemelen ekimin bitmiştir senin 😂 iğne harici hiçbir ağrı sızı yok, iğnede çok dikkatli yapıyorlar :)  Donör sadece 1 ve 2.gun sızladı sonra sıkıntı yaşamadım :) Geçmiş olsun kardeşim :)

beyoglu

• Full Member
Hayirlisi olsun guzel olsun.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için kardeşim 😊

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
Aynen ekimim bitti dostum hic birsey hissetmedim. 16. Gun fotograflarin cok guzel bakalım şok olacak mı. Bu arada senin hem alımını hem ekimini aygül hanım yaptı, kendisi 8 yıldır hakan beyle beraber çalisiyormus.
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

beyoglu

• Full Member
Aynen ekimim bitti dostum hic birsey hissetmedim. 16. Gun fotograflarin cok guzel bakalım şok olacak mı. Bu arada senin hem alımını hem ekimini aygül hanım yaptı, kendisi 8 yıldır hakan beyle beraber çalisiyormus.

İsmini sormamam da benim ayıbım olmuş :) Aynen Hakan bey kendisi de söylemişti, hepsini ben yetiştirdim diye. Neyse ki 15 gün sonra şakaklara ekim için tekrardan gidicem :) Bakalım nasip şok vuracak ins cok vurmaz :) hayırlı uğurlu olsun senin ekimin de :)

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
Şakaklara ekim olmadi degil mi senin sadece söktüler herhalde
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

beyoglu

• Full Member
Şakaklara ekim olmadi degil mi senin sadece söktüler herhalde

Henüz olmadı, kötü ön çizgiyi düzeltmek adına söküm yapıldı.1 ay sonraya iyileştikten sonra ön çizgi tamamlaması adına, şakaklara ufak girinti yapılacak

beyoglu

• Full Member
30.Gunden merhabalar.

Dermatit başladı geçen hafta, bırakmıyor bir türlü peşimi, o sebepten bebek şampuanını bırakıp Vichy Dercos şampuana başlamak zorunda kaldım.Çarsamba günü şakak girdileri için ekime gireceğim, aynı zamanda da kalan kökler için söküm işlemi yapılacak.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Neden bir daha ekime gireceksin?
Global Moderator

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
Bir önceki ekimde şakağa kötü ekilen kökleri sökmüşlerdi abi. Şimdi şakaklara yeniden ekim olacak sanirim
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

beyoglu

• Full Member

Daha önce dediğim gibi, kalan sökülecek şakaklardaki saçlar sökülüp, köşelere girilti yapılacak hintel

beyoglu

• Full Member
64. Günden selamlar herkese.

Kısaca bilgilendirmek gerekirse, son paylaşımdan sonra 2 kez ekim merkezine gittim.İlk gitmem de(35.gün) şakak sökümü gerçekleşti ve sağlam köklerden önlerde seyrek kısımlara ufak ekim gerçekleşti.Ustunden iyileşme sürecini beklememiz adına(yaklaşık 1 ay) bu Çarşamba günü şakak girintileri ve son kalan 4-5 kökün de söküm işlemi gerçekleşti.Gercekten söküm olayı hiç kolay işlem değilmiş.Ekimden daha zor diyebilirim, çünkü bir anda hadi alalım hepsini sokelim olmayabiliyor.Zor süreçti artık tamamı ile sürecim sadece bakım ve sabırdan ibaret.Elimdem geldiğince fotoğrafları bu sorundan muzdarip kişiler adına paylaşacağım.

(Her gün sabah akşam olmak üzere 1000 mg Solgar Biotin ve Xpecia kullanıyorum.Tekrardan bi ekim olduğu için 1.aydan sonra Hakan Beyin solüsyona başlayacağım.)
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2021, 22:18:31 Gönderen: beyoglu »

beyoglu

• Full Member
Ortalama 35.gundeki 2.söküm işlemi.

Facebook Twitter Instagram