Gönderen Konu: Ahd - Hakan Doğanay Ekibi 1700 Greft Sıkılaştırma Ön Çizgi Düzeltme 22.10.2021  (Okunma sayısı 13637 defa)

beyoglu

• Full Member
Anladım inşallah kardeşim hayırlısı olsun

Sağolasın Hintell'im 😊

Almanya82

• Full Member
Hayırlı olsun kardeşim inşallah sende istediğin saça kavuşursun, bende orda ektirdim  çok ama çok  memnunum, sağolsunlar, burdan AHD de çalışanlarına tşkler tekrardan.
  • Ekim Tarihi: 08.07.2021

beyoglu

• Full Member
Hayırlı olsun kardeşim inşallah sende istediğin saça kavuşursun, bende orda ektirdim  çok ama çok  memnunum, sağolsunlar, burdan AHD de çalışanlarına tşkler tekrardan.

İyi dileklerin için çok teşekkürler kardeşim, aleykumselam :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sağolasın Hintell'im 😊

Rüca ederim sevgili dostum:)
Global Moderator

beyoglu

• Full Member
Merkezden fotoğrafları aldım biraz geç yükleyebildim işlerimden dolayı.

Ekimden sonraki fotoğraflar

beyoglu

• Full Member
Ekimden önceki fotoğraflar.

beyoglu

• Full Member
10.gun kabuk dökümünden sonra

beyoglu

• Full Member
16.gun fotoğrafları

Herkese iyi akşamlar

halu80

• Sr. Member
Teşekkür ederim.Bende yaptılar, çünkü kötü bir işlemin vardı.Sansima köklerin çoğunu aldılar tepeye ektiler, 4 lu greft bile çıktı sen düşün.

Bende aynısını düşünüyorum. Bu Forumda çok övünülen Asuman HT ekim yaptırdım, hep çoklu doldurdu ön hattıma. Millette burda buna çok doğal ekim oldu diyor. Bende onların yorumuna güvenerek orda ektirdim. Doğruya doğru yanlışa yanlış dememiz gerekiyor, yoksa Ekim merkezleri böyle devam ediyor. Daha yeni başkasında gördüm, aynı hatayı orda da yapmışlar ve millet beğeniyor.
Size geçmiş olsun tekrardan, istediğiniz sonucu inşAllah alırsınız.

Şakaklardan hoca kök mü söktü, dorğu mu anladım? İz kalma ihtimali var mı?

beyoglu

• Full Member
Bende aynısını düşünüyorum. Bu Forumda çok övünülen Asuman HT ekim yaptırdım, hep çoklu doldurdu ön hattıma. Millette burda buna çok doğal ekim oldu diyor. Bende onların yorumuna güvenerek orda ektirdim. Doğruya doğru yanlışa yanlış dememiz gerekiyor, yoksa Ekim merkezleri böyle devam ediyor. Daha yeni başkasında gördüm, aynı hatayı orda da yapmışlar ve millet beğeniyor.
Size geçmiş olsun tekrardan, istediğiniz sonucu inşAllah alırsınız.

Şakaklardan hoca kök mü söktü, dorğu mu anladım? İz kalma ihtimali var mı?

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.
Evet ön çizgim berbattı kadınsı ön çizgi vardı, m harfi şeklinde, şakaklardaki kökler alınıp tepeye ekildi.yaklasik 300 greft alındı.Hala da alınmayı bekleyenler var çok minumum da olsa 1.ay dolduktan şakaklar iyileştikten sonra da şakak girdilerine ekim yapılıp ön çizgim tamamlanmış olacak.İz kalma derken, en düşük punch ve en düşük devirde mikromotor kullanıyorlar, gerçekten devir hızı o kadar düşük ki,kalsa bile çok kalacağını düşünmüyorum ben.Ekte paylaştım güncel durumu.

halu80

• Sr. Member
Evet burdan hiç belli olmuyor.
Bende kendime izle yaşarım ama doğalsız saçlarla yaşıyamıyorum diyorum. Bende aldırıp düzgün bir ön hat oluşmasını isteyeceğim.

beyoglu

• Full Member
Evet burdan hiç belli olmuyor.
Bende kendime izle yaşarım ama doğalsız saçlarla yaşıyamıyorum diyorum. Bende aldırıp düzgün bir ön hat oluşmasını isteyeceğim.

İnsAllah herşey dilediğin gibi olur 👍

Karakutu

• Hero Member
Ekimi ekibinden kimler yaptı?. Ahmet beymi yoksa Aygün hanımmı?.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2021, 07:26:54 Gönderen: Karakutu »

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
Bende şuan hakan beye ekime gidiyorum havalimanındayım, canın çok yanmadı değil mi kral  ;D
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram