Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25522 defa)

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Kardeşim daha 6. aydan moralini bozma , şuan zaten durum gayet iyi 6 ile 8 ay arasında , 8 ile 12 ay arasında bile çok fark ediyor. Tamam merkezin planlama konusunda yanlış yapmış ama bu kötü sonuç alacağın anlamına gelmiyor. Greft sayısına bakarak herkeste bir beklenti yükseliyor sürecin ortasındasın herşey depğişebilir.

Ayrıca merak ettiğim bir konu var , ekim yaptırdığınız merkez greft sayısı üzerinden mi fiyatlandırma yaptı? Çünkü ilk fotolarda donöre baktığımda pek 6200 gibi durmuyordu sanki.
Abi insallaj dedigin gibi olur ,yok maximum greft sabit fiyatti. 6200 bana da cok geldi sanki 5200 gibi 😅😅 ya tepeden bakinca acikliklar kapansin bask bisyh istemiyorum . Bide one dogru indirince dumduzken aciklik yok sadece hafif açik bir golge var ne zaman ki  arkaya karişik dagittigimda o zaman başlıyor gözukmeye.  Kafayi yicem bu aralar cidden.

• Sr. Member
Merkez 12 ayı bekleyecektir o zamana kadar umarım toparlanma sağlar. Aksi halde on çıkışlarının olduğunu söyleyip ücret iadesine yanaşmazlar fakat sen revize talep edebilirsin. 6000 grefte su an kendini belli etmeliydi. Süreç devam ediyor bekleyelim. Can sıkmadan
Anladim ustad,,  ulan okdae greft yazik oldu ya ilerde dokulse  greft kalmiycak donorde.. revizede sizce 500,600 yeterli olur mu ?tahminen
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi insallaj dedigin gibi olur ,yok maximum greft sabit fiyatti. 6200 bana da cok geldi sanki 5200 gibi 😅😅 ya tepeden bakinca acikliklar kapansin bask bisyh istemiyorum . Bide one dogru indirince dumduzken aciklik yok sadece hafif açik bir golge var ne zaman ki  arkaya karişik dagittigimda o zaman başlıyor gözukmeye.  Kafayi yicem bu aralar cidden.

Dostum sakin ol, 8. 9. Aylara gelene kadar beklemekte fayda var.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

• Sr. Member
Dostum sakin ol, 8. 9. Aylara gelene kadar beklemekte fayda var.
Acayip gerildim kral... Beklemeye çalışıyorum gün gecmiyor eger greftler yalan olduysa pisman ederim ..insallah ben mahcup olurum da bu dedigimden .bakalim
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardesim selam
Ben beğenmedim ekimi 6200 greftlik bir planlama dogru bir planlama degil imiş. Saçlı alana bu şekilde yapılan ekimin getireceği götürdüğünden fazla değildir.
Daha az greftle daha minimal bir planlama yapılmalı imiş

• Sr. Member
Kardesim selam
Ben beğenmedim ekimi 6200 greftlik bir planlama dogru bir planlama degil imiş. Saçlı alana bu şekilde yapılan ekimin getireceği götürdüğünden fazla değildir.
Daha az greftle daha minimal bir planlama yapılmalı imiş
Tesekkurler sloccer sagol degerli yorumun icin. Sence gelisim devam eder mi ne diyorsun ne kadar daha gelisir acaba senin fikrince
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler sloccer sagol degerli yorumun icin. Sence gelisim devam eder mi ne diyorsun ne kadar daha gelisir acaba senin fikrince

En fazla çıkış 130-170 arası oluyor.  210-220 güne kadar gelişim devam eder..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Doğru bir ekimle harika olacak bir saç olabilirdi doğru bir planlama ile dostum bakalım gelişim var ama seni ne kadsr tatmin edecek bu sayıya sonuç ona zamanla bakacağız.
Global Moderator

• Sr. Member
Doğru bir ekimle harika olacak bir saç olabilirdi doğru bir planlama ile dostum bakalım gelişim var ama seni ne kadsr tatmin edecek bu sayıya sonuç ona zamanla bakacağız.
Tesekkurler sevgiili hintel .yorum yapanlar cok değerliler .. sonuc nolursa olsun paylasimlara devam edecegim bu sitede k.çı sıkışınca yorum bekleyip sonra sonuc paylasmayanlara da taş atiyorum...
Her neyse  klinikle tekrar tekrar görüştüm yarin klinige davet ettiler yaptiklari isin arkasinda olduklarini ve alti ay bile dolmamisken bi B planinin dogru olmadığını soylediler . Ben de gelisicegine inandigimi fakat istedigim gibi bir sonuc olmiycagni hissettigmi söyledim. en azindan işlerinin arkasindalar bu guzel bir hareket acikcasi yumusatti beni bi tık... Sürecin erkenligiyle beraber ama surec sonu bu kadar sakin olabilcegmi sanmiyorum. Neyseki revize ederler ins gerek kalmaz. Hepiniz cok değerlisiniz bu yolculukta yanimda olan herkrse simdiden tekrar tekrar tesekkur ediyorum. Surec devam ediyor cok uzun bir sure fark hissedincrye kadar foto paylasmayacagim...
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
🙏🙏🙏
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tesekkurler sevgiili hintel .yorum yapanlar cok değerliler .. sonuc nolursa olsun paylasimlara devam edecegim bu sitede k.çı sıkışınca yorum bekleyip sonra sonuc paylasmayanlara da taş atiyorum...
Her neyse  klinikle tekrar tekrar görüştüm yarin klinige davet ettiler yaptiklari isin arkasinda olduklarini ve alti ay bile dolmamisken bi B planinin dogru olmadığını soylediler . Ben de gelisicegine inandigimi fakat istedigim gibi bir sonuc olmiycagni hissettigmi söyledim. en azindan işlerinin arkasindalar bu guzel bir hareket acikcasi yumusatti beni bi tık... Sürecin erkenligiyle beraber ama surec sonu bu kadar sakin olabilcegmi sanmiyorum. Neyseki revize ederler ins gerek kalmaz. Hepiniz cok değerlisiniz bu yolculukta yanimda olan herkrse simdiden tekrar tekrar tesekkur ediyorum. Surec devam ediyor cok uzun bir sure fark hissedincrye kadar foto paylasmayacagim...

Daha sürecin devam ediyor bakalım kardeşim sende değerlisin bu arada
Kullandığım takviler nelerdi ekim öncesi saçlarında incelmede var çünkü
Global Moderator

• Sr. Member
Daha sürecin devam ediyor bakalım kardeşim sende değerlisin bu arada
Kullandığım takviler nelerdi ekim öncesi saçlarında incelmede var çünkü
Sevgili hintel ekimin 1 bucuk ay öncesinde biotine basladim profesyonel gitaristim tirnaklarim için baslamistim uzun yillar kirilan tirnaklarim.artik kirilmiyor saclara etki etti mi bilmiyorum.
Ekim ile beraber kerozan tableti 3 ay kullandim ,  uc ay boyunca da prozinc losyon ve sampuani kullandim hergun. Ama saclari galba fazla kuruttu.4. Ay trichoplus tablete geçtim bu surecte biotin solgar 5000 e devam sürekli . Son 10 gun falan oldu hair forte'u ekledim( Dokulme devam ediyor bu arada her salladigimda lavaboya muhakkak dusuyor biseyler) finastan aşırı tirsiyorum bende cok hafif jinekomasti zaten var hatta onun da ameliyatini cok arastirmistim. Suan sporla epey azaldi ama ameliyatsiz gitmiyor. Oyuzden ve cinsel olaylardan dolayi finastan acayip cekiniyorum. Toparlarsam Suanda trichoplus,  biotin ,hair forte  kullaniyorum.  Revita sampuan alacağım bi 15 güne... bu arada Günlük 4 litre su da asla şasmaZ alkol yok zaten. Sigara da 6 aydir 1 tane bile yok
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Zaten araştırıyorsundur forumda tüm takviyeleri korluyorsan bir şey diyemem korkuyorsan bulaşma placebo etkisi diye bir rahat adam işi çünkü
Global Moderator

• Sr. Member
Arkadaslar merkezle görüştüm,prp ve lazer yaptilar her ay cagriyorlar .mossinin vitaminini verdiler ucret talep edilmedi..birde finasterid 1mg önerdiler.finas konusunda emin degilim .gelisimle alakali beklememiz gerektiğini sayet bir sorun olursa revize edebilecegini söyledi.acikcasi bu durun hosuma gitti ve beni sakinlestrdi yapilanlar.en azindan arkalarındalar bu iyiye isaret ,sikayet alinca engelleyen merkezleri de gordugmuz icin yapilan bence gerekliydi gerekeni yaptılar suan baska bisey elden gelmiyor bekleyecegiz
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Arkadaslar merkezle görüştüm,prp ve lazer yaptilar her ay cagriyorlar .mossinin vitaminini verdiler ucret talep edilmedi..birde finasterid 1mg önerdiler.finas konusunda emin degilim .gelisimle alakali beklememiz gerektiğini sayet bir sorun olursa revize edebilecegini söyledi.acikcasi bu durun hosuma gitti ve beni sakinlestrdi yapilanlar.en azindan arkalarındalar bu iyiye isaret ,sikayet alinca engelleyen merkezleri de gordugmuz icin yapilan bence gerekliydi gerekeni yaptılar suan baska bisey elden gelmiyor bekleyecegiz
Senin yerine biz de mutlu olduk dostum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Facebook Twitter Instagram