Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25529 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Yapmam gereken ekstra bir sey varmi şuan tricohoplus ,hair forte ve prozinc plus sampuan kullaniyorum ve biotin alıyorum.. geriye fin den baska bir seu kalmiyor onu da yan etkilerinden dolayı hic düşünmüyorum bile.  Bu saatten sonra dönen örnekler varmi ben baktim siteye komple pek bulamadim gibi
Olmaz olur mu ben çok gördüm.
Sıkıntı yok dostum bence kalınlaşıp yeni saçlar çıktığında memnuniyet oranın epey yükselecek.

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Olmaz olur mu ben çok gördüm.
Sıkıntı yok dostum bence kalınlaşıp yeni saçlar çıktığında memnuniyet oranın epey yükselecek.
İnsallah dostum zira  bu konuda bikac gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum
=( İnsallah düzelir 
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

• Sr. Member
165. Gün

Kendimi azcık şöyle avutiyim 😅
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
168 patla artik, ( bu arada şakaklarim açık görünüyor saclar uzadıkça. Ekim duzelse bile sakaklara bi 50,60 revize teklif etcem... Zaten eskiden de ordaydi cizgi asagi yukari . Şu öndeki gölge gecmesini bekliyorum
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Bence ön profilden çok iyi gözüküyor.
Gözler lens mi dostum?
Harika.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

• Sr. Member
Bence ön profilden çok iyi gözüküyor.
Gözler lens mi dostum?
Harika.
Tesekkur ederim dostum .. şu ondeki golge gitse daha gür gozukse daha iyi sakaklar geride geliyor bana ,,gozler lens degil dostm teşekkür ederim :) ben bu saci aslan yelesi gibi de gosteririm de kendimi kandırmak istemem . (Tedirginlik devam ediyor)
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
168 patla artik, ( bu arada şakaklarim açık görünüyor saclar uzadıkça. Ekim duzelse bile sakaklara bi 50,60 revize teklif etcem... Zaten eskiden de ordaydi cizgi asagi yukari . Şu öndeki gölge gecmesini bekliyorum

Kardeşim saçlar çok iyi görünüyor , seni tatmin eder mi bilmem ama sonuç çok güzel olacak.

Zaten çok fazla bir açıklığın yokmuş bence , buna rağmen 6200 greft ekilmiş , eğer hepsi çıkarsa bob marley gibi gezersin piyasada :)
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

• Sr. Member
Kardeşim saçlar çok iyi görünüyor , seni tatmin eder mi bilmem ama sonuç çok güzel olacak.

Zaten çok fazla bir açıklığın yokmuş bence , buna rağmen 6200 greft ekilmiş , eğer hepsi çıkarsa bob marley gibi gezersin piyasada :)
Ahaha abi alemsin 😂keske çıksa da bob marley gibi olsak sen de ben de.. nedense degisimin yuzde 15,20 olduğunu düşünüyorum suan için orta bolum hep kafami karistiriyor. 6000 in 2 bini patlasa bile 4 bin de saglam kapanmasi lazim. Eger 6 binin 4,5 bini yalan olduysa iste ozman sikinti.. sabirrrrr 7. ,8 aylarda daha iyi olcagni düşünüyorum..
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum inan yeni saç çıkmasa bile 180 işe 210 bile fark ediyor. O çıkan saçların kalınlaşma aşaması çok güzel gölgelendirme oluyor. Sabret, güzel olacak inşallah :)
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

samcho34

• Jr. Member
  • **
Açıklığın çok olmamasına rağmen bu grefte böylesi boşluk 6 ay kadar da olsa anlam veremiyorum dostum. Önden gölge kaybolur elbet de ön çizginin gerisindeki boşluklar da kapanmalı. Ekim öncesi de boştu zaten. Neyse bekleyip görelim daha 6 ayımız daha var.

• Sr. Member
Açıklığın çok olmamasına rağmen bu grefte böylesi boşluk 6 ay kadar da olsa anlam veremiyorum dostum. Önden gölge kaybolur elbet de ön çizginin gerisindeki boşluklar da kapanmalı. Ekim öncesi de boştu zaten. Neyse bekleyip görelim daha 6 ayımız daha var.
😞 Bu cok üzücü haftaya merkeze kontrole gidicem.sikayetlerimden bahsettim bakalim dediler. Eger surec istedigim gibi sonlanmazsa tavsiyeniz nelerdir revize yada ücret iade talebinde bulunmaliyim gjbime geliyr tabi merkez bu konuda bakalkm ne diyecek !!!!! Yanaşmak zorunda bence ... Bi dunya greft gitti suanki sonucu 2000 greftle de alırdım..insallah gercekten geriden geliyordur ama örneğini forumda hic gormedim.. sikinti var bence
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2022, 08:22:33 Gönderen: Ekimi bekleyen kumrular gibi »
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

samcho34

• Jr. Member
  • **
😞 Bu cok üzücü haftaya merkeze kontrole gidicem.sikayetlerimden bahsettim bakalim dediler. Eger surec istedigim gibi sonlanmazsa tavsiyeniz nelerdir revize yada ücret iade talebinde bulunmaliyim gjbime geliyr tabi merkez bu konuda bakalkm ne diyecek !!!!! Yanaşmak zorunda bence ... Bi dunya greft gitti suanki sonucu 2000 greftle de alırdım..insallah gercekten geriden geliyordur ama örneğini forumda hic gormedim.. sikinti var bence

Merkez 12 ayı bekleyecektir o zamana kadar umarım toparlanma sağlar. Aksi halde on çıkışlarının olduğunu söyleyip ücret iadesine yanaşmazlar fakat sen revize talep edebilirsin. 6000 grefte su an kendini belli etmeliydi. Süreç devam ediyor bekleyelim. Can sıkmadan

Cemil Aydın

• Full Member
Reis konununu  baştan sona okudum. Umarım dilediğin saçlara ulaşırsın ve revize falan gerek kalmaz. Bende 4 gün önce Ekim yaptırdım 4.5 dan fazla almadılar mevcut saçım var diye nedenini sordum ilerde kendi saçında kayıp yaşarsan sakallarinla birlikte aralarını doldururuz dedi. Çünkü senden aldıkları o kadar greftle kel adamın kafası dolar. Ve çok tehlikeli mevcut saça zarar verme olasılığı var

• Sr. Member
Merkez 12 ayı bekleyecektir o zamana kadar umarım toparlanma sağlar. Aksi halde on çıkışlarının olduğunu söyleyip ücret iadesine yanaşmazlar fakat sen revize talep edebilirsin. 6000 grefte su an kendini belli etmeliydi. Süreç devam ediyor bekleyelim. Can sıkmadan
Bence de görüntü daha farkli olmaliydi.arkadasin dedigi gibi 6 binle kel adam komple sirma sacli olur normal şartlarda... Beni bulur boyle şeyler . Ekim patlamis gibi hissediyorum diger yandan da 6 ay olmasina 10 gün var diye teselli ediyorum. Ama canımı epey sıktı bu durum. Tarak girmemesi lazimdi bu saça
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim daha 6. aydan moralini bozma , şuan zaten durum gayet iyi 6 ile 8 ay arasında , 8 ile 12 ay arasında bile çok fark ediyor. Tamam merkezin planlama konusunda yanlış yapmış ama bu kötü sonuç alacağın anlamına gelmiyor. Greft sayısına bakarak herkeste bir beklenti yükseliyor sürecin ortasındasın herşey depğişebilir.

Ayrıca merak ettiğim bir konu var , ekim yaptırdığınız merkez greft sayısı üzerinden mi fiyatlandırma yaptı? Çünkü ilk fotolarda donöre baktığımda pek 6200 gibi durmuyordu sanki.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Facebook Twitter Instagram