Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25532 defa)

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
ilaçtan ziyade igf prp yaptırabilirsin uzun aralıklarla
  berbatov 2.5 den fazlasını vucut atar doğrudur ama biz saç için içioz ondan fazla alıyoruz kişisl gozlem 5 mg daha iyi kalınlaştırıyor saç işinde kullanıcı deneyimleri daha onemli tabi vucudada zarar vermemek gerek
Acikcasi prp igf biraz tuzlu geldi :) ... Şeytan dürttü bugun al hair forte yi diye tek düşüncem ve tedirgigim omur boyu kullanmama ragmen aniden şoka girip dokulur mu dongu olurmu korkulari.. yani omur boyu finasteridden iyidir herhalde

emekli kel

• Hero Member
  tuzlu tabi ama bunuda devamlı kullanıcan.tabi  senede 2 kere falan prp yaptırabilirsin bilmem o zaman aynı paraya denk gelirmi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

hammut

• Sr. Member
Ben yeni denk geldim bu konuya lakin benim görüşüm tamamen Ekim için biraz beklemeniz gerekliymiş 6200 greftlik bir açıklığınız yokmuş ve ana saçlardan kayıp yaşayacağınızı varsayarsakki öyle olacak gibi Ekim öncesi hali siz yine Ekim yaptırmak durumunda kalabilirsiniz umarım ben yanılırım ..

• Sr. Member
Arkadaslar hair forte yuzde 3 procapili iki üc gün kullandim bu sabah kalktigimda bi bakiyim dedim saclari elle karıştırdığimda normalden bi tik daha cok sac dustu lavaboya . Damarlari genislettiginden sanirim zayıfları goturuyor.nerden döküldüğü de belki degil bi açıklik oluşmuyor kafada. Aklim iyce karisti bu spreyle alakali.  Herhalde  en basta minox mantığı ile çalışıyor
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam o serum dökülmeye neden olmaz bence , kaldı ki 2 günde etkisini göstermez o da ayrı konu. Muhtemelen var olan ve zayıflayan saçlarınız dökülüyordur. Ne kadar döküldüğünü takip edip merkezinizle de görüşün isterseniz.

Bu arada sprey serumların hemen hepsi minox mantığı ile çalışıyor. İçindeki procapil dht baskılayıcı özelliğe sahip.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

• Sr. Member
Arkadaslar prozinc plus sampuandan memnun degilim bir sey beklenmez sampuandan ama az da olsa bi dokulmeyi etkilemeli bence losyonuda 4. Sise bikac gundur arada sikiyorum okdar saldim.uc gundur. . Sampuan Alpecin black edition düşünüyorum ne diyorsunuz ? Bu siralar ya saclar uzadi diye yada bilemiyorum neyden saclari karistirdikca dokulebiliyor.  163. Gün oldu  gelisim de boyle kalcak diye panik icindeyim , hair forte spreyinde 3. Gun falan oldu kasinmalar var hafiften kafada. Sac cikisindan mi hair fortedan mi onu da bilmiyorum .bide on cizgideki gölge sizce kaybolur mu bir yil icinde?orta bolumde de hala gelisim görmüyor gibiyim  en ön bölumde cok fazla bebek tuyu var incecik gozle bile zor goruluyor onlar buyur mu acaba
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2022, 17:03:20 Gönderen: Ekimi bekleyen kumrular gibi »
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

emekli kel

• Hero Member
 gelişir saçın rahat ol.orta kemik ustu saçın solu tepe falan gec çıkabiliyor normal şeler.önde toparlar rahat ol
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

• Sr. Member
gelişir saçın rahat ol.orta kemik ustu saçın solu tepe falan gec çıkabiliyor normal şeler.önde toparlar rahat ol
İnşallah kral... 😣😣
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

ImPaLa

• Hero Member
Önler seyrek böyle devam ederse revize gerekecek başkan umarım artarak devam eder sen ne düşünüyorsun?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ön hat sıklaşırsa güzel bir sonuç olacak daha süreç devam ediyor umarım çok daha güzel gelişir saçların
Global Moderator

samcho34

• Jr. Member
  • **
Dostum, ek paketteki prp, mezoterapi, infuzyon vs bunları yaptırmadin mi? Ön hattın gerisi aynı duruyor gibi. Bir de dökülmelere genelde mevsimsel diyorlar yani kökten değil tekrar çıkar gibi. Seninki de hem gelişir hem de memnun kalırsın umarım.

• Sr. Member
Önler seyrek böyle devam ederse revize gerekecek başkan umarım artarak devam eder sen ne düşünüyorsun?
eski saçlarıma nazaran daha cok sacim var tabi ama kesinlikle suan için mutlu degilim..on hattin arkasi beni korkutuyor . Ön hat daha gelisir bence  ama arkasi için ben de emin değilim revize insallah gerekmez  cunku yaş 30,31 ilerisi icin en azindan 2bin greft kalsin yedekte sac sakal karişik..valla ilginc bir sureç  şu saatten sonra mucize olur mu bilmiyorum endiseliyim
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Ön hat sıklaşırsa güzel bir sonuç olacak daha süreç devam ediyor umarım çok daha güzel gelişir saçların
Maç burdan döner mi hintel bilmiyorum. Daha erken diye avutuyorum kendimi . 163 gün oldu en zorlandigim ay bu ay oldu sabir olarak
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Dostum, ek paketteki prp, mezoterapi, infuzyon vs bunları yaptırmadin mi? Ön hattın gerisi aynı duruyor gibi. Bir de dökülmelere genelde mevsimsel diyorlar yani kökten değil tekrar çıkar gibi. Seninki de hem gelişir hem de memnun kalırsın umarım.
Teşekkur ederim hepinize guzel yorumlariniz icin. Prp ve mezoterapi yapildi sadexe. İnfüzyon sonradan yapilan bir seu degil diye biliyorum greftlerin saklanma teknigi diye bilmiyorum. İnsallah gelisir ama. Sanki orta hat boyle kalcakmis gibi bir hissiyat ve uzuntu var içimde. Merkez kesinlikle daha cok erken diyor
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Yapmam gereken ekstra bir sey varmi şuan tricohoplus ,hair forte ve prozinc plus sampuan kullaniyorum ve biotin alıyorum.. geriye fin den baska bir seu kalmiyor onu da yan etkilerinden dolayı hic düşünmüyorum bile.  Bu saatten sonra dönen örnekler varmi ben baktim siteye komple pek bulamadim gibi
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Facebook Twitter Instagram