Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25533 defa)

emekli kel

• Hero Member
 bazı bolgeler geriden gelir bir taraf diğerine gore zayıf olabilir gec gelişebilir falan bunlar olas şeler.en çn çizginin arkası kemik ustu gec çıkar tepe gec çıkar çok sayıda ekilmiş geniş alan 15 ya değilde 18 aylık surecin var.atak yapar durur gene yapar çıkar sonraları kalınlaşr falan bu iş bir butun daha baslardasın ama tabiki bu 2 3 ay bişiler değişcek genede surec devam edicek

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
1.5 ayın sonrasında spor yapmanız olum etki sağlar , kan dolaşımınız hızlanır.  Hormon salgılarınız dengelenir. Tavuk eti de , saçın en çok ihtiyacı olan b vitamini grubuna sahiptir. Et, süt, yumurta , peynir , balık eti bunlar saç gelişimi için önemli.

Kısaca bu yaptıklarınız saç gelişimini yavaşlatmaz tam tersine hızlandırır olumlu katkı sağlar. Fazla dert yapmayın , sürecin sonu güzel bitecektir şuanda da hiç kötü değil.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
bazı bolgeler geriden gelir bir taraf diğerine gore zayıf olabilir gec gelişebilir falan bunlar olas şeler.en çn çizginin arkası kemik ustu gec çıkar tepe gec çıkar çok sayıda ekilmiş geniş alan 15 ya değilde 18 aylık surecin var.atak yapar durur gene yapar çıkar sonraları kalınlaşr falan bu iş bir butun daha baslardasın ama tabiki bu 2 3 ay bişiler değişcek genede surec devam edicek
Her zaman yorum yapip görüşlerini bildirdigin için cok tesekkur ederim sana  ,🙏🏼insallah tam dediğin gibi olur noktasi virgulune..cunku cidden panik yapmaya basladim artık ama mecbbur sabredecegim insallah sonuc guzel olur ve 20. Sayfalara gelincce yataktan kalkmis halim bile olsa seyreklik kalmaz 😊😊
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

• Sr. Member
1.5 ayın sonrasında spor yapmanız olum etki sağlar , kan dolaşımınız hızlanır.  Hormon salgılarınız dengelenir. Tavuk eti de , saçın en çok ihtiyacı olan b vitamini grubuna sahiptir. Et, süt, yumurta , peynir , balık eti bunlar saç gelişimi için önemli.

Kısaca bu yaptıklarınız saç gelişimini yavaşlatmaz tam tersine hızlandırır olumlu katkı sağlar. Fazla dert yapmayın , sürecin sonu güzel bitecektir şuanda da hiç kötü değil.
Teşekkür ederim degerli yorumunuz için.. umarim öyle olur... Birdaha 180. Gunde paylaşım yapacagim insallah fark olur
« Son Düzenleme: 28 Mart 2022, 17:24:59 Gönderen: Ekimi bekleyen kumrular gibi »
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

emekli kel

• Hero Member
 rica ederim insallah iyi olur surec
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

• Sr. Member
Arkadaslar bugün aniden hairforte sprey aldim  bi an gözü karartip :)) ama emin degilim duzenli kullanim konusunda  döngü olayı yok diyorlar ama bir iki kisi döngü var yazmiş acaba napmak lazim bilen varsa yazarsa cok makbule gecer
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

emekli kel

• Hero Member
 hocam saç olaylarında basla bırak daha kotu yapabiliyor devamlı kullancaksan basla yoksa elini surme
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar bugün aniden hairforte sprey aldim  bi an gözü karartip :)) ama emin degilim duzenli kullanim konusunda  döngü olayı yok diyorlar ama bir iki kisi döngü var yazmiş acaba napmak lazim bilen varsa yazarsa cok makbule gecer

Hocam bir de profilinizde hem biotin 5000 hem de trichoplus yazıyor. İkisini birlikte mi kullanıyorsunuz? Zaten 2 tablet trichoplus  içinde 2500 biotin mevcut bir de ekstra 5000 alıyorsanız böbreklerinize yazık valla..
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

• Sr. Member
Hocam bir de profilinizde hem biotin 5000 hem de trichoplus yazıyor. İkisini birlikte mi kullanıyorsunuz? Zaten 2 tablet trichoplus  içinde 2500 biotin mevcut bir de ekstra 5000 alıyorsanız böbreklerinize yazık valla..
Evet 2500 mcg cok az bir  miktar sac ixin en az 5 bin olmali , benim gunluk 7,5 mg tekabul ediyor ama su istisnasiz 4,5 litre
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
hocam saç olaylarında basla bırak daha kotu yapabiliyor devamlı kullancaksan basla yoksa elini surme
Yani eger devamli kullanmama ragmen donguye giymiycekse  kullanmama rağmen dokulmiycekse devamli kullanabilirim çünkü bir sey yapmam lazim kalan saclar icin sanirim...
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet 2500 mcg cok az bir  miktar sac ixin en az 5 bin olmali , benim gunluk 7,5 mg tekabul ediyor ama su istisnasiz 4,5 litre

Hocam Biotin için en az 5 bin olmalı bilgisini nerden öğrendiniz? Biotin aslında B7 vitaminidir ve suda çözünür vücutta depolanmaz fazlası direkt böbreklere fazla mesai yaptırıyor. Ayrıca normal şartlarda yetişkin bir insan için 600 mcg biotin yani b7 vitamini yeterli aslında. 7,5 mg çok abartılı bir rakam. Eğer bu öneriyi bir doktordan almadıysanız tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Eğer doktor önerdiyse de doğrudur diyeyim...
  • Greft Miktarı 3900

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Forumda en çok saçlarının çıkıp mutlu olmasını istediğim kişilerden birisin dostum. Takip ediyorum. Hair Forte mevzusunu bilmiyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

emekli kel

• Hero Member
Yani eger devamli kullanmama ragmen donguye giymiycekse  kullanmama rağmen dokulmiycekse devamli kullanabilirim çünkü bir sey yapmam lazim kalan saclar icin sanirim...
ilaçtan ziyade igf prp yaptırabilirsin uzun aralıklarla
  berbatov 2.5 den fazlasını vucut atar doğrudur ama biz saç için içioz ondan fazla alıyoruz kişisl gozlem 5 mg daha iyi kalınlaştırıyor saç işinde kullanıcı deneyimleri daha onemli tabi vucudada zarar vermemek gerek

• Sr. Member
Hocam Biotin için en az 5 bin olmalı bilgisini nerden öğrendiniz? Biotin aslında B7 vitaminidir ve suda çözünür vücutta depolanmaz fazlası direkt böbreklere fazla mesai yaptırıyor. Ayrıca normal şartlarda yetişkin bir insan için 600 mcg biotin yani b7 vitamini yeterli aslında. 7,5 mg çok abartılı bir rakam. Eğer bu öneriyi bir doktordan almadıysanız tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Eğer doktor önerdiyse de doğrudur diyeyim...
Haklisin aslinda kan testi yaptiirmadan yola cikiyoruz ama soyle ekstra bir durum da var ben gitaristim 14 yil boyinca tirnaklarim.a4 kagidi gibi kiriliyordu bu is meslege dönünce tirnaklar yüzünden işimi bile etkiler oldu protez tirnak vs kullandim.uzun seneler sonra
bir  yildir araliklarla  biotin kullanmaya basladim besbin civarı kullaninca tirnaklarim kesinlikle kirilmamaya basladi buna ben bile inanamadim acikcasi. He belki yine fazladir  2,500  bile yeter belki ama genel olarak 2500 az olduğuna dair sac icin ozellikle cok fazla soylem var...
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Forumda en çok saçlarının çıkıp mutlu olmasını istediğim kişilerden birisin dostum. Takip ediyorum. Hair Forte mevzusunu bilmiyorum.
Tesekkur ederim yorumun beni mutlu etti  🙏🏼👍🏼
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Facebook Twitter Instagram