Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25549 defa)

Mehmet Vural

• Full Member
Her şekilde atmaya calistim
Kardeşim saçların bence güzel yeterli.sahoda prp yaptırmışın ve merkezinde her ay araması ilgilenmesi bence hem motive eder hemde muazzam bişey. Benimde 5 ay oldu çevremden olumlu geri dönüşler alıyorum ancak henüz fön çekecek durumda değil. Değerli yorumunu benim konumun altınada beklerim. Herşey gönlünce olsun

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
1 5 3. Günden selamlar donördaşlar :) umarim herkesin arzu ettiği gibi ilerliyordur süreci..
Bugun 153 gün oldu yine hic bir mudehale etmeden yataktan kalktigim halini paylasacagim benim ufak dört ayaklı evladim pukiyi sabah gezintisine çıkardığım da az once epey açik havada çekilen fotolari ve en kotu görülen hallerini paylasacagim.
Saclar yikanip tarandiginda asla acikliklar gorunmuyor o sekilde de foto atacagim spordan sonra,,,saclarim ince telli ve dalgali durec agir ilerliyor gibi aslinda  ama daha erken..yorumlarinizi bekliyorum sizce ilerleyen zamanlarda hic bir mudahele etmeden sabah kalktigim hali ile acikliklar kapanir mi? benim en buyuk meragim bu. Saclarda her gecen gun az da olsa ilerleme oluyor kalinlasma acisindan ... Sifirdan daha derinin altindan cikan olir mu ?? suan daha istedigim gibi degil. Yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim 🙏🏼sevgiler herkese  ( başim egik olan foto bilerek pencerenin tam onunde cekilmistir)
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

• Sr. Member
Ev içi normal aydinlikta gün ışığı ön taraftan vurmiyorken ki hali ,
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Yikama sonrasi kuruttuktan sonraki hali
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Yüzüne çok yakışmış dostum.
Adamın dibisin çünkü güneşin tam açıklığa vurduğu zamanı da gösteriyorsun.
Dürüst olduğun için Allah sana başındaki saçın 10 katını versin.

Sürece gelirsek, daha gelişim devam edecek, çıkış desen devam, hacim desen devam. Mutlu ayrılacaksın diye düşünüyorum. Hadi inşallah.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

• Sr. Member
Yüzüne çok yakışmış dostum.
Adamın dibisin çünkü güneşin tam açıklığa vurduğu zamanı da gösteriyorsun.
Dürüst olduğun için Allah sana başındaki saçın 10 katını versin.

Sürece gelirsek, daha gelişim devam edecek, çıkış desen devam, hacim desen devam. Mutlu ayrılacaksın diye düşünüyorum. Hadi inşallah.
Teşekkür ederim niyetimi anladigin icin ve zaman ayirip yorum yaptiigin icin dostum.insanlari kandirmaktan öte kendini kandiran o kadar cok insan varki forumda kendini de inandiriyor baxi seyylere . Ama buna gerek yok.ben bu saci okuz gibi hacimli gosterebilirim azcik mat wax ve spreyle ama gerek yok. İnsallah dedigin gibi olur boyle kalmaz sabirla bekliyorum 😊 
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Eee yorum yok mu 🤣🤣 anca koray hocaya,medekse,asuman hanima onlarin konularina yazin 😅
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Normal de de saçın olduğu için gelişim nispeten yavaş gidiyor gibi. En sağlıklı yorum için yılını beklememiz gerekecek gibi duruyor.
  • Ekim Tarihi: 20.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ankara Aydın Arslan Klinik
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

LOESS

• Hero Member
Sürecin harika ilerliyor, maşallahı var. Hemen,hemen aynı tarihlerde ekim yaptırmışız sürecin sonunda inşallah ikimizin de yüzleri güler. Kestane rengi saçın var, bu da güzel bir kapatıcılık sağlıyor. Takviyelere,sabıra devam :)

• Sr. Member
Normal de de saçın olduğu için gelişim nispeten yavaş gidiyor gibi. En sağlıklı yorum için yılını beklememiz gerekecek gibi duruyor.
Teşekkürler degerli yorumun icin :( inş bi atak yapar saglam 180 de falsn
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

samcho34

• Jr. Member
  • **
Moralin bozulmasın şimdiden süreç erken diyelim daha zamani var fakat Ekim öncesi saçlarına bakacak olursak ben çok fark göremedim kardeşim. Yataktan kalktığım haliyle görünen boşluklar Ekim öncesinde de var zaten. Sadece ön sakak kısımların cikmis gibi duruyor. Umarım 2 aya kadar daha da gelişir istediğin sonucu alırsın. Sürecini takipteyim. Kimse yazmasa da sen senden sonraki nesiller için yaz 🙂

• Sr. Member
Moralin bozulmasın şimdiden süreç erken diyelim daha zamani var fakat Ekim öncesi saçlarına bakacak olursak ben çok fark göremedim kardeşim. Yataktan kalktığım haliyle görünen boşluklar Ekim öncesinde de var zaten. Sadece ön sakak kısımların cikmis gibi duruyor. Umarım 2 aya kadar daha da gelişir istediğin sonucu alırsın. Sürecini takipteyim. Kimse yazmasa da sen senden sonraki nesiller için yaz 🙂
Evet eskiye nazaran orta kisimda cok fark yok cok cok az fark var ,on kisimda gelişim var hala bebek tüyleri de var ,ama orta kısım epey geride, yani hadi ön taraf 3 bin greft diyelim, bir ekimde geri kalan 3000 nerede ,3bin kusur greft fire olma ihtimali varmi , kafam epey karisti ekim merkezi iyi olacagini sürecin guzel sonlanacagini soyluyor israrla.. merak icindeyim ve tedirgin olmaya basladim
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

samcho34

• Jr. Member
  • **
Evet eskiye nazaran orta kisimda cok fark yok cok cok az fark var ,on kisimda gelişim var hala bebek tüyleri de var ,ama orta kısım epey geride, yani hadi ön taraf 3 bin greft diyelim, bir ekimde geri kalan 3000 nerede ,3bin kusur greft fire olma ihtimali varmi , kafam epey karisti ekim merkezi iyi olacagini sürecin guzel sonlanacagini soyluyor israrla.. merak icindeyim ve tedirgin olmaya basladim

Haklısın, genelde paylaşımlarında çıkış oranlarını, sonuçları güzel paylaşıyorlar. Sana da o güvenceyle içinde şüphe olmasin diye çıkışlar olacak diyorlardir. 3 bin fire çok kötü ekimlerde de olur. Nitekim 5 bin ekilipde tel tel saçı kalanları da görüyoruz. Senin ki güzel olacaktır dostum. İçini ferah tut süreci birlikte gorelim

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecin henüz yarısındasınız , 6. Aydan sonra çok farklı bir görüntü ortaya çıkabilir. Şuan endişelenmeyin bence.

Benim takıldığım başka bir nokta var 6200 greft gibi yüksek bir rakam size tek seansta mı ekildi? Eğer öyleyse bu kadar çok greftin tek seansta ekilmesi ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

• Sr. Member
Evet maksimum greft mantigiydi ,tek seansta ekildi ekim sonrasi sorduğumda  ben de cok sasirdim sayi acayip yuksek geldi. Merak icindeyim arkadaslar gercekten. Bide 3 aydir spor yapiyorum epey kardiyolar karin egxersizleri son 1 aydir da agirliga basladim. Diyetim biraz katı bir diyet 13 kilo  verdim ama vitaminleri  tavugumu yumurtami  aksatmiyorum günlük ictigim su miktari 5 litre cogu sey okey aslinda ,ama zayıflama olayindan   acaba ondan mi geri geliyor surec ama sanmam.suan tam 156 gündeyim kafam karman corman oldu.. bakalim neler olcak.. suan icin ekim oncesi haline gore bir hacim var diye motive ediyorum kendimi ama 156. Gundeki hayal ettigim bu degildi

180 220 i bekliyorum sabirla tavsiyeyi ve yorumlari en cok beklediğim dönem arkadaşlar
« Son Düzenleme: 28 Mart 2022, 14:58:54 Gönderen: Ekimi bekleyen kumrular gibi »
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Facebook Twitter Instagram