Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25558 defa)

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Selam donördaşlar,
Bu gün  130. -131. Gün
Size yaniltici olmamasi adina yataktan kalktiktan hemen sonraki halini yikamadan fön cekmeden ki hallerini atiyorum ellerimle duzelttim sadece sag taraf geriden geliyor ,ama eski haline gore sacimda hacim hissediyorum toplam 4 prp yaptirdim takviyelere devam ediyorum prozinc losyon ve sampuan duzenli kullaniyorum. Yorumlar degerli biliyorsunuz kritik bir dönem acaba gelisecek mi yoksa son hali bunu açikliklar kapanir mi soruları beliriyor akillarda.. yorumlar sizde sevgiler olsun tüm foruma
(Fotolara yakinlastirip bakarsaniz sevinirim ) EN KOTU GORULEN HALLERİNİ ATİYORUM !!!
« Son Düzenleme: 03 Mart 2022, 15:17:35 Gönderen: Ekimi bekleyen kumrular gibi »
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

• Sr. Member
Her şekilde atmaya calistim
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
180.günü bekle. Bir patlama göreceksin.

(bir dost)
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

• Sr. Member
İnsallah dedigin gibi olur bir dost:)  artik kritik dönem insallah son hali bu degildir :))
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Yikandiktan hemen sonra, benim saclar onceden de yikamadan oncesiyle sonrasi arasinda acayip fark oluyor ya sebebi ne acaba ince telli diye mi
« Son Düzenleme: 03 Mart 2022, 17:11:32 Gönderen: Ekimi bekleyen kumrular gibi »
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

samcho34

• Jr. Member
  • **
Fotolar arasında attığın her şekilde büyük farklar var dostum.. Bir acı bu sac süper olmuş dedirtirken diğer acı daha olgunlaşmamis dedirtiyor. Keza sürecin daha cok erken. Sen ne düşünüyorsun aynaya bakınca ne hissediyorsun. Merkez nasıl? Ne zamandır senden paylaşım bekliyordum 🙂 sonucunu merak ediyorum görüşmeyi düşündüğüm yerlerden biri medpoint

emekli kel

• Hero Member
 dur daha yolun basındasın yeni basladı maç. daha ilk dklar.maç 90 dk bunu unutma.maşallah tipinde 10 numara saçlarda çıkınca  çok yakışır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

• Sr. Member
Fotolar arasında attığın her şekilde büyük farklar var dostum.. Bir acı bu sac süper olmuş dedirtirken diğer acı daha olgunlaşmamis dedirtiyor. Keza sürecin daha cok erken. Sen ne düşünüyorsun aynaya bakınca ne hissediyorsun. Merkez nasıl? Ne zamandır senden paylaşım bekliyordum 🙂 sonucunu merak ediyorum görüşmeyi düşündüğüm yerlerden biri medpoint

Cok cok haklisin aslinda ben de nebilim her açidan atasim geliyor ... Merkez sikinti yok kendileri ariyor soruyor aydan aya suanda . Benim beklentim acayip yüksekti hala oyle. Cunku epey sacim vardi onceden.hergun losyonlari bakimlari aksatmiyorum 4 aydir prp yaptırıyorum.eskiyr nazaran daha hacimli oldugunu hissediyorum ama bu bana yetmez cuunku tepeden bakinca bosluklar var .yikayinca tarayinca kapaticilik bende asiri derecede artiyor.130 gun icin sanki daha cok kararma beklerdim ama saçlarim ince telli ve acik renkli ..bakalim göreceğiz
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
dur daha yolun basındasın yeni basladı maç. daha ilk dklar.maç 90 dk bunu unutma.maşallah tipinde 10 numara saçlarda çıkınca  çok yakışır.
Sag ol kral her zaman yorumunu esirgemedin tesekkur ederim.. bekliyorum buyuk bir sabirla ama korkuyorum tepeden bakinca seyrek kalcak diye yalan yok. Acaba saclarim uzadigi icin mi birax kapatici oldu yoksa hala alt taraf seyrek mi bilemiyorum.. kafam karisti 4. Ayda biraz. Saglam bi kararma istiyorum artik ustten bakinca  guneste vs sikintili zaten ekimden once de oyleydi
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
133. Gün islak
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
Yikandiktan hemen sonra, benim saclar onceden de yikamadan oncesiyle sonrasi arasinda acayip fark oluyor ya sebebi ne acaba ince telli diye mi

hocam saç yağlandığında seyrelmeye başladıysa veya teller inceldiyse birbirine yapışıyor ve seyreklik daha çok belli oluyor. hafif saç dökülmesi yaşayan herkes fark etmiştir eminim bunu. yeni yıkadığında tüm teller ayrı ayrı durduğu için kapatıcılık daha yüksek oluyor. özellikle bazı şampuanlar anlık bir hacim hissi de veriyor yıkama sonrası. benim o etkiyi fark ettiğim şampuanlar seba med anti hair loss ve konazol mesela bu şampuanlar belki de daha çok kuruttuğu için saçı yıkama sonrası anlık bir hacim etkisi veriyor, geçici olarak tabi.

• Sr. Member
hocam saç yağlandığında seyrelmeye başladıysa veya teller inceldiyse birbirine yapışıyor ve seyreklik daha çok belli oluyor. hafif saç dökülmesi yaşayan herkes fark etmiştir eminim bunu. yeni yıkadığında tüm teller ayrı ayrı durduğu için kapatıcılık daha yüksek oluyor. özellikle bazı şampuanlar anlık bir hacim hissi de veriyor yıkama sonrası. benim o etkiyi fark ettiğim şampuanlar seba med anti hair loss ve konazol mesela bu şampuanlar belki de daha çok kuruttuğu için saçı yıkama sonrası anlık bir hacim etkisi veriyor, geçici olarak tabi.

Aslinda gelisimi bir gun once yikadigin sacta ,sabah kalinca hacim gorebiliyorsan fark ediyorsun, benim eskisi kadar sikintili degil ama hala seyreklikler var sabirla bekliyorum
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

fztismail26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba sizin surec nasıl gidiyor
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint global saç ekimi merkezi

emekli kel

• Hero Member
Sag ol kral her zaman yorumunu esirgemedin tesekkur ederim.. bekliyorum buyuk bir sabirla ama korkuyorum tepeden bakinca seyrek kalcak diye yalan yok. Acaba saclarim uzadigi icin mi birax kapatici oldu yoksa hala alt taraf seyrek mi bilemiyorum.. kafam karisti 4. Ayda biraz. Saglam bi kararma istiyorum artik ustten bakinca  guneste vs sikintili zaten ekimden once de oyleydi
daha surec çok şimdi icraat oldumu olmadımı bakılma zamanı değil
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Daha erken saç gelişimin olumlu zamanla saha iyi olacaktır
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram