Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25569 defa)

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Kabuk dökümünden sonraki bir hafta görsel açıdan gayet şık duruyor, ve herkeste öylemi bilmiyorum ama şok dökülmeden kurtulanlar gayet sağlıklı ve uzuyor. Bende öyle en azından) boyun yastığını ne kadar daha kullanacaksın? Bence mümkün olduğunca en azından çok dökülmeye kadar ekim alanını yastığa değdirmemeye çalış uyurken. Sonucun gayet güzel olucak umarım
Başimin hryeri agriyor bu degdirmemeye calismaktan şuan bayağı istedigim gibi yatiyorum bugun itibariyle insallah bisey olmaz 😅

emekli kel

• Hero Member
 72 saat  carpma bişi olmaz.yat istediğin gibi uyurken kalkıp duvarlara kafa atcak halin yok ya.ekim daha kendini belli etmez sayı çok 18 ayı bulur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

• Sr. Member
72 saat  carpma bişi olmaz.yat istediğin gibi uyurken kalkıp duvarlara kafa atcak halin yok ya.ekim daha kendini belli etmez sayı çok 18 ayı bulur
Donorde şok olur mu tahminen ? Ve en on cizginin sıklıgı nasil suan sizce
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

emekli kel

• Hero Member
 donor toplar şok falan bilmiom donordede toplar.cmkare basına kaç tan ekilmiş sitede kaya abi ölçmüştü saymıştı cmkare basına saçlarını 1 cmkarelik bir kağıt şu bu yapabilir o bolgedeki saçları sayabilirsin.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

• Sr. Member
Arkadaslar kafama takildi en on bolumde sol taraf daha sık sag taraf daha seyrek ,bunun sebebi nedir bugun yikarken de elime saclae geldi acaba greft mi kaybettim bilen varsa ywzarsa sevinirim cok kafa takildi fotoyu yakınlaştırin anliycaksiniz
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

emekli kel

• Hero Member
 saç asimetriktir bir çok insanda bu durum var saçın bir tarafı diğer taraftan zayıf veya güçlü olabiliyor normal birsey kafaya takma

• Sr. Member
saç asimetriktir bir çok insanda bu durum var saçın bir tarafı diğer taraftan zayıf veya güçlü olabiliyor normal birsey kafaya takma
Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz.. ilerleyen surextede bu bi işaret mi peki bi taraf daha seyrek mi kalicak ,bir cok ornek incelemissinizdir kafama cok takildi
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Arkadaşlar bugün 14. Gün ekilen saçlar uzuyor onu farkettim. Şok başlamadi. Fakat sag sol dengesizligiyle alakali başka yorumlarda bekliyorum saclar uzayinca cikislar baslayinca da bir taraf seyrek mi kalicak acaba arada kafama takiliyor.
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Özgür Bostanci

• Yeni üye
  • *
Başimin hryeri agriyor bu degdirmemeye calismaktan şuan bayağı istedigim gibi yatiyorum bugun itibariyle insallah bisey olmaz 😅

Anlıyorum ve sanırım bu ağrı olayı biraz sürecek gibi. Benim de halen özellikle yatarken dönör bölge zaman zaman acıyor. Belki psikolojik çok kasmadan dolayı. Şok dökülme sonrası çıkışlar başlayınca biraz olsun psikoloji de düzeliyor. Sabır dostum başka yapacak bişey yok. Ve kesinlikle hiç bir şeyin moralini bozmasına da izin verme, kaldı ki senin açıklığın da öyle büyütülecek kadar çok değil, gayet güzel bi sonuç alacağından şüphem yok.
MedpointGlobal saç ekim merkezi

emekli kel

• Hero Member
 saçın bir tarafı diğer tarafından güçlü güçsüz olabilir.saçlar dokulup yeniden çıkınca goruntu değişcektir.

• Sr. Member
saçın bir tarafı diğer tarafından güçlü güçsüz olabilir.saçlar dokulup yeniden çıkınca goruntu değişcektir.
İnsallah tam dediginiz gibi olur 🙏sagolun yorum icin 🙏🙏 emekli bey ☺️
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

emekli kel

• Hero Member
 rica ederim

Mehmet Vural

• Full Member
Arkadaşlar bugün 14. Gün ekilen saçlar uzuyor onu farkettim. Şok başlamadi. Fakat sag sol dengesizligiyle alakali başka yorumlarda bekliyorum saclar uzayinca cikislar baslayinca da bir taraf seyrek mi kalicak acaba arada kafama takiliyor.
Kardeşim benimde öyle ilk kabul dökümünde bişey yoktu sonra sol taraf açıldı seyrekleşti heöen şok dökülmemi yoksa başka bişeymi.bilmiyorum. umarım ikimizinde eşit çıkar temennim o yönde. Bu saatten sonra beklemekten başka çaremiz yok gibi çok kurcaladıkça stres yapıyorum son durumumu ekte paylaşırım. Seninkiyle kıyaslarsın
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aydın arenamed
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Kliniğin kendi hazırladığı lpsyon vitamin şampuan booster
Serkan aydın 5200 greft saç ekin sonucum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24399.0

Halil ?brahim Çelik

• Yeni üye
  • *
  • Medpoint saç ekimi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bende dün medpoint global de ekim yaptırdım birazdan paylaşacağım umarım iyi sonuçlar alırız
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint saç ekim merkezi

• Sr. Member
Kardeşim benimde öyle ilk kabul dökümünde bişey yoktu sonra sol taraf açıldı seyrekleşti heöen şok dökülmemi yoksa başka bişeymi.bilmiyorum. umarım ikimizinde eşit çıkar temennim o yönde. Bu saatten sonra beklemekten başka çaremiz yok gibi çok kurcaladıkça stres yapıyorum son durumumu ekte paylaşırım. Seninkiyle kıyaslarsın
Merhaba benim ama kabuk dokumunden hemen sonra da hafif seyrekti sag tarafim.suan sok dokulme suruyor ve farkettimki benim kendi onceki saçlarımda dokuluyor acaba geri cikicaklar mi bilgisi olan varmi ?
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Facebook Twitter Instagram