Saç Ekimi Sonuçları
Kabuk dökümünden sonraki bir hafta görsel açıdan gayet şık duruyor, ve herkeste öylemi bilmiyorum ama şok dökülmeden kurtulanlar gayet sağlıklı ve uzuyor. Bende öyle en azından) boyun yastığını ne kadar daha kullanacaksın? Bence mümkün olduğunca en azından çok dökülmeye kadar ekim alanını yastığa değdirmemeye çalış uyurken. Sonucun gayet güzel olucak umarım
72 saat carpma bişi olmaz.yat istediğin gibi uyurken kalkıp duvarlara kafa atcak halin yok ya.ekim daha kendini belli etmez sayı çok 18 ayı bulur
saç asimetriktir bir çok insanda bu durum var saçın bir tarafı diğer taraftan zayıf veya güçlü olabiliyor normal birsey kafaya takma
Başimin hryeri agriyor bu degdirmemeye calismaktan şuan bayağı istedigim gibi yatiyorum bugun itibariyle insallah bisey olmaz 😅
saçın bir tarafı diğer tarafından güçlü güçsüz olabilir.saçlar dokulup yeniden çıkınca goruntu değişcektir.
Arkadaşlar bugün 14. Gün ekilen saçlar uzuyor onu farkettim. Şok başlamadi. Fakat sag sol dengesizligiyle alakali başka yorumlarda bekliyorum saclar uzayinca cikislar baslayinca da bir taraf seyrek mi kalicak acaba arada kafama takiliyor.
Kardeşim benimde öyle ilk kabul dökümünde bişey yoktu sonra sol taraf açıldı seyrekleşti heöen şok dökülmemi yoksa başka bişeymi.bilmiyorum. umarım ikimizinde eşit çıkar temennim o yönde. Bu saatten sonra beklemekten başka çaremiz yok gibi çok kurcaladıkça stres yapıyorum son durumumu ekte paylaşırım. Seninkiyle kıyaslarsın