Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25582 defa)

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Muhtemelen kayıp o zaman. Şakak kısmına ekimi sen mi istedin?
Şakakta saç vardi biraz daha gölgelendirsin diye oralara qz bisey rica ettim. Ama o kayipsa suan uzuldum cidden

• Sr. Member
Hayırlı olsun dostum, dönör bölgen bir iki aya toparlar diye düşünüyorum, işçilik gayet güzel bence de. Takviye vitamin alıyomusun?
Tesekkur ederim çok sagol  takviyelere daha başlamadim kerozan 5+5 ve biotin alacagim ama xpeciaya bulasmadan
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

emekli kel

• Hero Member
 ben olsam bu kafaya 6 ay finasterid kullanılır guclendirir ve daha az sayı ektirirdim.finasterid kullan bari.bu kadar sayı çok fazla
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

• Sr. Member
ben olsam bu kafaya 6 ay finasterid kullanılır guclendirir ve daha az sayı ektirirdim.finasterid kullan bari.bu kadar sayı çok fazla
Tesekkurler yorumun için, dokulme cok agir ve sinsice ilerliyor ,ileriye donuk bir ekim olmasi iyi olmus cunku birdaha bi agrilari ve acilari yasamak gercekten istemem 7 gun oldu baş ve boyun agrilari devam ediyor finasterid asla dusunmuyorum ya cinsel fonksiyonlar vs bozulma riskini almaktansa kelligi tercih ederim acikcasi. Bakalim neler olcak merak icindeyim hep beraber sonucu gorecegiz umarim guzel olur. Donorde doku kusmesi olmaz inşallah ve en az freyle atlatirim insallah..
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

emekli kel

• Hero Member
 rica ederim.saçın ekimde kendini atması ölçü değil sonucta zorda olsa koyuyorlar .ama sayı çok ve saç ilaç artı çok olmayan sayıda ekim isterdi tabi kişinin kararı ilaç kullanmıon sayı gene çok geldi bolunerek ekilse buyuk sayılar daha sağlıklı denilir 2 ekim halinde 15 ay arayla ama doğru ektilerse büyük sayıda çıkar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

• Sr. Member
rica ederim.saçın ekimde kendini atması ölçü değil sonucta zorda olsa koyuyorlar .ama sayı çok ve saç ilaç artı çok olmayan sayıda ekim isterdi tabi kişinin kararı ilaç kullanmıon sayı gene çok geldi bolunerek ekilse buyuk sayılar daha sağlıklı denilir 2 ekim halinde 15 ay arayla ama doğru ektilerse büyük sayıda çıkar
anladim.evet yüksek bir sayi kabul etmek lazim, ama ekilenler cikarsa cidden saglam.bir goruntu olusur diye dusunuyorum..10. Güne 3 gün kaldi kabuklari kendim dokmeye calisacagim tekrar foto atacagim altiindan neler cikicak merak ediyorum :)
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Ynt: Medpoint Global 6200 greft (KABUK DÖKÜMÜ YORUM:),23kim 2021
« Yanıtla #51 : 02 Kasım 2021, 16:14:43 »
Selamlar herkese bugun onuncu gün ve kabuk dökümünü kendim yaptım. Degerlendirirken kendi saclariminda oldugunu unutmayin . En on cizgiye bakarak sık mı degil mi yorumu yaparsaniz daha saglikli olur oralarda cok yoktu çunku .. saygilar sevgiler yorumlarinizi esirgemeyin 🙏👍😊
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2021, 17:20:21 Gönderen: Ekimi bekleyen kumrular gibi »
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Geçmiş olsun. En önemli süreci geride bıraktın. Ön bölgeler sık duruyor.
2-3 güne saçlar kararmaya başlayınca daha net anlaşılıyor.
  • Ekim Tarihi: 20.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ankara Aydın Arslan Klinik
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

Jokers

• Full Member
Hocam kabul dökümü yapmışsınız ama kepeklenme mi var yada kabukmu kaldı?

• Sr. Member
Bi tık kabuklar hafiften kaldi biraz ugrastim dokerken acikcasi , o soyulmalarida yarin temizlerim diye biraktim en sonunda
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Geçmiş olsun. En önemli süreci geride bıraktın. Ön bölgeler sık duruyor.
2-3 güne saçlar kararmaya başlayınca daha net anlaşılıyor.
Evet en cizgi ins biraz  daha kararir🙏😊 gayet iyi gorunuyor gibi geliyor bana, olayin en mutluluk verici anı kesinlikle kabuk döküm sonrasi 🤣 şuan bu gördüklerimizin yüzde kaçı tekrar cikar acaba
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

baldman

• Hero Member
Evet en cizgi ins biraz  daha kararir🙏😊 gayet iyi gorunuyor gibi geliyor bana, olayin en mutluluk verici anı kesinlikle kabuk döküm sonrasi 🤣 şuan bu gördüklerimizin yüzde kaçı tekrar cikar acaba

fazla alıştırma kendini sonra şoktan sonra psikolojin bozulur  :)

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
ben hepsine talibim :) Şuan benim saçlar iyice karardı dökülmese olmaz mı diyorum içimden. Şok dökülme sonrası kayıp nasıl oluyor acaba  ::)
Şuan yerlerinde sağlam duruyorlar. Şok sonrası çıkmamaları çok ilginç.
Eğer olayın teknik boyutunu bilen varsa bilgilendirirse çok iyi olur
  • Ekim Tarihi: 20.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ankara Aydın Arslan Klinik
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

• Sr. Member
Acikcasi soru güzel .. yani kabuk dokumunden sonra tutunan saçlar şok dökülmeden sonra cıkmazsa eger sebebi nedir ? Diye toparliyorum
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Özgür Bostanci

• Yeni üye
  • *
Kabuk dökümünden sonraki bir hafta görsel açıdan gayet şık duruyor, ve herkeste öylemi bilmiyorum ama şok dökülmeden kurtulanlar gayet sağlıklı ve uzuyor. Bende öyle en azından) boyun yastığını ne kadar daha kullanacaksın? Bence mümkün olduğunca en azından çok dökülmeye kadar ekim alanını yastığa değdirmemeye çalış uyurken. Sonucun gayet güzel olucak umarım
MedpointGlobal saç ekim merkezi

Facebook Twitter Instagram