Saç Ekimi Sonuçları
Bende başka biryerde dün ektirdim. Dün akşam olmayan acı ve şişlik bugün olmaya başladı.alnım baya şiş, ekilen yerlerdede böyle kafamda sıkı bir sargı varmış gibi baskı var.donör bölgesi zaten yanıyor ağrı kesicinin etkisi geçince.sizdede böyle mi oldu
Senden 2 gün önce ektirdim. Donör bölgen Maşallah bana göre daha iyi. Benim bugün donöt bölge kabuk tutup soyulmaya başladı. Ekimini beğendim. Sık ve güzel gibi. Aklıma takılan soru bu sıklıkta kendi saçına nasıl zarar vermediler? Mevcutta benimde az sayıda saçım var. Ekim merkezi şuanki mevcut saçlarımı yok sayacaklarını söylemesine rağmen saç olan yerlere daha seyrek ekim yapılmış. İnşallah sonucunu merakla bekliyorum.
Ağrı bende çok olmadı. 4. Gün biraz iğnelenme oldu. Döionör bölgeden akıntı olması normal. Ödem giderici ilacınızı eksiksiz kullanın. Ben ilk 3 gün, ortalama günlük 5lt su içmişimdir. O yüzden ödemi kolay attım. Birde başınız hep dik dursun. Aşağı bakmayın. Sakın elinizi bölgeye götürmeyin. Ayrıca ekilen yerden devamlı bir sıvı akışıda oldu. Böyle ışık altında parlıyor. Çok kEz ter sandım 😄Bir kaç güne daha çok rahatlarsınız. Geçmiş olsun.
bisey farkettim bu boyin yastigiyla yatinca odem enseden asagiya inemiyor sanki ensenin hemen ust kisminda birikiyor acaba izin vermek mi lazim ? Bide o parlaklik bende de var alnim parlak hep o siviyi atiyor vucut. Bir ara boyin yastiginin baskisindan odemlerin ustte birikip greftleri yerinden ileri itme teorisini bile gelistirdim kafamda ama bilemiyorum tabi 😅😅😅
Ahahhaha 😄😄 suyu bol içip ilacı alınca idrarla gidiyor ödem 😄 o boyunluk boynumu telef etti benim. Kafam eğik olarak uyuyorum sonra ağrı içinde uyanıyorum. Bugüne kadar 3 yastıkla yarı oturur şekilde boyunlukla uyumaya çalışıyordum. Bugün yastıklardan birini aldım artık. İnşallah şu on günü kazasız belasız atlatırsak sonrası daha kolay olacak.
bana da verildi prednol odem atici bir gun kullandım her ilaci araştırdığım gibi bunu da arastirdim bende panik bozukluk oldugundan biraktim hemen ilaci . Ama hissettirrikleri de psikolojikti muhtemelen boyun yastigini kullaninca cidden daha da şisiyor arkasi kaldirinca biraz ayakta gibi durunca iniuor hafiften yine enseye.. bende uyuyamıyorum asla boyunda bişey varken boynum zaten iptal.. donorumde iz kalmasin da bunlarin hepsi gelip gecer
Benim ekim yaptırdığım yerde arkadaşım 6400 greftlik ekim yaptırdı. Şimdi 4. Ayı donörden alındığı hiç belli bile değil. Senin donör gibiydi onunkide. O yüzden için rahat olsun
hayırlı olsun ekiminiz. mevcut saçlar zarar görmediyse çok iyi bir sonuç olacağını düşünüyorum.donör bölge geniş alandan alınmış bence geniş alımlarda çok daha homojen alım olduğunu düşünüyorum. karar vermek işin en zor kısımdı sizin için artık sadece sabırla beklemek gerekiyor. güzel olacak
Arkadaşlar bugün 6. Gün yıkamadan sonra şakak kısmında bi soyulma dökulme oldu saç kili ile beraber bu fre mi yoksa normal mi ?
Hayir bu donörden degil şakaktan yikama sonrasi baktim havada duruyor milimetrik bir dokunmayla elime düştü