Merhabalar herkese bazi arkadaşlarin bildiği üzere uzun zamandir saç ekimi istiyordum , sonunda 23.10.2021 de yani dün medpoint global'de yaptirdim.. açikcasi gayet memnun kaldim ilgi alaka süperdi, yaklasik 12 saat falan sürdü operasyon, kanallari murat bey açti sagolsun, islem sonunda kontrol tekrar edilip bazi noktalara tekrardan sıklaştirma yapildi sevkan bey tarafindan, valla ekipte çalısanlarda karakterli ve duzgun insanlar.. oldu bittiye getirmediler tek tek surekli islem bitmesine rağmen fazlaca rutuş yapildi..reklam meklam diyenler hiç başlamasin bu adamlar babamin oglu degil aga neyse o işlem bitti daha yolda aradilar açamadim kuzene laf yetiştirmekten😅 ...
Can yandimi evet benim canim epey yandi ,boynum felç agrimda fazlaca yastik verilmesine ragmen..kafami one egmemeye calismak olayina fszla takt herhwlde,uç gune rahatlarim insallah,bide benim kanamam fazlaydi normalde de kalbim hep hizli atar , panik bozukluktanda olabilir bilemiyorum, dolaşimim cok hızlıydı..dün bir kaç saat anca uyuyabildim uyku sorunu olan biriiyim zaten.. onun dışinda ben cok memnun kaldim emeği geçen herkrse sonsuz kere teşekkur ediyorum....iyiki burayi tercih ettim ŞUAN İCİN TABİKİ ... SONUCLARİ HEP BERABER TARTİSALİM GORELİM BİRBİRİMİZE MANEVİ DESTEK OLALİM DİYE KONUYU BAŞLATİYORUM HADİ HAYİRLİ OLSUN...🙏SİMDİDEN SİZLERE DE TEŞEKKÜRLER