Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25494 defa)

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Ynt: Medpoint Global 6200 greft (YORUM),23ekim 2021
« Yanıtla #30 : 26 Ekim 2021, 20:39:09 »
Bende başka biryerde dün ektirdim. Dün akşam olmayan acı ve şişlik bugün olmaya başladı.alnım baya şiş, ekilen yerlerdede böyle kafamda sıkı bir sargı varmış gibi baskı var.donör bölgesi zaten yanıyor ağrı kesicinin etkisi geçince.sizdede böyle mi oldu
Ağrı bende çok olmadı. 4. Gün biraz iğnelenme oldu. Döionör bölgeden akıntı olması normal. Ödem giderici ilacınızı eksiksiz kullanın. Ben ilk 3 gün, ortalama günlük 5lt su içmişimdir. O yüzden ödemi kolay attım. Birde başınız hep dik dursun. Aşağı bakmayın. Sakın elinizi bölgeye götürmeyin. Ayrıca ekilen yerden devamlı bir sıvı akışıda oldu. Böyle ışık altında parlıyor. Çok kEz ter sandım 😄Bir kaç güne daha çok rahatlarsınız. Geçmiş olsun.

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 26 Ekim 2021, 20:49:44 »
Senden 2 gün önce ektirdim. Donör bölgen Maşallah bana göre daha iyi. Benim bugün donöt bölge kabuk tutup soyulmaya başladı. Ekimini beğendim. Sık ve güzel gibi. Aklıma takılan soru bu sıklıkta kendi saçına nasıl zarar vermediler? Mevcutta benimde az sayıda saçım var. Ekim merkezi şuanki mevcut saçlarımı yok sayacaklarını söylemesine rağmen saç olan yerlere daha seyrek ekim yapılmış. İnşallah sonucunu merakla bekliyorum.
Kendi saclarima zarar gelip gelmeyecegi konusunda ekim yaptıran herkesin tedirgin olmasi cok normal.. bende tabiki endiseliyim ama bir sy olmayacagini dusunuyorum .yani oyle umut ediyorum.. Cok dikkatli calisildi ve 12,13 saat surdu milletin 6 saatte bitiyor operasyonu.. kendi saclarima zarar bile gelse ekilenler ciksa yine mutlu eder gibime geliyor.oyuzden cok tedirgin hissetmiyorum .. donor konusunda sadece acaba nasil durcak dusuncesi cok var az daha uzasin anlarim bakalim.etkiliycekmi beni
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 26 Ekim 2021, 20:57:42 »
Bende başka biryerde dün ektirdim. Dün akşam olmayan acı ve şişlik bugün olmaya başladı.alnım baya şiş, ekilen yerlerdede böyle kafamda sıkı bir sargı varmış gibi baskı var.donör bölgesi zaten yanıyor ağrı kesicinin etkisi geçince.sizdede böyle mi oldu
benim donor cok yanmadi ama agri ve kafada kask varmis gibi olmasi cok normal merak etme herjesin ayni sekilde. Suyu bol icmelisin .
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 26 Ekim 2021, 21:00:53 »
Ağrı bende çok olmadı. 4. Gün biraz iğnelenme oldu. Döionör bölgeden akıntı olması normal. Ödem giderici ilacınızı eksiksiz kullanın. Ben ilk 3 gün, ortalama günlük 5lt su içmişimdir. O yüzden ödemi kolay attım. Birde başınız hep dik dursun. Aşağı bakmayın. Sakın elinizi bölgeye götürmeyin. Ayrıca ekilen yerden devamlı bir sıvı akışıda oldu. Böyle ışık altında parlıyor. Çok kEz ter sandım 😄Bir kaç güne daha çok rahatlarsınız. Geçmiş olsun.
bisey farkettim bu boyin yastigiyla yatinca odem enseden asagiya inemiyor sanki ensenin hemen ust kisminda birikiyor acaba izin vermek mi lazim ?  Bide o parlaklik bende de var alnim parlak hep o siviyi atiyor vucut. Bir ara boyin yastiginin baskisindan odemlerin ustte birikip greftleri yerinden ileri itme teorisini bile gelistirdim kafamda ama bilemiyorum tabi 😅😅😅
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
« Yanıtla #34 : 26 Ekim 2021, 21:17:57 »
bisey farkettim bu boyin yastigiyla yatinca odem enseden asagiya inemiyor sanki ensenin hemen ust kisminda birikiyor acaba izin vermek mi lazim ?  Bide o parlaklik bende de var alnim parlak hep o siviyi atiyor vucut. Bir ara boyin yastiginin baskisindan odemlerin ustte birikip greftleri yerinden ileri itme teorisini bile gelistirdim kafamda ama bilemiyorum tabi 😅😅😅

Ahahhaha 😄😄  suyu bol içip ilacı alınca idrarla gidiyor ödem 😄  o boyunluk boynumu telef etti benim. Kafam eğik olarak uyuyorum sonra ağrı içinde uyanıyorum. Bugüne kadar 3 yastıkla yarı oturur şekilde boyunlukla uyumaya çalışıyordum. Bugün yastıklardan birini aldım artık. İnşallah şu on günü kazasız belasız atlatırsak sonrası daha kolay olacak.
  • Ekim Tarihi: 20.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ankara Aydın Arslan Klinik
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 26 Ekim 2021, 21:25:03 »
Ahahhaha 😄😄  suyu bol içip ilacı alınca idrarla gidiyor ödem 😄  o boyunluk boynumu telef etti benim. Kafam eğik olarak uyuyorum sonra ağrı içinde uyanıyorum. Bugüne kadar 3 yastıkla yarı oturur şekilde boyunlukla uyumaya çalışıyordum. Bugün yastıklardan birini aldım artık. İnşallah şu on günü kazasız belasız atlatırsak sonrası daha kolay olacak.
bana da verildi prednol odem atici bir gun kullandım her ilaci araştırdığım gibi bunu da arastirdim bende panik bozukluk oldugundan biraktim hemen ilaci . Ama hissettirrikleri de psikolojikti muhtemelen :) boyun yastigini kullaninca cidden daha da şisiyor arkasi kaldirinca biraz ayakta gibi durunca iniuor hafiften yine enseye.. bende uyuyamıyorum asla boyunda bişey varken boynum zaten iptal.. donorumde iz kalmasin da bunlarin hepsi gelip gecer
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
« Yanıtla #36 : 26 Ekim 2021, 21:33:39 »
bana da verildi prednol odem atici bir gun kullandım her ilaci araştırdığım gibi bunu da arastirdim bende panik bozukluk oldugundan biraktim hemen ilaci . Ama hissettirrikleri de psikolojikti muhtemelen :) boyun yastigini kullaninca cidden daha da şisiyor arkasi kaldirinca biraz ayakta gibi durunca iniuor hafiften yine enseye.. bende uyuyamıyorum asla boyunda bişey varken boynum zaten iptal.. donorumde iz kalmasin da bunlarin hepsi gelip gecer
Benim ekim yaptırdığım yerde arkadaşım 6400 greftlik ekim yaptırdı. Şimdi 4. Ayı donörden alındığı hiç belli bile değil. Senin donör gibiydi onunkide. O yüzden için rahat olsun
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 26 Ekim 2021, 21:34:25 »
Benim ekim yaptırdığım yerde arkadaşım 6400 greftlik ekim yaptırdı. Şimdi 4. Ayı donörden alındığı hiç belli bile değil. Senin donör gibiydi onunkide. O yüzden için rahat olsun
bu beni cok mutlu etti  senin konun nerde acaba bende yorumlamak isterim ☺️
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

LaVentNousPortera

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun ekiminiz. mevcut saçlar zarar görmediyse çok iyi bir sonuç olacağını düşünüyorum.donör bölge geniş alandan alınmış bence geniş alımlarda çok daha homojen alım olduğunu düşünüyorum. karar vermek işin en zor kısımdı sizin için artık sadece sabırla beklemek gerekiyor. güzel olacak :)
  • Ekim Tarihi: 16.04.2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed
  • Greft Miktarı 6500
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Xpecia
Saç ekimim Arenamed 6500greft 16/04/2021
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21579.0

• Sr. Member
hayırlı olsun ekiminiz. mevcut saçlar zarar görmediyse çok iyi bir sonuç olacağını düşünüyorum.donör bölge geniş alandan alınmış bence geniş alımlarda çok daha homojen alım olduğunu düşünüyorum. karar vermek işin en zor kısımdı sizin için artık sadece sabırla beklemek gerekiyor. güzel olacak :)
Teşekkur ederim bugün ekim gunu hariç 5 gun oldu kafafa kask varmiş gibi hissiyat devsm ediyor.. agri yapiyor bu bende. Onun haricinde sorun yok. Şakaklarda az da olsa ekim olduğu icin yan yatamamak  sürekli sırt ustuu yatmak agrilarin sebebi aslinda . Bakalim 10. Gun kabuklari dokunce foto atacagim teşekkurler yorumun icin :)
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Arkadaşlar bugün 6. Gün yıkamadan sonra şakak kısmında bi soyulma dökulme oldu saç kili ile beraber bu fre mi yoksa normal mi ?
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Arkadaşlar bugün 6. Gün yıkamadan sonra şakak kısmında bi soyulma dökulme oldu saç kili ile beraber bu fre mi yoksa normal mi ?
Donör bölgedeki kabuklara elim gittiğinde bir kaç kez bendede geldi. Donördeki saçların etrafındaki kabuk soyulurken, donördeki saç gibi duruyor. Bence kaygılanacak birşey yok. Yani ben kaygılanmadım en azından 😄
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

• Sr. Member
Hayir bu donörden degil şakaktan yikama sonrasi baktim havada duruyor  milimetrik bir dokunmayla elime düştü
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
Hayir bu donörden degil şakaktan yikama sonrasi baktim havada duruyor  milimetrik bir dokunmayla elime düştü

Muhtemelen kayıp o zaman. Şakak kısmına ekimi sen mi istedin?
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31

Özgür Bostanci

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun dostum, dönör bölgen bir iki aya toparlar diye düşünüyorum, işçilik gayet güzel bence de. Takviye vitamin alıyomusun?
MedpointGlobal saç ekim merkezi

Facebook Twitter Instagram