Gönderen Konu: Medpoint Global 6200 greft (SÜRECİ DEĞERLENDİRELİM :),23kim 2021  (Okunma sayısı 25509 defa)

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Senin yerine biz de mutlu olduk dostum.
Tesekkur ederim dostum.. adam suan yapilabilcek hersyi yapti oyuzdeb bişey diyemiyorum..Prplere lazere her ay devam edip guncelleyecegim ama iki ay daha foto koymayacagim :) bakalim neler olcak.. finasta arastircam.proscarin sikinti olabilxegni ama finasin proscara gore daha iyi oldgnu soyledi. Bence ikiside ayni ama bu arastrma sart oldu

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Proscar dediğimiz şey zaten Finasterid hocam. Belki Propecia falan demiştir diyeceğim de o da aynısının 1mg olanı.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

• Sr. Member
Arkadaslar hair forte kullanali 10, 15 gün oldu sacta ufak tefek çok minimal kepek gormeye basladim. Hayatim boyunca hic böyle bir sorunum olmamisti. Deri yenilendigi icin normal gibi. Ama hep bu sekilde mi oluyor ,topikal solusyonlarda ? Bide bu cikti basimiza 🤣
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

samcho34

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar hair forte kullanali 10, 15 gün oldu sacta ufak tefek çok minimal kepek gormeye basladim. Hayatim boyunca hic böyle bir sorunum olmamisti. Deri yenilendigi icin normal gibi. Ama hep bu sekilde mi oluyor ,topikal solusyonlarda ? Bide bu cikti basimiza 🤣

Dostum yerinde olsam bulamazdım. Çünkü spreyler vs saca ve deriye bence zarar veriyor. Deri olgusu değişiyor bırakınca da eski halini alıyor, güçlenen sac tekrar cansizlasiyor vs. Başka çözümun olsaydı keşke.

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Bunu ben de yaşıyorum. Hair forte değil de Avesin sprey kullanıyorum minik minik kepekler var. Özellikle elimle masaj yaparken dökülüyor. Ama çok küçük olduğu için önemsemedim.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Jokers

• Full Member
Hocam senle aynı zamanlarda ektirmişiz ve sürecimiz aynı gidiyor gibi. Bendede bir taraf seyrek.Yoğun ışık altında ki durumum böyle.

• Sr. Member
Dostum yerinde olsam bulamazdım. Çünkü spreyler vs saca ve deriye bence zarar veriyor. Deri olgusu değişiyor bırakınca da eski halini alıyor, güçlenen sac tekrar cansizlasiyor vs. Başka çözümun olsaydı keşke.
Kanka xpecia meme yapiyor ostrojen arttirip sulandiriyor ,finasterid dalgaya vuruyor,minoxildil çarpınti yapiyor ki bende panik atak var. Bi yerden sonra diyorsunki yani illa bisey kullanman lazim mecbur. Artik gerekirse omur boyu kullancan...
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Hocam senle aynı zamanlarda ektirmişiz ve sürecimiz aynı gidiyor gibi. Bendede bir taraf seyrek.Yoğun ışık altında ki durumum böyle.

Ya benim alin cizgisixe geride geliyor bana . En ön bölüm de seyyrek gür olmadigi icin yine geride gibi . En önde gölge var. Ama gelisim görüyorum az da olsa. Ben iyice fark olana kadar foto atmama karari aldim. Suan bekliyorum. 6 ay olmasina  bir Hafta var yok. 190 yada 200 de paylasim yapacagim...
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Bunu ben de yaşıyorum. Hair forte değil de Avesin sprey kullanıyorum minik minik kepekler var. Özellikle elimle masaj yaparken dökülüyor. Ama çok küçük olduğu için önemsemedim.
Bide bu cikti basimiza. Benim hic kepek olmadi sacimda omur boyu 😂 hey allam ya napcaz kepekli mi gezcez simdi ölene kadar
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

• Sr. Member
Yahu arkadaslar benim kalin telli saclarimda dokuluyor salladikca ellimle karistirdikca. Anlamadim.gitti hayatimda hic bu kdar dokulme hissetmemiştim.. ince renksiz olanlar neyse de suanda neden bukdar dokuluyor anlamis değilim var mi fikri olan 6 ay oldu, kilo verdim diye mi acaba simdi cikiyor acisi anlamadimki.. kalin telli sacim hic bukdar gormemistim lavaboda. Cok ilginç ay sonunda acilen kan testi yaptiracagim
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2022, 01:46:30 Gönderen: Ekimi bekleyen kumrular gibi »
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

The Cebelebettin

• Hero Member
Kendi ana saçlarında dökülme devam ediyordur
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

• Sr. Member
Kendi ana saçlarında dökülme devam ediyordur
Daha once hic bu kadar dokulme gozlemledim ama ..cok ilginç yani. Bide nerden dokuldugu de belli degil
Benim agresif Bir dokulmem yoktu bu kadar hic bir dönem
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Minoxil gibi kullanıp,kestiğin bir ilaç var mı ?
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

• Sr. Member
Minoxil gibi kullanıp,kestiğin bir ilaç var mı ?
Yani prozinc plus losyon kullaniyordum bi ise yaramiyor diye  onu kesip hairfortea geçtim ama prozinc bir sey yapmiyor gibiydi zaten  Prozinc sampuani hergun kullanıyordum baktim saclar kuruyor dokuluyor onu da azalttim... Saclarim uzadikca dokulme orani artti gibi.lavaboda eskiden ince gorurdum simdi koyu renklilerde var cok sacma..
En basta 3 ay kerozan kullandim, sonrasinda  tricohoplusa geçtim o kadar 🤔
Salladikca geliyor lavaboyu yikiyorum sonra bidaha deniyorum yine geliyor cok ilginc ikkksz boule bir sey görüyorum
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2022, 16:09:58 Gönderen: Ekimi bekleyen kumrular gibi »
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Son durum gelir mi yakışıklı?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Facebook Twitter Instagram