Gönderen Konu: Altin almak mantiklimi?  (Okunma sayısı 396 defa)

DmitriAhmedov

• Sr. Member
Ynt: Altin almak mantiklimi?
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2021, 04:17:01 »
Param deger kaybetmesin istiyorum altina yatirim mantiklimidir?
Şuan çok yüksek ben burda girmezdim
  • Yaşınız 25

.MrT.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2021, 09:39:25 »
Benim de biraz altınım var acaba bunu nerede bozdurmak mantıklı?

Biraz bakındım ve Vakıfbank en yüksek gösteriyor sanırım. Elimdeki altın gramla. Buraya gidip altını verip hemen paramı alabiliyormuyum yoksa işlem vs uğraşacakmıyım?

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2021, 11:39:35 »
uzun vadeli düşünüyorsan mantıklı

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2021, 11:43:11 »
Dolar daha mantikli, altın onsa bağlı. En büyük rezervlerden biri Çin'de ve Amerika büyük payın Çin'e kalmasını istemez. Yani yukselmesini isteyeceğini düşünmüyorum. Şuan altının yükselmesi dolar temelli.
Kriptoyla uğraştığım  için en son 8.60 dan almıştım.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2021, 12:04:00 »
şuan her şey çok yüksek bitcoin bile çok yüksek. yakında ayı gelebilir her şey olabilir. ama tr ekonomisinin yarından daha iyi olduğunu düşünürsek girilmeyen her yatırım kaçırılır :D ytd
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 24 Ekim 2021, 12:26:44 »
 bir arkadas demişti altın en kotu olduğu yerde kalır değer kaybetmez diye almıştı 400den alıp tanesini bozdurmak zoruna olduğum için 800 den sattım 2 sene sonra bozdurdum
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 24 Ekim 2021, 14:37:46 »
Elinde türk lirası tutmada da istersen altın yap istersen dolar yap çünkü git gide değersizleşiyor para

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Ekim 2021, 18:35:05 »
ocak ayında  gram 660 tl civarına gelecek alın derim (yatırım tavsiyesi değildir)

shiba coin alın 4 katı civarında olacak uzun vadede 2 ya da 3 ay (yatırım tavsiyesi değildir)

enerji sa  1 ay da %15 kazandırır borsa (yatırım tavsiyesi değildir)

Bitcoin 25 bin 20 bin dolar civarına düşüp tekrar yükselecek 50 bin dolar civarına kadar düşmesini bekleyin ama sonra çok kötü patlayacak parayı alıp çıkın kalmayın  (yatırım tavsiyesi değildir)

bu konu daha önce açılsaydı enerji fonuda eklerdim ENJA  alın derdım 25 günde %50 kazandırdı sağolsun

dolar hükümet değişene kadar hep yukarı geri adım yok kura bakmadan alabilirsiniz  ya ya ingiliz sterlinii (yatırım tavsiyesi değildir)

bu yazdıklarım uzun vadede şu an bana göre kesin kazandıracak yatırımlar
tabı bunları ben yazdım diye almayın kendi aklınızla hareket edin
ama bu güne kadar yatırım da kolay kolay kaybetmiş biri değilim ve sürekli paramı katlarım
finans dan iyi anlarım :)

Ben yatrırımlarda kazanılan paraya bakmam benim için önemli olan %100 lük birimdir ona bakarım

b,r şeye yatırım yapıyorsam da aslağa %100 kar almadan çıkmam

çünkü uzun vadede mantıklı  hiç bir yatırım aracı kaybettirmez düşer çıkar düşer çıkar sonunda kazandırır
o yüzden sabırlı olmayı bileceksiniz kota koyup bekleyeceksiniz misal 3 ay bakmayacaksın

işte para böyle kazanılır yatırım araşların da AmA KORKAKLAR ve sabırsızlar akılılara para kazandırır panik yaparak
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2021, 18:44:27 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

nickless

• Full Member
« Yanıtla #9 : 25 Ekim 2021, 12:00:22 »
ocak ayında  gram 660 tl civarına gelecek alın derim (yatırım tavsiyesi değildir)

shiba coin alın 4 katı civarında olacak uzun vadede 2 ya da 3 ay (yatırım tavsiyesi değildir)

enerji sa  1 ay da %15 kazandırır borsa (yatırım tavsiyesi değildir)

Bitcoin 25 bin 20 bin dolar civarına düşüp tekrar yükselecek 50 bin dolar civarına kadar düşmesini bekleyin ama sonra çok kötü patlayacak parayı alıp çıkın kalmayın  (yatırım tavsiyesi değildir)

bu konu daha önce açılsaydı enerji fonuda eklerdim ENJA  alın derdım 25 günde %50 kazandırdı sağolsun

dolar hükümet değişene kadar hep yukarı geri adım yok kura bakmadan alabilirsiniz  ya ya ingiliz sterlinii (yatırım tavsiyesi değildir)

bu yazdıklarım uzun vadede şu an bana göre kesin kazandıracak yatırımlar
tabı bunları ben yazdım diye almayın kendi aklınızla hareket edin
ama bu güne kadar yatırım da kolay kolay kaybetmiş biri değilim ve sürekli paramı katlarım
finans dan iyi anlarım :)

Ben yatrırımlarda kazanılan paraya bakmam benim için önemli olan %100 lük birimdir ona bakarım

b,r şeye yatırım yapıyorsam da aslağa %100 kar almadan çıkmam

çünkü uzun vadede mantıklı  hiç bir yatırım aracı kaybettirmez düşer çıkar düşer çıkar sonunda kazandırır
o yüzden sabırlı olmayı bileceksiniz kota koyup bekleyeceksiniz misal 3 ay bakmayacaksın

işte para böyle kazanılır yatırım araşların da AmA KORKAKLAR ve sabırsızlar akılılara para kazandırır panik yaparak
Hocam btc yi dolarla mı almak mantıklı yoksa tl ile mi? Hangisinden daha iyi karlı çıkarız? Ben şahsen çok arada kaldım tl'nin değeri günden güne düşüyor evet ama satacağımız zaman dolar sabit kalırsa alış-satış fiyatı arasında bir fark var yani doları tlye çevirirken (dolar sabit kalırsa veya biraz düşerse) biraz zarar ediyoruz sanki

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 25 Ekim 2021, 22:05:33 »
Elinde türk lirası tutmada da istersen altın yap istersen dolar yap çünkü git gide değersizleşiyor para
bizim paranın düştüğü hallere bak bir aralar dolarla eşittik.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram