ocak ayında gram 660 tl civarına gelecek alın derim (yatırım tavsiyesi değildir)
shiba coin alın 4 katı civarında olacak uzun vadede 2 ya da 3 ay (yatırım tavsiyesi değildir)
enerji sa 1 ay da %15 kazandırır borsa (yatırım tavsiyesi değildir)
Bitcoin 25 bin 20 bin dolar civarına düşüp tekrar yükselecek 50 bin dolar civarına kadar düşmesini bekleyin ama sonra çok kötü patlayacak parayı alıp çıkın kalmayın (yatırım tavsiyesi değildir)
bu konu daha önce açılsaydı enerji fonuda eklerdim ENJA alın derdım 25 günde %50 kazandırdı sağolsun
dolar hükümet değişene kadar hep yukarı geri adım yok kura bakmadan alabilirsiniz ya ya ingiliz sterlinii (yatırım tavsiyesi değildir)
bu yazdıklarım uzun vadede şu an bana göre kesin kazandıracak yatırımlar
tabı bunları ben yazdım diye almayın kendi aklınızla hareket edin
ama bu güne kadar yatırım da kolay kolay kaybetmiş biri değilim ve sürekli paramı katlarım
finans dan iyi anlarım
Ben yatrırımlarda kazanılan paraya bakmam benim için önemli olan %100 lük birimdir ona bakarım
b,r şeye yatırım yapıyorsam da aslağa %100 kar almadan çıkmam
çünkü uzun vadede mantıklı hiç bir yatırım aracı kaybettirmez düşer çıkar düşer çıkar sonunda kazandırır
o yüzden sabırlı olmayı bileceksiniz kota koyup bekleyeceksiniz misal 3 ay bakmayacaksın
işte para böyle kazanılır yatırım araşların da AmA KORKAKLAR ve sabırsızlar akılılara para kazandırır panik yaparak