İlhan Serdaroğlu ile süper bir saç ekim deneyimi yaşadım.
Türkiye'de birkaç klinik/doktorla görüştüm ve İlhan Bey’in en iyi opsiyon olduğuna karar verdim. Nedenleri:
1) Yaklaşım olarak en iyisiydi. Diğer doktorlar/klinikler daha çok ticari düşünüyorlar gibi geldi, İlhan Bey ise gerçek bir uzman/doktor gibi hissettirdi.
2) Tüm sorularıma / isteklerime şahsen cevap verdi. Diğer doktorlarda/kliniklerde yalnızca sekreter/personel cevap verdi.
3) Zamanlama konusunda çok yardımcı oldu. Ameliyat gününü programıma uyacak şekilde, son dakikada söylememe rağmen, ayarladı. Sağ olsun, Pazar sabahı erkenden sargılarımı çıkarma nezaketini gösterdi.
4) Ameliyat çok sorunsuz geçti, çok daha zor bir ameliyat olmasını beklediğim için hoş bir sürpriz oldu. Ameliyatı olabildiğince acısız hale getirmek için elinden geleni yaptı. Ameliyattan sonra hiçbir sorunum/ağrım olmadı.
5) Çalışma ekibi çok iyiydi, hoş muhabbetleri operasyon gününün hızlı geçmesini sağladı.
Ameliyatı yeni oldum, bu yüzden nasıl sonuçlanacağını anlamak için çok erken. Sonuçları görmek için sabırsızlanıyorum, umarım iyi olur.
Dr. İlhan Serdaroğlu'na her şey için teşekkür etmek istiyorum. Saç ekimi yaptırmayı düşünen herkese kendisini tavsiye ediyorum. Umarım siz de benim gibi İlhan Bey’le harika bir operasyon deneyimi yaşarsınız.