Gönderen Konu: Saçlarımın durumunu anlayamadım  (Okunma sayısı 1371 defa)

Yardımsever

• Sr. Member
Ynt: Saçlarımın durumunu anlayamadım
« Yanıtla #15 : 24 Ekim 2021, 18:11:21 »
İçinde saç için faydalı olan vitamin ve özler var. Deri emilimi denen bir şey var. Boş yorumlarını kendine sakla.
Yapma yaa deri emilimi mi varmış öyle miymiş peki deri şey mi diyo kimyasalları emmiyim ama vitaminleri özleri emiyim öyle mi
Asıl sen çok bilmiş tavırlarını kendine sakla insanlar parayı kolay kazanmıyor 50 60 lira şampuana vermek saç dökülmesi tedavisinde zaman ve para israfıdır ha bunları sağdan soldan okuyup da yazmıyorum bizzat kendim 3 yıldır bu işlerle uğraşıyorum

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 25 Ekim 2021, 06:12:01 »
İçinde saç için faydalı olan vitamin ve özler var. Deri emilimi denen bir şey var. Boş yorumlarını kendine sakla.

Yanılıyorsun, %85 90 oranında sudan oluşan, emilimi bozuk bir köpük olan şampuan asla saç derisinin altına inemez. Saç derisini etkiler ama saç kökünü olumlu veya olumsuz etkileyemez. İçinde çözücüler olmasına rağmen en etkili topikal ilaç olan minoksidil dahi 4 saatte, %75 oranında kafa derisinin altına ulaşıyor. Şampuan dökülme konusunda cidden boş ve gereksiz
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 25 Ekim 2021, 08:06:04 »
Normal bir şampuandan 20-25 tl daha pahalı bir ürün için paradan söz etmişsin komik. 2 ayda bir vereceğiniz bir para için bu hayıflanmanızı da anlamıyorum . Alacağınız takviyeler sanki çok ucuza geliyor. Çiğ badem içi bile bana aylık 60-70tl ye mal oluyor. Diğer takviyeleri saymıyorum bile. Saçda azda etkisi olsa diğer takviyeler ile kullandığında etkisi olacağını düşünüyorum. 18-20 arasındaki bir bireye finasterid önereceksen buyur öner.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 25 Ekim 2021, 13:50:02 »
Normal bir şampuandan 20-25 tl daha pahalı bir ürün için paradan söz etmişsin komik. 2 ayda bir vereceğiniz bir para için bu hayıflanmanızı da anlamıyorum . Alacağınız takviyeler sanki çok ucuza geliyor. Çiğ badem içi bile bana aylık 60-70tl ye mal oluyor. Diğer takviyeleri saymıyorum bile. Saçda azda etkisi olsa diğer takviyeler ile kullandığında etkisi olacağını düşünüyorum. 18-20 arasındaki bir bireye finasterid önereceksen buyur öner.
Bu kafayla anca kendine faydan olur senin tabi  o da olursa
Burası insanların fikir aldığı yardım istediği bi forum herkesin senin gibi tuzu kuru değil 3-5 kuruşun da hesabını yaparlar 20-25 tl nin de hesabını yaparlar bu seni ilgilendirmez.
Ayrıca şampuandan finasteride nasıl bağladın konuyu anlayamadım hayret vericisin kimse takviyelerinden de bahsetmedi sana şampuanınla birlikte bol köpüklü günler diliyorum biraz daha tecrübeye fikre açık olmalısın 18 günde minoxidilden etki alan kardeşim :)

Ahmet1655

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 12 Kasım 2021, 17:00:58 »
Saçımı kestirdim ve önlerden açılma var gibi sizce ?

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 12 Kasım 2021, 20:34:06 »
Amca, dayı ve kuzenlerinin  durumları nasıl? Saçlarının önlerini veya çoğunu kaybetmiş olan var mı?
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Ahmet1655

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 12 Kasım 2021, 20:46:51 »
bildiğim kadarıyla ailede kellik yok baba dayı amca falan kuzenlerimin çoğu kız zaten

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 12 Kasım 2021, 22:57:24 »
olgunluk çizgisi bu kardeşim sorun yok kafana takma ,dökülme durumuna bak çok dökülmüyorsa çekme testinde falan boş ver takıntı haline getirme saçlarını.

Facebook Twitter Instagram