Gönderen Konu: Protez ekim safyalarinin sac ekimini kotulemesi  (Okunma sayısı 1043 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: Protez ekim safyalarinin sac ekimini kotulemesi
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2021, 21:50:49 »
Allah var protez de çok güzel görünüyor ilk takıp güzel bir kesim yaptıklarında :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2021, 21:58:00 »
Cekilir dert degildir be yazi var sicagi var denizi var bakimi var yorar insani
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2021, 22:55:58 »
Protez saç forumumu varmış  :) neresiymiş orası.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2021, 23:19:00 »
Facede gruplari falan var
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2021, 23:37:04 »
Protez saç için temple peak lere saç ekimi yapmak iyi olmaz mı? Ayrıca bende özgüvensizlik yaratırdı. Karşındakine nasıl söyleyeceksin falan. Ama Allah var çok iyi duruyor.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 26 Ekim 2021, 01:11:46 »
Ben bu protez saçta hep şeyi merak etmişimdir.Şimdi normalde elimizi saçımıza atığımızda saçı kökten uca kadar hissedebiliyoruz.Protezde yapıştırma yapay saç olunca hissizmi oluyor? Sadece görüntüden ibaret olsa gerek.Mesela saç telini sağ sola tararken onun dipten gelen kaşıntısını hissediyorsun.Bu protezde olmuyordur herhalde.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Kasım 2021, 07:08:19 »
Ben bu protez saçta hep şeyi merak etmişimdir.Şimdi normalde elimizi saçımıza atığımızda saçı kökten uca kadar hissedebiliyoruz.Protezde yapıştırma yapay saç olunca hissizmi oluyor? Sadece görüntüden ibaret olsa gerek.Mesela saç telini sağ sola tararken onun dipten gelen kaşıntısını hissediyorsun.Bu protezde olmuyordur herhalde.

“ Şimdi normalde elimizi saçımıza atığımızda saçı kökten uca kadar hissedebiliyoruz Protezde yapıştırma yapay saç olunca hissizmi oluyor? ”

bu soruyu espri amaçlı mı soruyorsun? Gerçekten bu sorduğun sorunun cevabını bilmiyor musun?

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2021, 10:04:58 »

“ Şimdi normalde elimizi saçımıza atığımızda saçı kökten uca kadar hissedebiliyoruz Protezde yapıştırma yapay saç olunca hissizmi oluyor? ”

bu soruyu espri amaçlı mı soruyorsun? Gerçekten bu sorduğun sorunun cevabını bilmiyor musun?

Yoo cidden soruyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Kasım 2021, 00:47:12 »

Yoo cidden soruyorum.

Sence saç derine dandik bşr yapıştırıcı ile yapıştırılmış sentetik bir malzemeden üretilmiş görüntü olarak saça benzeyen peruk(protez saç) a dokunduğunda bu hissi sinirler vasıtası ile beyine ulaştırma ihtimali %0,001 dahi olabilir mi? Üzerine giydiğin gömleğin düğmesini koparınca acı hissediyor olman kadar NAMÜMKÜN bir durum bu..

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 07 Kasım 2021, 01:15:38 »
Sence saç derine dandik bşr yapıştırıcı ile yapıştırılmış sentetik bir malzemeden üretilmiş görüntü olarak saça benzeyen peruk(protez saç) a dokunduğunda bu hissi sinirler vasıtası ile beyine ulaştırma ihtimali %0,001 dahi olabilir mi? Üzerine giydiğin gömleğin düğmesini koparınca acı hissediyor olman kadar NAMÜMKÜN bir durum bu..

Tamam teşekkürler.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 07 Kasım 2021, 02:26:10 »

Bence sende yanlış düşünüyorsun çünkü ikiside aynı hissi verir ,orda hissettiğimiz şey elimizdeki sinirler vasıtasıyla gerçekleşir sonuçta protez saçta ölü kendi saçımızda ölü.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Kasım 2021, 08:09:16 »
Bence sende yanlış düşünüyorsun çünkü ikiside aynı hissi verir ,orda hissettiğimiz şey elimizdeki sinirler vasıtasıyla gerçekleşir sonuçta protez saçta ölü kendi saçımızda ölü.
Aynı hissi veremez , o hissi veren ellerin değil tabi ki.. elini degil plastik bir tarak sürünce hissi veren ne ? Tarak mı?
Saç tellerinin hisli olması durumu degil konu, saç derine saplı olan aç tellerindeki her türlü minimal titreşimin kafa derisindeki sinirlere iletilmesi durumu. Protez sacta kumaş tül tarzı bir parçaya montelidir saç kılları(iyi bir ürün ise gerçek saçtan imal edilmiştir, ortalama birsey ise sentetik) protezi (perugu) bu kumaş aracılığı ile kafana yapıstırırsın.
Farzet ki kıllı bir şapka taktın

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 07 Kasım 2021, 11:10:17 »
Achor kardes ilkokul biolojisidemi gormedin kardes.nedemek sac da ölü protez saçta ölü bir sey demiyim diyorumda tutamiyorum kendinimi.sac ölü olurmu kardes kendini yenileyen en guncel organ ayda bir dokulur yenisi gelir yenisi gelmeyincede burda olay cikariyoruz iste.sen git bir kirtasiyeye bir ilkokul hayat bilgisi kitabi al .saka degil ciddiyim.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 07 Kasım 2021, 14:46:02 »
Achor kardes ilkokul biolojisidemi gormedin kardes.nedemek sac da ölü protez saçta ölü bir sey demiyim diyorumda tutamiyorum kendinimi.sac ölü olurmu kardes kendini yenileyen en guncel organ ayda bir dokulur yenisi gelir yenisi gelmeyincede burda olay cikariyoruz iste.sen git bir kirtasiyeye bir ilkokul hayat bilgisi kitabi al .saka degil ciddiyim.

;D
Saç ölüdür murat kardeş asıl bunu bilmediğin için ben sana şaşırıyorum. Bak kıl kökü demiyorum saç teli diyorum.
Slocer kardeş tarak ile tarasanda farketmez gene el hassasiyetiyle anlarsın titreşimleri  :)
Çok uzun saçlı birinin aşağıdan tararsan saçını hissetmez bile  yeterki saç diblerine çekme kuvveti gelmesin.
Protez nasıl yapışıksa saç derisine saç telide öyle, çekiştirmeleri saç derisine gelen baskı sonucu hissedersin .
Neyse aynı şeyi söylüyoruz aslında ,protezde tel tel yapışık olmadığı için titreşimler hissedilmez tabiki.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Facebook Twitter Instagram