Gönderen Konu: Protez ekim safyalarinin sac ekimini kotulemesi  (Okunma sayısı 1044 defa)

baskan123

• Hero Member
Ynt: Protez ekim safyalarinin sac ekimini kotulemesi
« Yanıtla #15 : 07 Kasım 2021, 14:47:58 »
;D
Saç ölüdür murat kardeş asıl bunu bilmediğin için ben sana şaşırıyorum. Bak kıl kökü demiyorum saç teli diyorum.
Slocer kardeş tarak ile tarasanda farketmez gene el hassasiyetiyle anlarsın titreşimleri  :)
Çok uzun saçlı birinin aşağıdan tararsan saçını hissetmez bile  yeterki saç diblerine çekme kuvveti gelmesin.
Protez nasıl yapışıksa saç derisine saç telide öyle, çekiştirmeleri saç derisine gelen baskı sonucu hissedersin .
ilk defa duyuyorum. yeni bir şey öğrendim bugün de

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 07 Kasım 2021, 20:04:42 »
—-Bence sende yanlış düşünüyorsun çünkü ikiside aynı hissi verir ,orda hissettiğimiz şey elimizdeki sinirler vasıtasıyla gerçekleşir sonuçta protez saçta ölü kendi saçımızda ölü.

—-Protez nasıl yapışıksa saç derisine saç telide öyle, çekiştirmeleri saç derisine gelen baskı sonucu hissedersin .

—-Neyse aynı şeyi söylüyoruz aslında ,protezde tel tel yapışık olmadığı için titreşimler hissedilmez tabiki.

3 cümle 3 üde farklı anlamlar içeriyor 3 ün tek ortak özelliği var oda senin kurduğun cümleler olması.

Ben defalarca okuyup anlayamadım  buna ragmen nasıl olurda seninle aynı şeyi söylerim:( aynı şeyi söylüyormuşum gibi bir anlam çıkıyor ise hemen mesajımı dikeyim çünkü kesinlikle onunkimde etmek istemedim.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 07 Kasım 2021, 21:33:44 »
3 cümle 3 üde farklı anlamlar içeriyor 3 ün tek ortak özelliği var oda senin kurduğun cümleler olması.

Ben defalarca okuyup anlayamadım  buna ragmen nasıl olurda seninle aynı şeyi söylerim:( aynı şeyi söylüyormuşum gibi bir anlam çıkıyor ise hemen mesajımı dikeyim çünkü kesinlikle onunkimde etmek istemedim.

Ben senin yazdıklarını anladım boş ver gerisini  :)
Senin anladıkların daha  önemli burda ,daha doğrusu yanlış anladıkların.
Bak sloocer kardeş  :) senin yanlış anladığın konu bir kaç mesaj önce yazan arkadaşın saçın duyu özelliği olduğunu sanması ve bunu senin anlamamış olman  :) yani adam saç telinin direkt olarak hissiyatı olduğunu zannediyor .bütün tartışma bunun üzerine cereyan edince konu saçma bir şekilde cereyan etti tüm olay bu  ;D
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 08 Kasım 2021, 13:11:32 »
Başarılı bir saç ekiminin yerini asla tutmaz açıkcası ben kafamda gerçek saç olsun istediğim için saç olsun isterim görüntü adına sahte bir şeyr bağımlı kalacağıma kel gezerim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram