Gönderen Konu: Serkan Aydın 5200 greft saç ekimi öncesi ve sonrası sonucum  (Okunma sayısı 20357 defa)

monoblok

• Hero Member
Ynt: Serkan Aydın 5200 greft saç ekimi öncesi ve sonrası sonucum
« Yanıtla #106 : 22 Mart 2022, 17:10:14 »
Saç gelişimin sürece göre bencede gayet başarılı ve güzel olan orantılı bir gelişim var saçta bu da çok sağlıklı bir saç ekimi yaptığını gösterir merkezin her aşamada zamanla çok güzel olacak
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #107 : 23 Mart 2022, 01:22:38 »
Maşallah üstadım, saçın her tarafı orantılı bir şekilde kararmış ve uzamaya başlamış, bu saçlar ve çıkmakta olan saçlar  7. 8. Aylarda hacim ve volüm kazanacak, 11 ve 12 aylarda artık tek derdin şekil vermek olur.
Değerli yorumun için teşekkür ederim loes umarım dediğim gibi güzel olur sabırla beklemeye devam 😇
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aydın arenamed
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Kliniğin kendi hazırladığı lpsyon vitamin şampuan booster
Serkan aydın 5200 greft saç ekin sonucum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24399.0

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #108 : 23 Mart 2022, 23:52:19 »
Kardesim.selamlar 5 ay fotolarina baktim her yerin esit bir şekilde gelismesi dikkatimi çekti. Olumlu ilerliyor sadece kalinlasicak yogunlasicak kararcak onun icin zaman lazim daha sonucta surecin yarısı. Vitamin vs sormussin biotin al solgarin. Birde trichoplus diye bir takviye var ben kerozandan sonra ona gectim daha yeni icerigi saglam ama istah aciyor tavsiye ederim suan icin .
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #109 : 24 Mart 2022, 19:08:14 »
Kardesim.selamlar 5 ay fotolarina baktim her yerin esit bir şekilde gelismesi dikkatimi çekti. Olumlu ilerliyor sadece kalinlasicak yogunlasicak kararcak onun icin zaman lazim daha sonucta surecin yarısı. Vitamin vs sormussin biotin al solgarin. Birde trichoplus diye bir takviye var ben kerozandan sonra ona gectim daha yeni icerigi saglam ama istah aciyor tavsiye ederim suan icin .

Teşekkür ederim kardeşim 6 ayda dahada olgunlaşmış olacak inşallah. Vitamin tavsiyesi için teşekkürler bakacağım 😇
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #110 : 25 Nisan 2022, 11:02:45 »
Arkadaşlar merhaba 6. Ay sonuçlarımı dört gün gecikmeli olarak ekliyorum. Bana sorarsanız ekim işlemi bende başarısız olmuş gibi yada ben istediğim görünümü kazanamadım. Çoğu ekimde 6. Ayda saçlar çok yoğun ve kalın olup şekil verilebiliyo. Ancak benim saçlar ince ve hacimsiz. Donör alanımada traşa gittiğimde duvardaki ense aynasından baktığımda iz çok belirgin toplamadı halâ. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. @HinteLL kardeşim mümkünse seninde değerlendirmeni istiyorum. Teşekkürler
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 25 Nisan 2022, 12:03:10 »
Evet saçlar ince ancak greft sayısına göre istenen seviyede değil umarım gelişim devam eder şuan merkez ne diyor peki donorde sorun yok normal kendine gelir zamanla

obi

• Full Member
« Yanıtla #112 : 25 Nisan 2022, 12:29:09 »

Bence şuan itibariyle başarısız oldu demek çok yanlış olur,  Bu konuda şöyle düşünüyorum ekim sırasında alım yapılan saçın hangi yenileme. evresinde olduğu  sonuç süresi üzerinde etkisi olabilir , buda sonucun erken veya daha geç alınmasına etki ediyor. 

böyle konularda bakış açım şudur .  Şimdi 12 ay sonunda sonuç mükemmel oldu diyelim, negatif düşünürsen boşu boşua 6 ay stres çekmiş olacaksın
Diğer türlü düşünelim  12 ay sonunda süreç kötü oldu ondan sonra düşüp çözüm ararsın . şuan beklemekten başka yapacak bir şey olmadığı için  boşuna stres yaşamış olacaksın.

stres yaşaman gereken tek nokta ekimi kime yaptırmaya karar verene kadar olmalıdır .. Karar verdikten sonra sürecin sonuna kadar hep destek tam destek olmalı

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #113 : 26 Nisan 2022, 11:34:04 »
Evet saçlar ince ancak greft sayısına göre istenen seviyede değil umarım gelişim devam eder şuan merkez ne diyor peki donorde sorun yok normal kendine gelir zamanla

Umarım gelir merkezle 1 ay önce görüştüğümde sorun yok demişlerdi ancak merkez belki günde 20 ekim operasyonu yapan biryer ekimden sonra arama filan yok sen ararsan cevap veriyolar. İnşallah düzelir teşekkür ederim yorumunuz için
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #114 : 26 Nisan 2022, 11:40:31 »
Bence şuan itibariyle başarısız oldu demek çok yanlış olur,  Bu konuda şöyle düşünüyorum ekim sırasında alım yapılan saçın hangi yenileme. evresinde olduğu  sonuç süresi üzerinde etkisi olabilir , buda sonucun erken veya daha geç alınmasına etki ediyor. 

böyle konularda bakış açım şudur .  Şimdi 12 ay sonunda sonuç mükemmel oldu diyelim, negatif düşünürsen boşu boşua 6 ay stres çekmiş olacaksın
Diğer türlü düşünelim  12 ay sonunda süreç kötü oldu ondan sonra düşüp çözüm ararsın . şuan beklemekten başka yapacak bir şey olmadığı için  boşuna stres yaşamış olacaksın.

stres yaşaman gereken tek nokta ekimi kime yaptırmaya karar verene kadar olmalıdır .. Karar verdikten sonra sürecin sonuna kadar hep destek tam destek olmalı

Evet obi stres konusunda haklısın kendime ve mevcut saçlara zarar vermekten başka bişey yapmaz. Merkezle tekrar  iletişime geçeceğim. Bunarada merkezin verdiği vitaminler filan 2 ay önce bitti kullandıpım herhangi bir takviye yok şuan. Sadece merkezin verdiği şampuan kaldı. Booster marka. İçeriğini daha önceki konularda paylaşmıştım. Yorum için teşekkürler 😊
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #115 : 30 Nisan 2022, 01:43:02 »
Arkadaşlar konu güncel yorumlarınız bana yol gösterecek ve fikir verecektir 😊
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Nahuel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #116 : 09 Mayıs 2022, 23:18:29 »
Hocam bence o kadar karamsar olmaya gerek yok benimde saçlar beklediğim gibi gelişmedi ama bizzat aynı yerde ekim yaptırıp 7-8 aydan sonra saçları çok iyi olan kişiyi gördüm o yüzden moral bozmadan beklemek gerekiyor. Takviye konusunu bi düşün istersen Fin, xpecia biotin coraspirin bunları araştırabilirsin. Merkez ile söylediklerinin eksiği var fazlası yok. Prp ye gidiyorsun danışman seni görüyor yorum yapmıyor sen soruyorsun saçlar nasıl gelişim iyi mi diye zoraki seni geçiştirir tek cümlelik cvp veriyor.

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #117 : 12 Mayıs 2022, 10:24:59 »
Hocam bence o kadar karamsar olmaya gerek yok benimde saçlar beklediğim gibi gelişmedi ama bizzat aynı yerde ekim yaptırıp 7-8 aydan sonra saçları çok iyi olan kişiyi gördüm o yüzden moral bozmadan beklemek gerekiyor. Takviye konusunu bi düşün istersen Fin, xpecia biotin coraspirin bunları araştırabilirsin. Merkez ile söylediklerinin eksiği var fazlası yok. Prp ye gidiyorsun danışman seni görüyor yorum yapmıyor sen soruyorsun saçlar nasıl gelişim iyi mi diye zoraki seni geçiştirir tek cümlelik cvp veriyor.
Haklısın prp ye de gitmedim zaten diyarbakırdan istanbula gitmek hiç gözümü kesmedi. Zaten sattıkları takviye 6 prp gücünde diye satılmıştı. Şıan merkez tavsiyesi üzerine mavi kutulu xpecia başladım
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 12 Mayıs 2022, 12:23:30 »
kötü görünmüyor kardeşim henüz gelişme aşamasında saçlar 2,3 ay sonra tekrar bakmak lazım ,donör bölgede bence iyi 5200 greft alımdan sonra o kadar kısa keserken mutlaka izler biraz belli olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 12 Mayıs 2022, 12:30:04 »
Merkeze danışıp finasterid al derim saçların ince kendi saçlarında da dökülme var kalınlaşamıyor saçların genetik baskıdan dolayı. Saçlarında çıkıyor daha 6 aydasın
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram