Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar merhaba dün fotoğraf paylaşımo yaptım ama yorum yapan olmamış değerli yorumlarınızı bekliyorım lütfen. Birde arkadaşlar merkezin verdiği kullandığım vitaminlerin içeriklerini paylaşmıştım. Bu ürünlerin finas xpecia ile ilgili benzerliklerini.içerik mg yönünden yorumlayacak kardeşim yokmu. Mesela vitamin takviyemin içinde 1 tablette 15 mg saw palmetto cüce lalmiye olduğu yazıyo bu yeterlimi. Finasdaki ile aynımı lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum. Eğer yetersizse vitamin vs arttırmak istiyorum. @hintell kardeşim seninde deperli yorumlarını bekliyorum. İyi forumlar herkese
xpecia ve finans apayır takviyeler kardeşim bunlar ilaç kategorisinde saymak lazım sana ne verdiler bilmiyorum ama büyük ihtimal vitamin takviyesidir .xpecia ve finans ile kıyaslamamak lazım bu ikisi dht bloker görevi görüyor xpeciayı millet vitamin takviyesi zannnediyor ama içinde soya var asıl etkiyi o yapıyor yoksa saw palmettto hikaye.
Selam şok dökülme başlamış hafif olmak sureti ile ekim alanında bir sorun yok Vitaminlerin içerikleri hemen hemen aynı yani aynı ürünler isim farklı bazıları çok pahalı ama gene aynı içerik bir anlamı yok kısaca al xpecia geç boşa kafa yorma En etkiliside finasterid dir bunun dışında olan ürünlerdrn çok beklentiniz olmasın
Türk malımı yoksa ithal ürünmü orası önemli ama yerlidir bence henüz ithal olanı görmedim .Bunun içeriğide xpecia ile aynı sayılır ilave olarak başka şeylerde var.Firma içeriğini kaliteli ithalatçılardan alıyorsa sorun yok tabi ama bunu anlamakta mümkün değil.
Daha ekimin başı, çıkışlar 3. aydan sonra gözle görülür şekilde başlayacak, eger ekimden önceki saçlarınızı zamanla kaybetmezseniz iyi bir sonuç olur, mesela benim ekimde ekim öncesi neredeyse pek bi saç yoktu.. https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=22570.0
Selamlar sürecin sağlıklı gidişat normal Zaten temiz güzel kaliteli bir saç ekimin var Şok dökülme devam ediyor 30 günden sonra sert yıkamaya başlaKalamlarda dökülsün şok dökülme sürecin yavaş yavaş sonlansın