Gönderen Konu: Serkan Aydın 5200 greft saç ekimi öncesi ve sonrası sonucum  (Okunma sayısı 20304 defa)

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Ynt: Serkan Aydın 5200 greft saç ekimi öncesi ve sonrası sonucum
« Yanıtla #15 : 24 Ekim 2021, 20:10:40 »
Hayirli olsun ekimin kardesim seninde kensi saclarin var onlar cikicaktir kesinlikle kaybetcwgini sanmıyorum sadece ilerde dokulebilir bende de ayni durum var ,finasterid bende asla kullanma taraftari degilim onun haricinde,arenamedde donorde sorun yoksa ekilenler bi sekilde çıkıyor zaten biliyorsun. Ben de dun ektirdim bugun 2, gun artik yarin ilk yikamayi yapacagim umarim sonuclar guzel olur

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #16 : 24 Ekim 2021, 21:40:06 »
İnşallah kardeşim pozitif düşünceleriniz beni mutlu ediyor. Booster marka ürünşerin içeriğini paylaşacağım. Finas xpecia gibi ürünleri lulöanan arkadaşlar içerik karşılaştırması yapıp değerli yorumlarını esirgemiyeceklerdir 🙂
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aydın arenamed
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Kliniğin kendi hazırladığı lpsyon vitamin şampuan booster
Serkan aydın 5200 greft saç ekin sonucum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24399.0

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #17 : 24 Ekim 2021, 21:44:06 »
Hayirli olsun ekimin kardesim seninde kensi saclarin var onlar cikicaktir kesinlikle kaybetcwgini sanmıyorum sadece ilerde dokulebilir bende de ayni durum var ,finasterid bende asla kullanma taraftari degilim onun haricinde,arenamedde donorde sorun yoksa ekilenler bi sekilde çıkıyor zaten biliyorsun. Ben de dun ektirdim bugun 2, gun artik yarin ilk yikamayi yapacagim umarim sonuclar guzel olur

İnşallah kardeşim herşey gönlümüzce olur. Ben diyarbakırdan geldiğim için yol fikan sıkıntı oldu yanımda iyiki refakatçi getirmişim. Donör konusunda inşallah güzel sonuç alırız kantarın yağı fucidin devam ve doğal beslenme 😊 senin konuşarına henüz bakmadım ekimini paylaştıysan takibime alacağım gönlünce olsun 😊
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #18 : 25 Ekim 2021, 11:40:22 »
Hayırlı günler diliyorum arkadaşlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle. Bugün ekim işlemimin 4. Günü. Yıkama işlemimin üçüncüsünü gerçekleştirdim. Hiç el sürmediğim için henüz kabuk dökümü oluyormu akan suda fark edemiyorum. Merkez sadece verilen yıkama köpüğünü sıkıp 25 dk sonra suyla köpüğün temizlenmesini sağlayıp başka bir işlem yapmamam yönünde. Fotoğrafları paylaşıyor ve değerli yorumlarınızı önemsiyorum. Hintell hocam son durumumu zamanınız varsa değerlendirip tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim. Herkesin ekimi gönlünce olsun🙏
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Cigarette_s

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 25 Ekim 2021, 11:53:16 »
Hayırlı günler diliyorum arkadaşlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle. Bugün ekim işlemimin 4. Günü. Yıkama işlemimin üçüncüsünü gerçekleştirdim. Hiç el sürmediğim için henüz kabuk dökümü oluyormu akan suda fark edemiyorum. Merkez sadece verilen yıkama köpüğünü sıkıp 25 dk sonra suyla köpüğün temizlenmesini sağlayıp başka bir işlem yapmamam yönünde. Fotoğrafları paylaşıyor ve değerli yorumlarınızı önemsiyorum. Hintell hocam son durumumu zamanınız varsa değerlendirip tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim. Herkesin ekimi gönlünce olsun🙏
gayet sağlıklı görünüyor . Kabuklanman sert olacak gibi . Losyonlar baya işe yarıyor el sürmemeye çalıs . Dezenfekte çok önemli bu süreçte . 1 haftayıda atlatırsan fiziken bir şey kalmayacak inşallah 🙏🏻

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #20 : 25 Ekim 2021, 17:48:58 »
gayet sağlıklı görünüyor . Kabuklanman sert olacak gibi . Losyonlar baya işe yarıyor el sürmemeye çalıs . Dezenfekte çok önemli bu süreçte . 1 haftayıda atlatırsan fiziken bir şey kalmayacak inşallah 🙏🏻

Evet verilen köpük güzel hiç el sürmeden su ile yıkama 10. Gün elümi sürerek yıkayıp kabuk dökücem . Aşırı kaşıntı dışında sıkıntı yok 😁
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 25 Ekim 2021, 19:59:53 »
Yıkamalara düzenli devam et dostum son 4 gün kala sabah akşam yap yıkamaları kabuklar daha rahat dökülür
Global Moderator

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #22 : 27 Ekim 2021, 19:38:28 »
Yıkamalara düzenli devam et dostum son 4 gün kala sabah akşam yap yıkamaları kabuklar daha rahat dökülür
Teşekkir ederim günde ikiye çıkaracağım yıkamayı 😊
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #23 : 29 Ekim 2021, 09:24:04 »
Kardeşlerim merhaba bugün operasyondan sonra 8. Günüm. Sabah uyanınca yıkamamı yaptım. Ekim bölgesi ve donör alanımı paylaşıyorum. Değerli yorumlarınızı esirgemeyin 😊 donöre fucidin ve kantaron yağı uyguluyorum.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 30 Ekim 2021, 16:12:55 »
Hocam hayırlı uğurlu olsun proteze bulaşmayarak en doğru kararı vermişsin , ekim baya sık olmuş eğer var olan saçların zarar görmemişse güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum arenamed genelde ektiği çıkan bir merkez umarım senin ekiminde de bu durum değişmez tepeye bir Ekim düşünüyor musun ilerde?

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #25 : 30 Ekim 2021, 18:55:17 »
Hocam hayırlı uğurlu olsun proteze bulaşmayarak en doğru kararı vermişsin , ekim baya sık olmuş eğer var olan saçların zarar görmemişse güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum arenamed genelde ektiği çıkan bir merkez umarım senin ekiminde de bu durum değişmez tepeye bir Ekim düşünüyor musun ilerde?
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Ekim öncesi saçlarımın korunması tek temennim. Bunun için merkezin verdiği booster marka serum şampuan ve bitamini kullanacağım. Bu ürünlerin içeriğini yorum almak adına siz değerli forum üyeleri ile yarın paylaşıcam. Tepe ekimini ekimşn ilk üç günü düşünmesemde iyi olunca düşünmeye başladım. Saçlarım izin verirse yeni bi ekime düşünebilirm. Sizin tepe 2. Ekim konunuz takibimde 😊
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #26 : 31 Ekim 2021, 19:49:14 »
Arkadaşlar merhaba arenamed saç ekim operasyonumun bugün 10. Günü. Kabul döküm işlemini gerçekleştridim. Pek zorlanmadım açıkcası sadece bir kaç noktada biraz canım yandı. Aşağıya kabuk dökümü sonrası merkezin verdiği booster marka şamouan serum ve vitamin fotoğraflarını ve içindekiler kısmını net bir şekilde paylaşacağım. Değerli forumdaş arkadaşlar kendi kullandıkları takviyelerle karşılaştırarak bana ve forumdaki diğer arkadaşara yardımcı olabilirler. Veya aynı ürünü kullananlar aldıklarımsonucu söyleyebilirler.
1. Fotoğraf ürünlerin toplu fotoğrafı
2. Fotopraf şampuan içeriği
3. Fotoğraf serum sprey içeriği
4 fotoğraf vitamin içeriği
5. Fotoğraf kabuk dökümü sonrası son halim
Arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen😇🙏🖐🏻
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #27 : 31 Ekim 2021, 20:00:26 »
Buda donör alan ve ekim alanının farklı açıdan hali. Dönor alanda kantaron yağı sürdüm o yüzden parlıyo
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 31 Ekim 2021, 20:24:41 »
Spreyin iceriginde minoxil vs benxeri bir icerik varmi diye baktim gorunmuyor bu iyi bisey cunku onlar birakinca dokulme artiyor, bu sprey icin net bisey diyemem birakinca ne olur bilemiyorum oyuzden ben spreylere on yargili bakıyorum ,onun haricinde kabuk dökümünü ben de kendim yapacağım son iki gun kaldi,  takviye olarak ben kerozan diye bir urun buldum, xpecianin yan etkilerini cok duyduğumdan bulaşmadim  kerozanin yanına da extra 5 binlik biotin aldim . başlayacagim.elindekiler bitince Arastirmani oneririm
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Mehmet Vural

• Full Member
« Yanıtla #29 : 31 Ekim 2021, 20:30:33 »
Spreyin iceriginde minoxil vs benxeri bir icerik varmi diye baktim gorunmuyor bu iyi bisey cunku onlar birakinca dokulme artiyor, bu sprey icin net bisey diyemem birakinca ne olur bilemiyorum oyuzden ben spreylere on yargili bakıyorum ,onun haricinde kabuk dökümünü ben de kendim yapacağım son iki gun kaldi,  takviye olarak ben kerozan diye bir urun buldum, xpecianin yan etkilerini cok duyduğumdan bulaşmadim  kerozanin yanına da extra 5 binlik biotin aldim . başlayacagim.elindekiler bitince Arastirmani oneririm

Çok teşekkür ederim kardeşim senimde umduğun gibi olur inşallah. Arenamesin verdiği vitaminde biotin var ama bitince tabiki alıp devam etmeyi düşünüyorum. Sadece bunların yanında şu finasteride başlayıp test yaptırarak devam etsemmi kararaızım. Yaş 25 😬
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram