sana ne kardeş okumak zorunda değilsin yazdığım yazıyı okuduysan ilaca başlamak isteyip başlayamayanlar için yazıyorum yazmışım yırtık dondan çıkan …. Gibi niye cıkıyon? İlacın yan etkisi varsa bana var sen niye zırlıyon giren çıkan bana seni ne ilgilendiriyor anlamadım? Ben zaten riskini göze almışım yaylan hadi s… lemem seni.
Olay senin riski alıp almaman değil. Ne bok yersen ye. Beni ilgilendiren konu o değil.
Daha 3 gün ilaç kullanıp, memnunum diyemezsin, hangi zekanın ürünü bu laf? İlacın zararını faydasını göremezsin bu sürede. İki gramlık mantığınla, iki satır okuduğun yazıyla, olayı çözdüğünü, ilacın bir zararı olmadığını, başlama cesareti gösteremeyenlere yol gösterdiğini zannediyorsun öyle mi? Hadi ilacı 6 ay 1 sene daha uzun kullanırsın, doktorlarla görüşürsün, bunun üzerinden düşüncelerini paylaşırsın eyvallah. Forumda istediğimiz bu. Zikrin yok, fikrin var maşallah. Şu yazdıklarınla, kaliteni belli ediyorsun zaten. Bana giren çıkan, bu kadar basit, bayağı insanların olması, forum kullanıcılarını bu kadar basit mantıktan korumak.